Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
"Dosadno" ?! Ma čovječe pričaš gluposti!
Author Message
Damir
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
"Dosadno" ?! Ma čovječe pričaš gluposti!

Izgleda da se na "dosasno mi gledati" žale samo timovi koji gube. Dobro sad to je normalna reakcija na rezultate Ferrarija, ali ako je takva reakcija na (ne)stanje u vašem timu onda to nije dobro.
Nemojte ni geldati F1, ima WRC koji je popularniji od Fomule 1, a možete i gledati onu NASCAR seriju i tako dalje.

I meni je nema govora bilo dosadno gledati pogotovo kada nisam cijelu noć spavao, jedva sam čekao da se završi da idem leći spavati. Skoro više od pola utrke sam pravio čaj i doručak sebi. Šteta samo što nisam vidio kako McLaren gori ali i nakon 5 minuta kada sam vidio na ekranu (mobitela) "Šta bi sa Kimija?" znao sam da se nešto dešava. Vratio se u dnevnu sobu i čekao kada će lista "out" biti na ekranu. I kada sam vidio da je Kimi napolju uh kako mi je adrenalin tad udario u glavu, plesao sam ispred televizora u ranim jutarnjim satima.

Ne kažem sad ja da sam se toliko radovao McLarenovom gubitku, dobro malo lažem radovao sam se znam da je bezobrazno i nesportski u krajnju ruku ali šta mogu, nego hoću da kažem da ako je sama utrka bila dosadna ne znači da meni nije bilo zanimljivo i ako od Kuala Lumpura Ferrari konstantno bude gubio neću zjevati na ovom siteu (kao što neki rade) i govoriti "dosadno mi", nego ću i dalje nadati se poboljšanju mog tima i ko zna možda sanjati o 575M Maranellu.

A vi koji mislite da vam je dosadno ili prihvatite F1 kao takvu ili nemojte ni gledati, a uvijek možete na dnevniku vidjeti ko je pobjedio i kako stoje stvari. Ako to kroz ovih nekoliko godina dominacije niste skužili krajnje je vrijeme da prihvatite neke činjenice. Ja sam se sad emotivno pripremio za ne-do-Bog-dragi poraz Ferrarija a za ostale ne znam kako ćete - šta ćete.
Mislim da je ono što je Renault i Honda pokazala i više nego zanimljivo a takodjer prestizanje Sata koje je sve samo ne dosadno, a da ponovo ne spominjem (uh ja spomenu!) odustajanje Kimija koje je sve fanove iznenadilo (dobro ne one koji su pažljivije pratili njegove komentare kada je i sam rekao da očekuje 0 bodova u Australiji).

A sad zamislite sledeći (realno nemogući) scenario: zamislite da odmah u recimo prvih 10 krugova svi vozaći odustanu osim dva McLarena. Apsolutno svi sem dva McLarena koji onako nonšalantno mogu voziti i 40 Km/s? Hoćete li fanovi McLarena poslije te otrke reći da vam je dosadno?
Vjerovatno hoćete ali ćete tad misliti na samo tu utrku a kada bi se uzela cijela sezona rekli bi "Ma kakvi dosadno čitav dan bi gledali kako dva McLarena sami voze"

Gospodo molim vas!!!

Tako da ovu rekaciju stvarno više nema smisla govoriti a vi koji ste i dalje tvrdoglavi izjasnite se zbog čega vam je dosadno. Radi same utrke koja je trajala 1h 30 min ili zbog cijele sezone i ovih 5 godina ovakve F1 kakva jeste?

Stoga reakciju "dosadno mi" neću više da čujem a pogotovo ne kao komentar na Ferrarijevu superiornost.

03-11-2004 10:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Loris
Banned

Group: Banned

dosadno je kad nema preticanja

03-12-2004 12:06 AM
eXmAn
Senior Member

Ma sve to stoji , ja cu i dalje gledati f1 , ko sto je gledah 2002 , ali brate bolje je gledat s prozora djecu kako igraju lopte nego utrku gdje jedino interesantno radi Montoya , malo izleti po običaju tek toliko da se neki zli ljudi ponadaju da se izvrti i pokupi Sumahera da bi utrka bila malo zanimljivija...

Prvi bosanski hardverski portal!
03-12-2004 12:23 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zoka
Glavni i neodgovorni PG programer

Group: Administrators

eXmAn skroz si u pravu ja ne gledam F1 bas tako od 2002 iedino pogledam "highlights" ponekada i to je sve. Ostalo ako ima interesantno procitam na pungas i ovim klubovima okolo.

03-12-2004 06:28 AM
Willy
Junior Member
**

Dosadno?
Cuo sam te komentare, ne moze ti biti dosadno, ako si pratio testiranja i sve traceve, pa ne gledas F1 samo radi preticanja iako ne osporavam da je to najnajzanimljiviji dio uz start. Gledaj max. brzine, prolazna vremena, ulaske u boksove itd.

Williams!
03-12-2004 10:48 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Tako je...
Gledaj trebe u publici, suncane naocale, kacige pit mehanicara, bradicu Jordana i paralele istog sa Eric Claptonom. Gledaj kako neko moze biti ruzan ko onaj Paul Stoddwart a imat toliko treba, Frankovu dekicu, Ron Denisov poluver,Todtove slusalice, Flaviov kez od uha do uha, vatrogasna vozila, Safety car, reklame sa strane. Adrenalin covjece kakav je tesko izdrzati i koji te drzi prikovanog za stolicu vise od Zelene panorame.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
03-12-2004 12:13 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Srecan sam ti ja. Veliki deo naseg kalendara se poklapa sa F1, pa ne mora da brinem za neke tamo.

Daleko je bolje i uzbudljivije gledanje uzivo.

p.s. A mozda kod nas cela sezona ostane bez F1 prenosa.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
03-12-2004 01:37 PM
McLarenovka
Member

Damir Wrote:
A sad zamislite sledeći (realno nemogući) scenario: zamislite da odmah u recimo prvih 10 krugova svi vozaći odustanu osim dva McLarena. Apsolutno svi sem dva McLarena koji onako nonšalantno mogu voziti i 40 Km/s? Hoćete li fanovi McLarena poslije te otrke reći da vam je dosadno?
Vjerovatno hoćete ali ćete tad misliti na samo tu utrku a kada bi se uzela cijela sezona rekli bi " Ma kakvi dosadno čitav dan bi gledali kako dva McLarena sami voze "

Gospodo molim vas!!!

Tako da ovu rekaciju stvarno više nema smisla govoriti a vi koji ste i dalje tvrdoglavi izjasnite se zbog čega vam je dosadno. Radi same utrke koja je trajala 1h 30 min ili zbog cijele sezone i ovih 5 godina ovakve F1 kakva jeste?

niko nije rekao (mozda i yeste a nisam upratila) da ne bi voljeli vidjeti svoj tim u takvoj dominaciji i superiornosti, da bi imali nesto protiv toga, niti da je apsurdno da se ferrarijevi navijaci ovako vesele, a licno meni to pogotovo nije izgovor za ferrarijevu trenutnu superiornost.
poenta svega je da ako ferrari ili neki drugi tim vec treba pobijediti da je bolje da pobijedi u 5s razlike i takva bi pobjeda bila daleko slađa (sto ne znaci da ova od 1 kruga prednosti nije).

http://mclaren.blogger.ba
03-12-2004 04:41 PM
Kenno
Posting Freak

Status: Away

bogami je sladja pobjeda sa 5 krugova prednosti.......

03-12-2004 08:50 PM
McLarenovka
Member

kako kome... Very Happy

http://mclaren.blogger.ba
03-12-2004 09:32 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: