|
dovidjenja ...
|
| Author |
Message |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
RE: dovidjenja ...
e sto bi ga ja opomenuo 
Ma nema svrhe komentarisati kad pojedini nekontaju o cemu je ovdje rijec.
Samo zalim zbog odluke dottora.A ovi komentari me ne tangiraju uopste.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 12-20-2006 01:45 PM |
|
 |
speed_racer
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
@speed_racer
posljednje upozorenje pred ban
Ne znam šta više ovaj lik umišlja (ajdin_ze)...non stop neke političke govore drži...
Stvarno nema potrebe da vrijedjas sve na forumu,a da ne govorim da nema potrebe da psujes! :palizaconsilla7eo:
Nemam namjeru da ikoga vrijedjam ali stvarno svaki drugi post sadrži...edis ima pravo ovo..Edis ima pravo ono..njegov je sajt...ok njegov je sajt skontali smo svi to valjda...
http://img99.imageshack.us/img99/7300/novoir6.jpg
|
|
| 12-20-2006 01:46 PM |
|
|
speed_racer
Senior Member

Status:
|
|
| 12-20-2006 01:47 PM |
|
 |
arminp
Junior Member

Status:
|
mozda bi ovo cak moglo i pod kljuc, receno je sto se trebalo reci barem koliko sam ja upratio
|
|
| 12-20-2006 01:52 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
@speed_racer
Pravila foruma, koje svi zaboravite procitati:
Samom registracijom i aktivacijom vaseg accounta na pungas.com forumima, obavezujete se cete postovati dole navedena pravila. PunGas.com zadrzava pravo da ova pravila izmijeni, ili nadopuni bez prethodne najave.
Ukoliko budete postovali pravila, i odluke administratora, imat cete mnogo ugodnih diskusija. Ukoliko ne bude postovali pravila i administratore, bicete vrlo brzo uklonjeni sa foruma.
Administratori i moderatori kontrolisu forum. Na njihove odluke se mozete zaliti iskljucivo putem redakcijskog maila redakcija@pungas.com i NIKAKO drugačije. Administratori imaju punu slobodu da edituju, brišu ili prebacuju poruke prema pravilima foruma i prema svojoj odluci. Na odluke i postupke Administratora se NE SMIJETE zaliti putem foruma. O odlukama administratora se ne raspravlja na forumu. Zalite se mailom redakcija@pungas.com Ukoliko se i pored svega gore navedenog budete ulazili u konflikt sa administratorima, dobicete samo jedno upozorenje putem PP i maila, i ukoliko se oglusite dobijate trajan ban sa foruma PunGas.com
3. Vrijeđanje i nekonstruktivna i zlonamjerna kritika na račun PunGas.com foruma rezultira trenutnim banom.
12. Nemojte pisati pogrdne i proste riječi.
20. Vrijedjanje pungas.com-a, foruma ili njenih administratora, bilo na ovom forumu ili na bilo kojem drugom forumu rezultira banom sa pungas.com foruma. Na ovu odluku nema potrebe da se zalite na redakcija@pungas.com jer zalba nece biti uvazena.
ajdin ze je supermoderator/moderator na pungas.com forumu.
Sad ti skontaj koliko si pravila prekrsio
Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
|
|
| 12-20-2006 01:56 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
svaki naredni topic u kojem ce se raspravljati o odlukama administratora ili moderatora na pungas.com, shodno pravilima foruma koja mozete procitati iznad ovog posta, bit ce POBRISAN.
Svaki zlonamjeran ili uvredljiv komentar upucen Pungas.com-u, administratorima ili moderatorima PunGas.com-a od ovog momenta ce rezultirati banom na minimalno 7 dana.
Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
|
|
| 12-20-2006 01:59 PM |
|
 |
|
|