Post Reply  Post Thread 
Pages (10): « First < Previous 3 4 5 6 [7] 8 9 10 Next > Last »
Diskusija - off topic
Author Message
the hans
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

To ti je po modi iz te godineLaughing

Attached File(s) Thumbnail(s)

AK BRZINA
02-18-2006 10:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
RE:    DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

komar Wrote:
A sto se tice CRX-a njegov B16A1 sa 150hp je doradjen do krajnjih granica skoro, Mjenjani su klipovi klipnjace(laksi i povecana kompresija) , radilica olaksana i balansirana, aluminijski zamasnjak,Glava je kompletno doradjena polirani i prosireni kanali , ventili, opruge ventila bregaste, veci injektori druga elektronika koja je reprogramirana....motor se vrti na 10500rpm i snaga mu se nezna jer jos nije mjereno.

Ako nisi znao progooglaj malo i nadji neke motore od JUN-a , Killer Be Racing, TODA....koji izvlace iz 1.6 bez turba N2O po 250whp

Izvinjavam se nisam bio u toku, koji crx je u pitanju, koji djelovi su u pitanju i koje vrijeme pravi, a POSEBNO me interesuje koje je komponente u glavu stavio kad pravi snagu na 10500rpm??? Da, i ecu?? ili ima re-program i vrti na 10500rpm, nisam shvatio??? To auto za trke/neko od trkaca ili "normalno" auto?

Man maximum Machine minimum
02-24-2006 04:14 AM
cybernck
Super Moderator

RE:  DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

MAZAMALI Wrote:
obratite paznji na odsjaj u staklu
koje auto se vidi za 100 maraka pitanje???Razz

Citroen C3? Lancia Y? Chrysler PT Cruiser?

hans> dobra Simca 8), ali ja sam mislio da radis Talbota?

[205]
02-24-2006 01:37 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
honda vti
Junior Member
**

RE:     DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

lucozade Wrote:

komar Wrote:
A sto se tice CRX-a njegov B16A1 sa 150hp je doradjen do krajnjih granica skoro, Mjenjani su klipovi klipnjace(laksi i povecana kompresija) , radilica olaksana i balansirana, aluminijski zamasnjak,Glava je kompletno doradjena polirani i prosireni kanali , ventili, opruge ventila bregaste, veci injektori druga elektronika koja je reprogramirana....motor se vrti na 10500rpm i snaga mu se nezna jer jos nije mjereno.

Ako nisi znao progooglaj malo i nadji neke motore od JUN-a , Killer Be Racing, TODA....koji izvlace iz 1.6 bez turba N2O po 250whp

Izvinjavam se nisam bio u toku, koji crx je u pitanju, koji djelovi su u pitanju i koje vrijeme pravi, a POSEBNO me interesuje koje je komponente u glavu stavio kad pravi snagu na 10500rpm??? Da, i ecu?? ili ima re-program i vrti na 10500rpm, nisam shvatio??? To auto za trke/neko od trkaca ili "normalno" auto?

Nisam ni ja cuo za taj crx i sumljam u tu snagu ali da se b16a2 dignuti na kojih 220-230 ks! bregaste skunk2 stage2,jaci retejneri i podizaci ventila,usisni kolektor skunk2,klipovi CTR,klapna 68mm,ispusni kolektor Hytech i normalno optimizacija ECU-a te blokada na 9500-10000 rpm
UGRUBO je to to.

02-24-2006 11:13 PM
komar
Senior Member

RE:      DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

honda vti Wrote:

lucozade Wrote:

komar Wrote:

Nisam ni ja cuo za taj crx i sumljam u tu snagu ali da se b16a2 dignuti na kojih 220-230 ks! bregaste skunk2 stage2,jaci retejneri i podizaci ventila,usisni kolektor skunk2,klipovi CTR,klapna 68mm,ispusni kolektor Hytech i normalno optimizacija ECU-a te blokada na 9500-10000 rpm
UGRUBO je to to.

Ma to ti je od gale onaj crx , prije varazdina su cijeli motor preslozili austrijanci.

Jel znas mozda ko je slago onog EG sa B20 hybrid , mislim da se decko zove ognj tako nekako plavi je civic , jer sam cuo od frenda da auto ubija na mobiu , njegov civic je i prije imo oko 200hp dok je imo b16a2 sad ima blok od CRV-a i jos neke sitnice promjenjene

http://www.hondafanclub.hr
02-24-2006 11:52 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
komar
Senior Member

RE:  DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

MAZAMALI Wrote:

Mislim da je hansov Clio

http://www.hondafanclub.hr
02-24-2006 11:56 PM
lucozade
Super Moderator

RE:      DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

honda vti Wrote:

lucozade Wrote:

komar Wrote:

UGRUBO je to to.

ne vjerujemVery Happy
a posebno ne vjerujem sa stg II, bilo to skunk ili jun ili crower ili comp ili toda B's! Jos vise nema teorije sa re-programom, cisto bacanje para jer re-program ne moze izvuci potencijal iz stgII. CTR klipovi daju negdje oko 11:1 u b16a gdje su 10.8 u b16b i jesu .25 bore gdje su svi ostali b series 81 ali da bi se stavili u b16a potrebno je preraditi b16a klipnjacu, 1mm skinuti sa svake strane i nikako ne dirati dek glave, iz dva razloga: klip-ventil razmak i kompresija( def previsoka za svakodnevnu upotrebu). Potrebno je odraditi i zidove cilindra jer je ctr .25 oversized, nije obavezno ukoliko tu masinu necemo koristiti  vise od mjesec danaSmile !E sad, ako hoces 230hp iz 1.6 pricamo o, laicki receno, "extreme stage head j" znaci bye bye ctr i nista od ovih gore navedenih djelova. itd itd o ovom set-upu, jednostavno, ovaj gore set-up ne moze dati extra 60 ili 70ks.

Opet s druge strane ne vjerujem da se moze izvuci 230hp iz b16a ni sa jun 3's ili skunk stgIII ili toda C's i aem ems-om (hondatu def zaboravi) ukoliko to auto namjeravas voziti svaki dan. Moguce je i te kako na set-upu za drag, ali to su D's umjesto C's i...hm, jednostavno, full time posao i taj motor je stalno u djelovima osim onih par secs "down da lane"...

najbolja recenica ikad:
"oh well, theres reality and there are american forums with all talk and no dyno charts, theres a huge difference between a street driven car and race/drag used car..."

This post was last modified: 02-25-2006 05:10 AM by lucozade.

02-25-2006 05:04 AM
lucozade
Super Moderator

RE:    DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

Kostur Wrote:
210 na radilici? Znači oko 200 na točkovima

Zar??? nisam znao da je svega 10ks razlike izmedju radilice i tockova... bolje receno tu kalkulaciju josh nisam vidio.

komar Wrote:

Ni jedan od tih motora nema veze sa SR racingom, ne mozes kupiti ni jedan dio iz tih motora a kamoli citav motor, koliko znam toda svoje motore iznajmljuje nekim od race timova, ne prodaje... mozda ali mozda ce samo neki od djelova biti dostupni za prodaju kroz par god... kao sto je skunk2 izbacio stage III u prodaju prije god i po ili dve a koristio ih je u all motor class jos '99

02-25-2006 05:23 AM
cybernck
Super Moderator

RE:   DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

komar Wrote:

MAZAMALI Wrote:

Mislim da je hansov Clio

pa trebao bi biti, ali nije fazon, ja sam nabrojao sta bi sve moglo biti Razz.

[205]
02-25-2006 12:00 PM
Kostur
Member

RE:     DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

lucozade Wrote:

Kostur Wrote:
210 na radilici? Znači oko 200 na točkovima

Zar??? nisam znao da je svega 10ks razlike izmedju radilice i tockova... bolje receno tu kalkulaciju josh nisam vidio.

komar Wrote:

Ni jedan od tih motora nema veze sa SR racingom, ne mozes kupiti ni jedan dio iz tih motora a kamoli citav motor, koliko znam toda svoje motore iznajmljuje nekim od race timova, ne prodaje... mozda ali mozda ce samo neki od djelova biti dostupni za prodaju kroz par god... kao sto je skunk2 izbacio stage III u prodaju prije god i po ili dve a koristio ih je u all motor class jos '99

Hvala na pojašnjenjima, drago mi je da ima netko stručan da objasni ovim tzv majstorima za Honde neke stvari! Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

I zaista ne znam koliko auto snage gubi na prenosu, to sam otprilike rekao vjerojatno su razlike od auta do auta, koliko otprilike gubi lucozade?

http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo

This post was last modified: 02-25-2006 03:09 PM by Kostur.

02-25-2006 03:03 PM
Pages (10): « First < Previous 3 4 5 6 [7] 8 9 10 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: