Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
doktor Hota
Author Message
Alen_P
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: doktor Hota

Ruku na srce , čovjek stvarno zna svoj posao .. Pravi Doktor .. Ja sam prezadovoljan od kako je meni auto radio , mada zadnji put je nešto zakazao , ne znanjem , nego nastupom .. Ustvari , jedina mana tom Doktoru je njegovo ponašanje koje je nekad regularno 100 % ,
a nekad ne ... Jednostavno , imam osjećaj da pravi selekciju klijenata , što meni ne smeta naravno , pa njegov je hljeb na kraju krajeva ..
Al' reci brate ...

navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije

http://www.amkcarbon.com
01-30-2007 06:48 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
goran16v
Delegat

Group: Administrators

Jednostavno , imam osjećaj da pravi selekciju klijenata , što meni ne smeta naravno , pa njegov je hljeb na kraju krajeva ..
Al' reci brate ...
[/quote]

Hota kao i svaki drugi mehanicar sa reputacijom obrati paznju na svoje stalne musterije koje u njega imaju povijerenja ali isto tako cijeni svoje znanje. Ni jedan mehanicar pa ni Hota ne voli bas previse kad mu se pojavi neko s problemom koji Hota moze napraviti i to naplatiti prema svom znanju, ali je prije Hote obisao 2-3 dundjera koji su nesto prckali po autu za cenera ne bi li sta ustedio i nista nisu napravili. Pa normalno je da se nece isto tretirati oni koji njemu idu kad nigdje drugo ne mogu rijesiti neki problem, a sve druge stvari rade mimo Hote (dzabne promjene ulja i antifriza po kojekakvim servisima i sl) za razliku od onih koji Hoti voze auto na redovno odrzavanje kad nista nije pokvareno ili kad je pokvareno ono sto svaki drugi majstor moze rijesiti...

Proud to be BMW E 21 owner!
01-30-2007 07:53 AM
fastmf
Hota Racing

Alen_P Wrote:
Ruku na srce , čovjek stvarno zna svoj posao .. Pravi Doktor .. Ja sam prezadovoljan od kako je meni auto radio , mada zadnji put je nešto zakazao , ne znanjem , nego nastupom .. Ustvari , jedina mana tom Doktoru je njegovo ponašanje koje je nekad regularno 100 % ,
a nekad ne ... Jednostavno , imam osjećaj da pravi selekciju klijenata , što meni ne smeta naravno , pa njegov je hljeb na kraju krajeva ..
Al' reci brate ...

haveru, sticajem okolnosti poslovno saradjujemo! nekad je takva situacija frka i nervoza da kad vidim koliko je sati jednostavno odem makar i ne zavrsio prijeko potrebne stvari! zamisli da ti sto ljudi prodje kroz radnju danas ti na dizalici imas dva auta, vas ste trojica svi nesto hoce i svi nesto pricaju........... najveci je problem sto je ljudima tesko shvatiti da nemozes uvijek biti raspolozen za zajebanciju i za sipanje iz supljeg u prazno Wink
Maestrov Doktorat Smile nije upitan a vjerujte mi ni ljudskost i smisao za humor itd itd........ mozda su samo neki od vas dosli ili su pak odabrali pogrešan časSmile u svakom drugom slučaju Dr.Hota je Winner_first_h4h

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
01-30-2007 08:19 AM
Alen_P
Member

@goran 16V - prvo brate , ne radi djaba , nit' meni nit' bilo kome .. Drugo , ne daje mi nikakav popust ... A treće , on meni ne čini nikakavu uslugu , čovjek naplati svoj posao ..Četvrto , ja nisam stvar da mene neko svrstava i selektuje , to je za mene poniženje .. Peto , moje auto je prvo njemu odvezeno kad je kupljeno , jer sam ja insistirao na tome ( čovjek stvarno zna svoj posao ) , i samo njemu , jer poslije stvarno nisam imao problema ..

@fastmf - druže , ja razumijem da svi imamo svoje momente kad blistamo i kad smo nervozni , ali nekad to ispadne malo drugačije nego što izgleda .. Nadam se da nisam nikog uvrijedio , niti mi je to bila namjera , a naročito Doktora i njegove radnike koje izuzetno cijenim ... Pozz

navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije

01-30-2007 09:03 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Ja jos uvijek nisam vidjeo klip.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
01-30-2007 10:29 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
fastmf
Hota Racing

ajdin_ze Wrote:
Ja jos uvijek nisam vidjeo klip.

pa skini divix codec
i doci ce tvojih par minuta Smile

01-30-2007 01:44 PM
nismo
Clan AMK PUNGAS

goran16v Wrote:
Jednostavno , imam osjećaj da pravi selekciju klijenata , što meni ne smeta naravno , pa njegov je hljeb na kraju krajeva ..
Al' reci brate ...

Quote:
Hota kao i svaki drugi mehanicar sa reputacijom obrati paznju na svoje stalne musterije koje u njega imaju povijerenja ali isto tako cijeni svoje znanje. Ni jedan mehanicar pa ni Hota ne voli bas previse kad mu se pojavi neko s problemom koji Hota moze napraviti i to naplatiti prema svom znanju, ali je prije Hote obisao 2-3 dundjera koji su nesto prckali po autu za cenera ne bi li sta ustedio i nista nisu napravili. Pa normalno je da se nece isto tretirati oni koji njemu idu kad nigdje drugo ne mogu rijesiti neki problem, a sve druge stvari rade mimo Hote (dzabne promjene ulja i antifriza po kojekakvim servisima i sl) za razliku od onih koji Hoti voze auto na redovno odrzavanje kad nista nije pokvareno ili kad je pokvareno ono sto svaki drugi majstor moze rijesiti...

ja ne mislim tako dva sam mu puta otisao obadva put je gluposti napricao isto kao da sam dosao da prosim a ne da mu platim njegov rad malo se previse zaracunao za kvar koji sam ja rijesio za 400km on je trazio 3500 i to kaze ne moze dati garanciju i jos me ubjedjuje da se ne moze rijesiti, ako mu se ne radi neka kaze necu ne mogu a ne lupati cifre, drugi put kad sam otisao pitam:" nesto mi se cuje u motoru" a on zavaljen u stolicu kaze: "radilica" pa ustani pogledaj, tek kad je pogledao (preko k..)kaze dihtung na grani, ja ipak mislim da to nije ponasanje za profesionalca

Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve

http://www.bhtuning.com

This post was last modified: 01-30-2007 01:57 PM by nismo.

01-30-2007 01:55 PM
fastmf
Hota Racing

Alen_P Wrote:
@goran 16V - prvo brate , ne radi djaba , nit' meni nit' bilo kome .. Drugo , ne daje mi nikakav popust ... A treće , on meni ne čini nikakavu uslugu , čovjek naplati svoj posao ..Četvrto , ja nisam stvar da mene neko svrstava i selektuje , to je za mene poniženje .. Peto , moje auto je prvo njemu odvezeno kad je kupljeno , jer sam ja insistirao na tome ( čovjek stvarno zna svoj posao ) , i samo njemu , jer poslije stvarno nisam imao problema ..

@fastmf - druže , ja razumijem da svi imamo svoje momente kad blistamo i kad smo nervozni , ali nekad to ispadne malo drugačije nego što izgleda .. Nadam se da nisam nikog uvrijedio , niti mi je to bila namjera , a naročito Doktora i njegove radnike koje izuzetno cijenim ... Pozz

pa i nemislim da jesi nego i ja sam se možda osjetio tako par puta još u doba kad sam bio mladi upaljenik s alfom 33 na kojoj je doktor po 3 puta godišnje nitovao lamelu Smile ali već neko provedeno vrijeme i druženje itd itd ... dovelo me samo do saznanja da je to čovjek koji toliko mnogo radi toliko mnogo sati dnevno i toliko kvantitavno i toliko temeljito da jednostavno nemožeš sebi dozvoliti da zamjeriš jer je iz bilo kojeg razloga tebi ili bilo kome stvorio osjećaj da si klupa za rezervu ili da si iza njeSmile šala naravno onda kad te odbije kategorički mora da si nešto zaslužio pravoSmile a svaki dan se desi da mi kaže bježi vidiš da radim Smile ili me najuri zbog pogršnog parkiranja u moru auta ispred radnje i to kad neko vidi sa strane reko bi bog zna šta.....al meni je to smješno, svakim danom sve više Smile

01-30-2007 02:04 PM
Alen_P
Member

fastmf Wrote:

Alen_P Wrote:

pa i nemislim da jesi nego i ja sam se možda osjetio tako par puta još u doba kad sam bio mladi upaljenik s alfom 33 na kojoj je doktor po 3 puta godišnje nitovao lamelu Smile ali već neko provedeno vrijeme i druženje itd itd ... dovelo me samo do saznanja da je to čovjek koji toliko mnogo radi toliko mnogo sati dnevno i toliko kvantitavno i toliko temeljito da jednostavno nemožeš sebi dozvoliti da zamjeriš jer je iz bilo kojeg razloga tebi ili bilo kome stvorio osjećaj da si klupa za rezervu ili da si iza njeSmile šala naravno onda kad te odbije kategorički mora da si nešto zaslužio pravoSmile a svaki dan se desi da mi kaže bježi vidiš da radim Smile ili me najuri zbog pogršnog parkiranja u moru auta ispred radnje i to kad neko vidi sa strane reko bi bog zna šta.....al meni je to smješno, svakim danom sve više Smile

Ma ne zamjeram ja njemu , ja sam samo poznanik koji je igrom slučaja
upoznao i njega i ostale . Nisam ni pokušavao da mu budem prijatelj , niti to , iskreno da ti kažem želim . Ja sam u njegovoj garaži samo mušterija i ništa više . Nego malo mi je bezze kad ostaviš auto čitav dan , dodješ naveče i ljudi ti tek tada pale auto i kažu ( bez otvaranja haube ) , nevalja alnaser , idi napravi alnaser , zamjeni ventil hladnog starta pa onda dodji kod mene . Nije bilo ni do alnasera ni do ventila , ali svejedno , ja mu više nisam vozio auto .. I dalje tvrdim da je odličan mehaničar , sigurno jedan od najboljih u državi , ali to je moj utisak i moje razmišljanje .. Pozz svima

01-30-2007 02:42 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hota ili Josipovic??? Katz 20 1,601 09-07-2007 04:43 PM
Last Post: zlatan
  HOTA u AVAZU Edis Jasarevic 4 565 09-13-2004 03:15 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Napusta li Niho Hota Racing/Sta se desava u Optimi? Internet Sena 41 1,659 01-20-2004 01:25 PM
Last Post: Faruk
  HOTA PRVAK egzekutor 8 561 11-15-2003 11:10 AM
Last Post: Faruk

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: