Thread Closed  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Dodjela pehara ukupnim pobjednicima BiH402 CUP-a
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE: Dodjela pehara ukupnim pobjednicima BiH402 CUP-a

Sike Wrote:

Rolling Eyes

Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
10-29-2006 11:44 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Vector
Administrator

Edis Jasarevic Wrote:

Sike Wrote:

Rolling Eyes

Confused

Automotodrom...
10-29-2006 11:55 AM
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered

Vector Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:

Sike Wrote:

Rolling Eyes

Confused

Sike, sta to ti glumis? Sto mi ne rece sinoc u lice to shhh, ti nadji onakav prostor i zakupi ga, pa nam se javi

p.s: nisi me castio pivom

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
10-29-2006 01:13 PM
Find all posts by this user
Sike
Posting Freak

Hybrid Wrote:
Sike, sta to ti glumis? Sto mi ne rece sinoc u lice to shhh, ti nadji onakav prostor i zakupi ga, pa nam se javi

p.s: nisi me castio pivom

Rekao sam Selmi. Ko si ti nemam pojma ? I samo osim ako vam nije cilj da priču širimo na forum.

SRCBL
10-29-2006 01:19 PM
Hybrid
Posting Freak

Znam ja sta si ti rekao Selmi, umjesto da ti bude drago zbog nas (kao sto je nama drago sto ste vi imali najbolju trku) ti si se shupacki ponjeo sinoc, reci sta god hoces, ja se ne stidim nicega...

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
10-29-2006 01:25 PM
Vladimir
Posting Freak

Bilo je kako je bilo i tacka,ako neko ima volje da se svadja razmjenite telefonske brojeve i adrese pa se cujte ili nadjite ...i svadjajte se koliko hocete ...

The Power Of Dreams
10-29-2006 02:36 PM
Edis Jasarevic

kad neko zakasni skoro sat vremena, mislim da sam sebi treba da kaze ''pst''.. a ne nekome trecem

10-29-2006 03:20 PM
Clio RS
Member

Ja ne razgovaram pomoću smajlija, a ne piskaram PP jer hoću reći ono što mislim javno pa će moje viđenje svega vezanog za sezonu iza nas izgladati ovako:
1. BiH 402 CUP nastao je kao dogovor SR klubova iz BiH. Utrke koje su se bodovale za BiH 402 CUP organizirali su klubovi: AMK NITRO, AK GRADIŠKA i SRC BANJALUKA. Na utrkama se natjecao tko god se prijavio i došao na dan utrke i uplatio strtninu.
Koliko mi je poznato nikome od prijavljenih natjecatelja nije odbijena prijava.

2. Nakon završene sezone kolege iz AMK PUNGAS preuzeli su na sebe da organiziraju završnu dodjelu nagrada. Na ovom forumu osvanuo je novi topic s prvom rečenicom:
AMK PUNGAS, AMK NITRO, SRC BANJALUKA i AK GRADIŠKA organizuju dodjelu pehara ukupnim pobjednicima po klasama BiH402 CUP-a.

Koliko mi je poznato nikoga od čelnih ljudi ostalih klubova nisu informirali o tom svom naumu dok nije oglašeno na ovom forumu, a kamoli da su zatražili mišljenje drugih klubova o tome.

3. Dakle organizacija dodjela nagrada je izgleda bila svih klubova iz BiH, ali pravo odlučivanja tko će se tu naći (ili još bolje nenaći) imali su samo članovi jednog kluba. Ovo što se desilo sinoć je sramota za sve nas koji smo bili tamo. Svi koji smo tamo bili i koji smo ušli tamo - obični smo papci. PRVI JA A ONDA I SVI OSTALI!!!

4. Nikad nisam šutio i uvijek sam govorio što mislim. Ja se stidim što sam bio dio onoga svega sinoć i KORISTIM OVU PRILIKU DA SE JAVNO ISPRIČAM SVIM MOMCIMA IZ STREET RACE KLUBA SARAJEVO (SRCS) ŠTO SAM IH OSTAVIO ISPRED ULAZNIH VRATA I UŠAO BEZ NJIH.

REZIME: bolje da ne postoji street race scenau BiH ako će ovakva biti. Prodali smo se vrlo jeftino - za par pehara.

AMK NITRO MOSTAR
10-29-2006 06:36 PM
Edis Jasarevic

2 dana prije ste znali da im nece biti dozvoljeni ulaz. Bolje da ste svi odmah rekli da necete doci, nego sto se sad pravite pametni.

Receno je prije na dva dana i da ukoliko ne odgovara nasa odluka ostalim klubovima, da cemo mi otkazati ceremoniju, ali NECEMO promijeniti nasu odluku.

Mozda je ona pogresna, ali AMK PunGas je tako odlucio. Mogli ste se sloziti ili ne sloziti (ko sto niste) i reci da necete tako da mi fino otkazemo sve.
a ne da dodjete pred UNITIC i stojite dva sata i napolju i nesto kalkulisete i glumite nekakve zvijezde.

Ja zovem novinare, urgiram da dodje sto vise ljudi iz medija, koristim svoje licne veze kako bi se promovisao kup, kako bi se promovisale utrke, vi se ne mozete udostojiti doci sat vremena prije ceremonije. I ja se moram crvenit pred novinarima koji dolaze i odlaze dalje jer nemaju kad cekati ''trkacke zvijezde'' koje kasne po sat vremena. Ni Michael Schumacher ne kasni na press konferenciju pa ne znam otkud izjava ''ajjdeee neka cekaju 10-15 minuta sta ima veze eto nas''.

Predstavnici ostalih klubova su BILI obavijesteni da cemo praviti ceremoniju, i slozili se s tim. Organizacija je radi solidarnosti sa ostalim klubovima naglasena da je organizacija sviju klubova a ne samo PunGas. Malo to razgranicite.

Jedino je Josko donio majice, barem opet koliko je meni poznato, a sve ostalo je izfinancirano iz dzepova clanova AMK PUNGAS, i izorganizirano od strane AMK PUNGAS i njegovih clanova, koji su se potrudili da obezbijede sve sto je potrebno pa i preko toga.

Niko iz AMK PUNGAS nije dosao u Mostar da se petlja u vasu organizaciju, niko iz AMK PUNGAS nije dosao u Banja Luku da se petlja u organizaciju (bio sam ja cak naveden i u organizaciji ali nisam se petljao ni u kakve odluke), niko nije isao ni u Gradisku da se petlja. Nemojte se ni vi petljati u odluke AMK PUNGAS. Mozete se sa njima sloziti ili ne sloziti.

Vrlo jednostavno. Nisu se vasi predstavnici trebali sloziti i mi bismo fino otkazali sve. Posto su se predstavnici ostalih klubova slozili da dvojici ljudi nece biti dozvoljen ulaz, nemate sta dalje pricati na tu temu.

A scena ne postoji u BiH. Ovo sto ima povija se kako vjetar puse. *ebo takve ljude i takvu scenu.

10-29-2006 07:30 PM
Sike
Posting Freak

Edise kako radiš tako će ti biti. Ja sam vam sve rekao preko tel. i uživo i nemam potrebu da nešto puno piskaram na forumu jer sam znao da će dodjela biti katastofa. Znači, ništa nije valjalo osim onih riba u vojim uniformama što su plesale skoro 3 min. a i one ne valjaju jer nemaju ni 15 god. pa me bilo sramota da ih zagledam. Ne znam samo zašto sam išao i sam se sebi čudim. To što ste nam tu vašu odluku objavili dva dana pred trku ne znači ništa jer mi ostali klubovi smo bili zatečeni i nismo mogli skontati šta da radimo.
Žao mi je što sam vam u ime svog kluba dozvolio da to organizujete, pojeo sam *ovno jer nisam znao da ćete imati takav stav. Hvala momcima iz SRCS što su nas dočekali, odveli do mjesta gdje će biti proglašenje i častili pivom. Od AMK PG ni pivu ne popih nego platih 3 KM svaku. Aj preko toga mogu i preći ali preko ponašanja teško. Da ste sjeli sa nama 5 minuta i bar rekli "Gdje ste šupci, šta ima u BL ?" bilo bi mi lakše. Odvojili ste se 20 m od ostalih klubova kao da smo šugavi. Tebe poslije onog "proglašenja" (da si tražio, donio bi ti mikrofon da te bar ljudi čuju) nisam ni vidio. Srećom Selma nas je makar ispratila iz objekta. Još jednom se izvinjava SRCS što je tako ispalo ali mislim da su svjesni da mi nismo krivi.
I kao što reče Guru, žao mi je što sam bio tamo...

PS. Pehar je extra, ubio se za rakije... taman stane 0.03 l.

SRCBL
10-29-2006 08:22 PM
Pages (7): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  DA LI UCESTVUJETE NA OVOM 402 PIRELLI CUP??? MAZAMALI 84 4,083 05-22-2005 07:48 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Pirelli 402 CUP Morpheus 41 2,732 05-22-2005 07:47 PM
  Pirelli Cup=SRAMOTA!!! loli 22 1,704 05-22-2005 07:45 PM

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: