Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Dodjose i meni glave...
Author Message
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status: Offline
RE: Dodjose i meni glave...

Edin Wrote:

igy Wrote:
... a ja kontam proci ce on kad ono....

To je najveća greška - NEĆE PROĆI, i to što je manji razmak to je veća vjerovatnoća da će kočiti.

JA sam naučio da gledam, ne auto ispred sebe, nego kroz auto ispred sebe štop-lampe auta ispred njega. Znači razmišljam i za ovog ispred mene. Ni po jada, nego razmišljam i za ovog pored mene što priča na mobitel i prestrojava se drito na mene i to bez žmigavca. Razmišljam i za onu kozu - čitam joj misli - evo pravo hoće da pretrči kako bi uhvatila tramvaj. Naravno, pogled lijevo je viška operacija. Čitam paralelno misli i taksisti, upravo razmišlja hoće li onaj na stanici dići ruku. Ukopat će se u mjestu, izbacit će sva četiri žmigavca, i misli da se tako oprao i pred Bogom i pred ljudima... oni su najgori. Da ja tako stanem kolegi *ebo bi mi po familije.

Rules

Ima dana kae navrtim i po 200 km po ovoj dzungli od saobracaja po Sarajevu, milijardu prstrojavanja, uvaljivanja i svega i odavno istrenurano oko i 6. culo za belaj ali ko ce se nadati da lik, koji je cekao u redu iza tebe (prikocio, zaustavio auto i sve ostalo), na semaforu ugledati zeleno na semaforu i krenuti "malkice" prije tebe i sjebat stvar!

Proud to be BMW E 21 owner!
01-18-2007 09:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered

E jebi ga drug sve ti dodje kad se najmanje nadas...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
01-19-2007 07:53 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
passenger57
Posting Freak

kakav peh...vrat je zeznut, mene je bolio jedno 2 mjeseca, nisam nosio kragnu, a kad sam ustajao iz lezeceg polozaja rukama sam glavu pridrzavao. udar i nije bio nesto jak, puko branik na dva mjesta po 15cm

Forza Ferrari!!!
01-19-2007 08:31 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edin
Member

goran16v Wrote:
Ima dana kae navrtim i po 200 km po ovoj dzungli od saobracaja po Sarajevu, milijardu prstrojavanja, uvaljivanja i svega i odavno istrenurano oko i 6. culo za belaj ali ko ce se nadati da lik, koji je cekao u redu iza tebe (prikocio, zaustavio auto i sve ostalo), na semaforu ugledati zeleno na semaforu i krenuti "malkice" prije tebe i sjebat stvar!

Ma isto to sve radim (osim 200 Mr. Green) i to sa 5 metara i 2,5 tone, ali nikad nikoga nisam doveo u sitaciju da mora naglo kočiti ili bježati od mene.
Definitivno, u gradskoj vožnji, naročito u više traka, moraš razmišljati i za sebe i za druge.

Zamisli sad kako je u npr, Mexico sity-ju gdje se regularno vozi sa preko 100 km/h i to po preporukama vlasti radi boljeg protoka saobraćaja.

01-19-2007 08:50 AM
goran16v
Delegat

Sve ja to razumijem, ali se pitam, kako se osjeca neko ko cuva svoj auto ko oko u glavi, garaza, poliranja itd, itd, na autu ni packe i onda ga vako neko zavali s ledja????

01-21-2007 08:20 AM
Alen_P
Member

E fakat , i ja sam imao udes prije 10-15 dana , i stvarno me boli vrat i ledja ..
Jbga , moraćemo na one fizikalne Mr. Green

navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije

http://www.amkcarbon.com
01-22-2007 07:58 AM
invisible
Member

trebo bi ti i malo vise od koje stoje moci uzeti... oko 2-3 milje

Keep it clean !
01-22-2007 02:28 PM
dsimic
Member

goran16v Wrote:
Sve ja to razumijem, ali se pitam, kako se osjeca neko ko cuva svoj auto ko oko u glavi, garaza, poliranja itd, itd, na autu ni packe i onda ga vako neko zavali s ledja????

Mislim da u tom trenutku prorade ubilacki nagoni. Jos pogotovo ako te zavali napola truli Golf 2 D ili neka zena koja i ne zna gdje se zapravo nalazi i sta pokusava da uradi.

01-23-2007 08:37 AM
goran16v
Delegat

dsimic Wrote:

goran16v Wrote:

Mislim da u tom trenutku prorade ubilacki nagoni.  Jos pogotovo ako te zavali napola truli Golf 2 D ili neka zena koja i ne zna gdje se zapravo nalazi i sta pokusava da uradi.

Ma prorade, al' opet skontas sta ces dzaba sebi tovariti belaj na vrat dodatnim zakuhavanjem. Neki dan se meni lik hvali kao mu je dobar auto, a na autu su guime marke "nema guma" i ja mu kazem da me takne svojim autom da bih bio u stanju da ga pretvorim u mljeveno meso. On se cudi i pitam me jesam li toliko osjetljiv na auto, ja pokusavam da mu objasnim da nisam toliko osjetljiv na auto koliko vodim racuna prvo o sebi, a onda i drugima pa se zbog toga zavalim preko milje za dva seta guma, eto za ne daj boze kakve nesrece da sve bude po p.s.-u

01-23-2007 12:38 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Reno 21 dihtung glave Mondeo18TD 5 630 12-03-2007 06:05 PM
Last Post: MK516
  brušenje glave/g3tdi tataratira 12 1,108 04-25-2005 12:03 PM
Last Post: Vladimir

View a Printable Version