|
Dodjose i meni glave...
|
| Author |
Message |
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status:
|
Dodjose i meni glave...
Prekjuce, Sarajevo, 12 sati, sunce sija k'o tepsija, raskrsnica na Pofalicima, stanem na crveno kao 3-4 u koloni u srednjoj traci, bavim se sitnim aktivnostima po autu (razgledanje okolo, cackanje radija itd isl) dok se ne upali zeleno, zeleno se upalilo, taman da krenem i PLJUS! Izadjem i vidim da se u moju sluzbenu Fabiju zalijepo BIHAMK-ov Fiat Doblo. Steta fakat minimalna, zovnemo policiju, sve se zavrsi bez problema ali...
1. Poslije laganog milioncica km i 10-ak godina voznje sluzbenih automobila prvi ozbiljan incident, bez obzira sto nisam sekunde kriv to vise nije to...!
2. Poslije sudara nikakvih bolova, ali oko 4 poslijepodne boli vrat, bole ledja, pravac Hitna, CUM, Trauma, Ortopedija i evo me sad foliram se sa Santzovom kragnom oko vrata!
Ko bi se ovome nadao, udar nije bio previse jak, stete skoro da nema (doduse osiguranje proznaje zamjenu obloge zadnjeg branika na mojoj Fabiji, ali i to bi se moglo popraviti bez problema). Valjda je rzlog to sto niam bio naslonjen na sjedalo u trenutku udara, e svasta...!
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 01-18-2007 08:21 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Dodjose i meni glave...
Dokazano je da i prilikom udara od 30km/h tezina tjela iznovi i do nekoliko tona...tako barem kazu...*ebeno je to kada trznes vratom...cuvaj se drug "mali" je ovo grad za tolika auta i tolike budale...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-18-2007 08:26 AM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
i u osiguranje ostetu trazi...
hvala Bogu nije nista ozbiljno ali uzmi koju stoju za povrede i traumu i strah i za sve sto slijedi
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 01-18-2007 08:30 AM |
|
 |
goran16v
Delegat

Status:
|
Ma ovaj lik sto je napravio udes je, ade recimo regularan cova, stariji, slijeze ramenima, ne pokusava da se vadi i da na mene nesto svaljuje (kako to cesto biva), ono cijela sitiacija bas fer i korektna...
Sto se osiguranja tice vidjecemo, kad se zavrsi oporavak, bolovanje treba predati medicinsku dokumentaciju komisiji osiguravajuceg drustva pa sta oni odluce, a koliko je ozbiljno vidjecemo poslije kontrola na Traumi, za sad jos uvijek prilicno boli...
|
|
| 01-18-2007 08:36 AM |
|
|
cenga
Posting Freak

Status:
|
ja sam imao uzasan sudar sa pezoom , udario bosno u stub okrecuci se ulicne rasvjete.
izasao krvave glave , 7 konaca na glavi bilo, i rame me bolilo i vrat, i nista nisu nasli na onim snimcima, a mene odvaljivalo 2 mjeseca nisam mogao spavati... znam kako ti je
drzi se
|
|
| 01-18-2007 08:38 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Ne daj se druze...
Hoces da ti posaljemo neku da ti rane zalijeci???
@Pajeru sam nasao jednu da ubije tugu za Pajerom,a ako hoces da i tebi jednu nadjemo i prvim busom posaljemo???
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 01-18-2007 08:41 AM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
hahahah
kakvu da grudnom masazom ucvrsti vrat eee sada koji
|
|
| 01-18-2007 08:43 AM |
|
|
goran16v
Delegat

Status:
|
Jel ga vi to meni malo..?
Preksonoc, vise mi dopiz... hodanje po klinikama i konacno na Ortopediji najmestaju mi kragnu oko vrata i kad ge bilo gotovo pitam ja doktora:
- Jel doktore mugul' ja sad guzit' s ovim?
- Ma mozes samo pripazi...
- Super, dosad nisam mog'o guzit'!
Popadali svi od sege, i doktor i oni neki tehnicari!
|
|
| 01-18-2007 08:59 AM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|