|
Dodjela pehara ukupnim pobjednicima BiH402 CUP-a
|
| Author |
Message |
hondagirl
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
RE: Dodjela pehara ukupnim pobjednicima BiH402 CUP-a
E Sike, svaka ti cast...
Hajd mi samo za kraj pojasni te tvoje kriterije po kojima ljudi kod tebe zasluzuju respect, pa da probam shvatiti s cime je to AMK PUNGAS zasluzio ovakvo pljuvanje, valjda sta uspijem skontat ovom svojom glupom glavom.
Ne popih ni ja nikad pive od SRC Banjaluka, a dodjoh vam na trku sa 15 auta i ostavismo cca.600 KM samo na prijave...Uostalom, da si dosao na vrijeme na dodjelu, mozda bi popio i tu pivu, ko zna???????
Kome ste javili da ste krenuli put sarajeva, da ste pred sarajevom?
meni je receno da se nalazimo na parkingu u 6, ne treba niko da dolazi po vas, znate put....ma kome ja pricam uopste, nije vrijedno spomena sve sto si naveo i popljuvao, jedan od organizatora ove sramote.
U pehar koji ja osvojih u Banjaluci za prvo mjesto jos manje rakije moze stati nego u taj sto ti ponese kuci juce, da se mijenjamo????
HONDA
The Power of Dreams
|
|
| 10-30-2006 12:49 AM |
|
|
dr
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Kako je sve ovo razorno.
A sto li?
|
|
| 10-30-2006 01:36 AM |
|
 |
Terminal
Junior Member

Status:
|
Najvaznije je da bi ja ostavio najveceg neprijatelja da prisustvuje ceremoniji a ne one jadne momke onako sutnuti javno ,ako je ovo bio cilj onda nemam texta.........
Bez obzira na sve znam da mi je piva bila 5KM i to duplo skuplja nego u ZG(Heineken 0,25)
Znam da smo poslij bili pocasceni odSRCS da jedemo i pijemo koliko zelimo od momaka u narandzastom a na onoj dodjeli samo cips glodjo.
Maloljetnice izvele nekakav ples nisam ih ni pogledao(gdje od sramote da dijete gledam kako guza),prebace nas na kat ja kontam napokon nesto kad nemam ni mjesta,kazu dogurajte fotelju a nas 30 oko nje,i naravno da smo otisli odmah da nadjemo prikladan prostor za nastavak druzenja sa pravom ekipom.
E poslije cevapa odvedeni smo na pice do nemilosti u kafic kojem nepamtim ime i brate eurekaaaaaaaaaaa heinekena do bola naravno opet nam ne dadose da platimo te smo tu smo zajednicki udarili sa Banja lukom Gradiskom ,SRCS .
E jebote najveca smijarija je bila kad sam vidio zahvalnice u omotu vodovod i kanalizacija sarajevo,kad se toga sjetim suze mi padaju.
Edise nemoj se ljutiti brate ali ono sto si organizirao neviidm sta si to platio ili potrosio sve smo mi placali na licu mjesta,ili je mozda taj vodovod bio sponzor.
One plesacice vjerovatno imaju praksu tu pa usput im bilo da nas malo navodno zabave.
dodjelu nisam cuo nisu ti ni mikrofon dali Dj koji su na katu bili neznam zasto mozda je razglas bio 400KM

E ovo je raja
http://www.neeth.info/galerija/albums/20...C09338.jpg

Evo naseg doktora sukica popisao se u pehar skoro 0,2 dl nakon pive od litre.

NITRO je moc i snaga

Momci su strava

Nu ga nasmrko se neke japanske tekucine

Bolest do bolesti

Evo naseg racera suprotnog spola

Prije usluge malo kopanja nosa(pogledaj iz konobara)

Nas legendarni direktor i naravno bivsi rvač

Strava u noci,nepoznati dogovori

Pale na noge (poslije dvominutnog nastupa)

Oni su preuzeli sve na sebe

E hota ti vise dobi pehara u BiH 402 cupu nego kod gere

Sta li je sad smislio

Imali smo jesti evo dokaza

Jedna zajednicka slika

i napokon jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sad ce me neki zvati telefonopm i reci to nisi trebao hahahahahahaa

Sa ovim ljepim licima zavrsavam pisanje
|
|
| 10-30-2006 04:41 AM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
U americkim filmovima ima ona vrlo cesta: I hate to tell you "I told you so".... but I told you so....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 10-30-2006 08:22 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
Najvaznije je da bi ja ostavio najveceg neprijatelja da prisustvuje ceremoniji a ne one jadne momke onako sutnuti javno ,ako je ovo bio cilj onda nemam texta.........
zavisi iz kojeg ugla to gledas. Vasi predstavnici su pristali na to. Pa se obrati njemu.
Bez obzira na sve znam da mi je piva bila 5KM i to duplo skuplja nego u ZG(Heineken 0,25)
Znam da smo poslij bili pocasceni odSRCS da jedemo i pijemo koliko zelimo od momaka u narandzastom a na onoj dodjeli samo cips glodjo.
I to je najavljeno ranije, a sad se vracamo na nesto sto je vec neko rekao, pa po tvojim rijecima ispade da ste se prodali za turu pive. I piva u ZG je mnogo skuplja. Putujemo i mi u zagreb pa znamo.
Ja sam obezbijedio prije izvjesnog vremena poprilicnu sumu novca VAMA kao klubu, da mozete platiti to pice. Samo ja to nisam isticao, pa ispade ko da nisam nista uradio. Moja greska ..necu vise nikad.
Maloljetnice izvele nekakav ples nisam ih ni pogledao(gdje od sramote da dijete gledam kako guza)
niste tako bili razocarani dok su djevojke plesale.
E jebote najveca smijarija je bila kad sam vidio zahvalnice u omotu vodovod i kanalizacija sarajevo,kad se toga sjetim suze mi padaju.
to je mozda bilo simbolicno. ... salim se naravno, ali vuces me za jezik.
Edise nemoj se ljutiti brate ali ono sto si organizirao neviidm sta si to platio ili potrosio sve smo mi placali na licu mjesta,ili je mozda taj vodovod bio sponzor.
One plesacice vjerovatno imaju praksu tu pa usput im bilo da nas malo navodno zabave.
dodjelu nisam cuo nisu ti ni mikrofon dali Dj koji su na katu bili neznam zasto mozda je razglas bio 400KM
sve bi bilo u redu, da ste se udostojili na vrijeme pojaviti i onako kako prilici prijateljskim klubovima, onda bi bilo jos kojesta.
Posto ste se ponasali kako ste se ponasali sve je sasjeceno od strane mene! I pice i sve ostalo. AKo se vi tako ponasate prema nama, onda sta ocekujete od nas? Ni mi nismo vesla sisali. I ako cete nekog kriviti onda krivite mene. JA SAM TAJ koji je odlucio sve skratiti i svesti na minimum, jer sam znao da ce tako biti.
Mogao je biti i mikrofon, moglo je biti i besplatno pice,svedski stol, mogla je biti i prava press konferencija, mogla je biti i dobra zabava, moglo je biti i nekih drugih nagrada, mogao je biti i vazan razgovor sa dva medijska sponzora za cijelu narednu godinu. ALi nije. Nije, jer ste nimalo niste solidarisali sa pungas ni u kom pogledu. Mi smo vas u svemu podrzavali, tacnije ja sam gurao gdje god sam mogao da napravim pozitivnu sliku, cak su drugi klubovi sem mog zaradili vise od mog lobiranja nego sam AMK PUNGAS
Prve clanke o svima vama sam ja pisao. Zainteresovao sam dosta medija, i sa otprilike svakim sam morao kasnije peglati situaciju jer je neko zasrao sa neodgovornim i neozbiljnim pristupima i proteklih godina nebrojeno puta imao problema radi toga sto sam urgirao za streetrace pa mi kasnije urednici to nabijali na nos.
Objavio sam kilometre tekstova, fotografija, reportaza...u medijima gdje sam radio ja, ili gdje sam imao uticaj.
Ako vas je iko gurao na svemoguce nacine, onda sam to bio ja i PunGas.com, ne vidim da vas je iko drugi pogurao u tom pogledu. Ili ja mozda grijesim?
al mi NISMO prava raja... drugi su prava raja.
A hvala mi je to sto niste podrzali jednu jedinu odluku mog kluba. U stvari ste je formalno podrzali a sad se pravite ludi. E pa necu vise ni ja prstom mrdnut.
Svi ste savrseno dobro bili upoznati sta ce biti, i sad nemojte se nista zaliti ni kukati ni nas okrivljavati.
Mi smo jasno rekli: Ovako ili nikako drugacije!
I trebali ste fino reci da se ne slazete i da mi otkazemo sve, pa do ovog ne bi doslo.
Svi ste znali da ce tako biti, a obzirom da iznesene stvari ovdje, nemojte da ja pocnem da iznosim sta se sve nama nije svidjalo, od gepek pehara kojeg je nas clan sa ogromnim zakasnjem dobio pa nadalje.
Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
|
|
| 10-30-2006 08:48 AM |
|
 |
crx
Member

Status:
|
Duzni smo najprije da se zahvalimo na podrsci i razumjevanju Banjaluci, Gradisci i Mostaru.
H V A L A - prava ste raja, nadam se da cemo Vas sljedeci put ugostiti kako treba, jer smo i mi bili zateceni ovim ponasanjem.
Seji i meni je nazalost bio zabranjen ulazak na manifestaciju BH 402 kupa iako vec dvije godine vozim na svakoj trci kao i Sejo. Najgore od svega je to što sam te dvije godine vozio za PUNgas i na kraju dozivio da mi Selma i Edis zatvore vrata i to ne licno, vec preko ljudi koji nisu ni bili clanovi kada sam ja bio na stazi. Sejo je te ljude svaki put vodio na sve trke koje su oni odvozili.
Koga god sam pitao: Je li glasao da sam nepozeljan, svi govore, nije do mene. Neka ih je stid, odgoj je cudo...
Postoji samo ljubomora ili zavist da se doticni ovako ponasaju a nikakvog konflikta medju klubovima nije bilo. Mi smo PUNgas-u pozelili srecu i ponudili pomoc. Oni nemaju srca za tako nesto.
PUNGAS-a treba da je svjestan sljedecih cinjenica:
Vecina tog kluba su sada clanovi SCRS-a.
BH kup je imao 4 trke, a prve tri trke su iznesene min 50 % na ledima nasih clanova. Sejo je svaki put vodio kolonu i bio pravi organizator trke, dok si ti Selma koristila priliku da tersas i nista drugo. Sve smo ovo rekli Edisu, a to imamo snimljeno pa cemo Vam postat.
Ako si ocekivala da te nazove neko od nas da pita za ulaz... smjesna si.
Edis nam je rekao da necemo moci uci radi glasanja cijelog kluba, ali nismo vjerovali da mozete biti takvi...
Svi clanovi SRCS-a su SVOJEVOLJNO NAPUSTILI PUNgas i niko nije odveden od vas, a to sto ti ne mozes da prihvatis tu cinjenicu to je tvoja stvar.
Nikom nikad nije receno, da ce mu sva vrata biti zatvorena ako se ne vrati u PunGas kao sto si ti govorila ljudima.
Mi smo insistirali da udjemo na dodjelu jer smo bili i danas smo dio te scene, vise nego vi, jer na plakatima pise da svi klubovi organizuju tu manifestaciju, jer smo zelili da se druzimo sa svim klubovima, da pozelimo dobrodoslicu, da razmjenimo iskusustva, da pijemo..., izmedju ostalog i radi toga sto se kitite tudjim perijem....
AMK PUNGas pljuje po nama a 4 vasa covjeka su sjedila sa nama i osnivala nas klub. To su licemjeri kakve u zivotu nisam vidio.
U slucaju bilo kakve dvojbe oko ovoga sto mi tvrdimo, dodjite po CD
pa slusajte sta ste pricali!
Stid neka vas je, nemate ni jedan argument da razgovarate sa ostalim klubovima na forumu, i zato vam je covjek reko da sutite psttttt! To vam je bilo pametnije.
Jos jednom Hvala drugim klubovima na podrsci. Zao mi je sto trpite ovakav nacin konverzacije sa PUNGas-om. Vasi stavovi su nam bili jasni i prije dodjele, a sami ste vidjeli da nije bilo do nas.
pozdrav --- SRCS ---
|
|
| 10-30-2006 08:57 AM |
|
 |
crx
Member

Status:
|
Silverstar : Edise, pa i pticama na grani je jasno da od tvojih obecanja i suplje price nema nista!!! Prestani se javno blamirat i pojedi *ovno koje si pokakio.
CRX: Ko meni sto si sredio 600 -700 maraka za transport motora nakon sto je stigao u Sarajevo. Jesi dao te pare nekom za lamelu kao sto sam ti predlagao ?
|
|
| 10-30-2006 09:05 AM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
Silverstar : Edise, pa i pticama na grani je jasno da od tvojih obecanja i suplje price nema nista!!! Prestani se javno blamirat i pojedi *ovno koje si pokakio.
ban radi vrijedjanja.
Ako vas interesuje: OBN je izrazio interesovanje da prati sve trke naredne godine. Kontaktirajte ih pa se sami uvjerite. Samo je razlika u tome nadalje, sto ja necu pomoci dalje u tome.
Mikrofon je bio 20 stepenica iznad, press konferencija je bila sazvana i fakticki otkazana jer su novinari izasli. Sastanak je mogao biti organizovan u 18.00 h ali nije, jer niste dosli na vrijeme, i tu bi se sve rijesilo, i sigurno je da bi bilo sve u redu.
|
|
| 10-30-2006 09:10 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
Postoji samo ljubomora ili zavist da se doticni ovako ponasaju a nikakvog konflikta medju klubovima nije bilo. Mi smo PUNgas-u pozelili srecu i ponudili pomoc. Oni nemaju srca za tako nesto.
hoces da citiram vase izjave na SR mostar? Ili je bolje da ih bozo citira, jedini koji se udostojio da kaze da ste srali po AMK PunGas?
PUNGAS-a treba da je svjestan sljedecih cinjenica:
Vecina tog kluba su sada clanovi SCRS-a.
isto kao sto SRCS mora biti svjestan da nece nikad biti PUNGAS.
|
|
| 10-30-2006 09:17 AM |
|
 |
silverstar
Member

Status:
|
Edise, potpuno je razumljivo da nakon kraha koji se dogodio tvom klubu ovako pises. I ranije si pokazao da si jaci na tastaturi nego uzivo.
Sto se tice SRCS rasprava na ovu temu je zavrsena!
BH Kup ce i dalje postojati kao ideja istinskih ljubitelja Street Race-a, sa ili bez tvoje pomoci.
SRCS
|
|
| 10-30-2006 09:33 AM |
|
|
|
|