Post Reply  Post Thread 
Dolaze u Mostar..
Author Message
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline
Dolaze u Mostar..

Eto ljudi dolaze i u Mostar , ne pitajte me ko i sta , to vec znate. Dajte koji komentar bez navodjenja naziva *takmicenja*.

Mislim da je vrijeme da pocnemo da se dogovaramo sta cemo za iducu sezonu pa da to iduce godine napravimo kako valja!!!

11-12-2005 03:22 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
SOKOauto
Member

Group: Registered

udružite se

11-12-2005 05:29 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Blade
Senior Member

Neznam sto to vama smeta ...
Trudite se vi da napravite bolji race od njih i mirna Bosna !
Ako necete da se udruzite opet dobro, nemojte jedni drugima odmagati i radite po svom tako je najbolje...

The best drog in the world CS...

Live long CS...
11-13-2005 04:56 PM
MAZAMALI
Senior Member

Re: Dolaze u Mostar..

Procesor Wrote:
Eto ljudi dolaze i u Mostar , ne pitajte me ko i sta , to vec znate. Dajte koji komentar bez navodjenja naziva *takmicenja*.

Mislim da je vrijeme da pocnemo da se dogovaramo sta cemo za iducu sezonu pa da to iduce godine napravimo kako valja!!!

bitno je gdje dolaze...............PISTA NE!!!!
3X SU PODNOSILI ZAHTJEV DA BUDE NA PISTI A U GRADSKOJ UPRAVI IM JE RECENO: SAMO AMK NITRO MOZE NA PISTI PRAVITI SR......LALALALALALALALALLALALALALALALALA Laughing 8) Very Happy Smile Surprised Twisted Evil

http://www.amknitro.com
11-13-2005 05:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MAZAMALI
Senior Member

Re: Dolaze u Mostar..

Procesor Wrote:

JA SAM TU TEMU VEC POKRENUO AL JE KAO I SVAKA OTISLA U :URAC ...inace sto se tice MoStreetRace pricao sam s momcima iz gradiske rekli su nam dati cijelu ogradu od 800 metara ....semafor PROFI je narucen.......sponzori nadeni.....4 Mjesec MoSR i 10 mjesec MoSR ....a ko voli nek izvoli.....inace momci iz gradiske znaju da imaju full potporu u svemu i od nas jer evo dosli su bili na nas race u najvecem broju sad nam daju ogradu ....a i mi smo njima u gradisku upali sa 15 auta ,i naravno opet cemo i sa 30 i vise tako da sto se tice nasih datuma eto sve se vidi Wink

11-13-2005 05:05 PM
Procesor
Banned

Group: Banned

OK svaka cast sada mozete i na nas da racunate u potpunosti (mislim na Mene , Siketa i Vladu) a i BL ekipa je svakim danom sve jaca i u smislu vozila i u smislu clanova!!! Dobili smo podrsku i od moto kluba Marshall i cak sta vise imamo i nekih zajednickih ideja ali otom potom vrlo skoro.

Predlazem da se u skorije vrijeme sastanemo i utvrdimo smijernice za iducu sezonu dabi na vrijeme mogli raspisati termine tekmicenjua!!

Srdacan pozdrav
Bozo
SRC Banja Luka

11-14-2005 07:11 AM
MAZAMALI
Senior Member

Procesor Wrote:
OK svaka cast sada mozete i na nas da racunate u potpunosti (mislim na Mene , Siketa i Vladu) a i BL ekipa je svakim danom sve jaca i u smislu vozila i u smislu clanova!!! Dobili smo podrsku i od moto kluba Marshall i cak sta vise imamo i nekih zajednickih ideja ali otom potom vrlo skoro.

Predlazem da se u skorije vrijeme sastanemo i utvrdimo smijernice za iducu sezonu dabi na vrijeme mogli raspisati termine tekmicenjua!!

Srdacan pozdrav
Bozo
SRC Banja Luka

srajevo je nekako na pola puta mozemo se tamo naci i da dovrsimo za iducu sezonu datume i ostalo......

11-15-2005 04:16 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mostar 2 2007 odgodjen Fele 24 1,928 02-06-2008 11:07 AM
Last Post: Marsel_320
Icon_razz Pista MOstar 05.08.2007 Dado vs Calibra Terminal 4 940 08-10-2007 08:02 AM
Last Post: KRVOLOK
  REZULTATI SVIH TIMOVA I NATJECATELJA 402SR MOSTAR MAZAMALI 0 298 05-09-2007 04:24 PM
Last Post: MAZAMALI
  Mostar, 28.4.07. - 11,4 dr 43 3,140 05-02-2007 08:51 PM
Last Post: pajero1987
Icon_eek S.R Mostar 2007? AUTOFREAK 22 1,753 04-26-2007 08:31 PM
Last Post: AUTOFREAK

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: