|
Dodjela pehara ukupnim pobjednicima BiH402 CUP-a
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: Dodjela pehara ukupnim pobjednicima BiH402 CUP-a
Edise kako radiš tako će ti biti.
to ja tebi mogu reci na sve sto si ispod toga napisao. Odnosno kao posijes tako ces i poznjet.
Otisao sam odmah poslije proglasenja, jer ste kasnili sat vremena, doveli me u nezgodnu situaciju sa novinarima, sto ja sad moram peglat, pa su novinari dolazili i odlazili, problem mi stvoren sa vlasnikom diskoteke, pa i to moram peglat, a posto vam je srcs tako drag, i tako ih podupirete onda sjedite i popijte sa njima.
Otisao sam jer ste nakon svega sto je PunGas i sto sam ja uradio, ponasali se tako kako ste se ponasali, bezobrazno i provokativno. meni je doslo da u 19.30 fino otkazem sve, i zamolim vlasnika diskoteke da fino zatvori vrata i da proglasenja ne bude nikako.
Sta si ocekivao? Da me jebete dva dana, da me jebete sa nedolaskom u salu, sa kasnjenjem i da sjednem i da pijem pivo s vama?
To se nece desiti. Ni ja budala nisam, niti volim da me neko ponizava, pogotovu da me ponizavaju ljudi koje sam podupirao godinama,
I od mene nadalje niti od PunGas.com ne racunajte ni u kakvim racunicama za streetrace ubuduce. Ne interesuje me uopste vise.
Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
|
|
| 10-29-2006 08:52 PM |
|
 |
Iceman
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Sreca Sike pa si pomogao u organizaciji svega, pa mozes da pametujes tako o velicini pehara ili koliko godina imaju plesacice... Jesi li uopste svjestan da je cjelokupnu manifestaciju organizovalo 5 ljudi, da smo SVE mi platili iz svog djepa bez sponzora i bez podrske ijednog kluba( osim NITRA naravno koji je obezbijedio majice za pobjednike )... Pokazi bar malo postovanja bar prema tim momcima
|
|
| 10-29-2006 09:00 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Sreca Sike pa si pomogao u organizaciji svega, pa mozes da pametujes tako o velicini pehara ili koliko godina imaju plesacice... Jesi li uopste svjestan da je cjelokupnu manifestaciju organizovalo 5 ljudi, da smo SVE mi platili iz svog djepa bez sponzora i bez podrske ijednog kluba( osim NITRA naravno koji je obezbijedio majice za pobjednike )... Pokazi bar malo postovanja bar prema tim momcima
Koji si sad ti ? Da ste tražili pomoć svi bi mi pomogli, ali niste. Da smo se svi uključili u organizaciju onda AMK PG ne bi mogao zabraniti SRCS-u da uđe na dodjela a vama je očigledno bilo bitnije da njima zabranite dolazak nego da napravite pravu stvar. Ni oko datuma nas niste poslušali. Radili ste sve na svoju ruku bez konsultacija sa ostalim klubovima. To da je dodjelu organizovalo 5 ljudi i da niste imali "keša" se vidi ali trebali ste to reći prije organizacije.
Poštovanje imam prema svim vašim takmičarima i isto ste mi dragi kao SRCS ali nemojte braćo ništa više organizovati. Bolje ste se pokazali na pisti.
SRCBL
This post was last modified: 10-29-2006 09:27 PM by Sike.
|
|
| 10-29-2006 09:15 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
Koji si sad ti
Poštovanje imam prema svim vašim takmičarima
On je clan AMK PUNGAS.
. Da smo se svi uključili u organizaciju onda AMK PG ne bi mogao zabraniti SRCS-u da uđe na dodjela a vama je očigledno bilo bitnije da njima zabranite dolazak nego da napravite pravu stvar
Nek ste vi napravili pravu stvar i malo zakasnili i digli tenzije.
Radili ste sve na svoju ruku bez konsultacija sa ostalim klubovima. To da je dodjelu organizovalo 5 ljudi i da niste imali "keša" se vidi ali trebali ste to reći prije organizacije.
Bilo bi to sve O.K. da nije bilo dramaturgije kojekakve.
nemojte braćo ništa više organizovati
s vama vise nikad
|
|
| 10-29-2006 09:35 PM |
|
 |
Iceman
Junior Member

Status:
|
Bez veze je sada to da se pravite da niko nije znao za ovu dodjelu svi ste bili obavjesteni minimalno 15 dana prije, kako se nitro ponudio da pomogne u organizaciji, znaci vas ostale treba napominjati svaki dan a sto se tice SRCS da se razumijemo to su mi sve prijatelji i svi su mogli uci osim dvije osobe. ( razlog zasto i kako me ne zanima i necu da ga komentarisem )
|
|
| 10-29-2006 09:36 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
nema se sta vise raspravljat o ovoj temi. Rekli ste sve vec i po msn i pozivima i po kojekakvim izjavama, tako da se ja iskljucujem iz bilo kakvih daljnjih rasprava o SR, preporucujem i svima koji su se sada nalozili da pisu isto. Nema smisla da se bilo sta govori, sve je receno vec.
|
|
| 10-29-2006 09:41 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
s vama vise nikad
Sa nama niste nikad (osim na papiru) ništa organizovali.
Ja završio...
SRCBL
|
|
| 10-29-2006 09:46 PM |
|
 |
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
Jeb... pa sta se to desi u Sarajevu
|
|
| 10-29-2006 10:07 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
s vama vise nikad
Sa nama niste nikad (osim na papiru) ništa organizovali.
Ja završio... 
aha.. kako to napisa, ispade na je PunGas.com i AMK PUNGAS nesto sto nije nikad ni postojalo i nije imalo nikakvog uticaja na sve sto je dovelo do odrzavanja SR.a u BiH.
Jes..mi smo marginalne pojave, ima onih koji su bitni.
|
|
| 10-29-2006 10:09 PM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
A u kojoj je klasi Hota pobjednik? Vidim ga na slikama kako prima pehar pa mi nije jasno jer u plasmanu vidim da je treci...
|
|
| 10-29-2006 10:36 PM |
|
 |
|
|