Thread Closed  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
dovidjenja ...
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away
dovidjenja ...

jako sam razocaran citanjem privatnih poruka u mom inboxu,.... i tako mi je zao, jer sam PunGas jako volio i proveo sam vremena na njemu jako jako puno, preko njega sam upoznao jako jako puno ljudi i stvarno mi je zao ... ali odlazim ...

Raja vidimo se ...

12-20-2006 07:30 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE: dovidjenja ...

citane su odlazne poruke Procesora a ne tvoje. Igrom slucaja je bilo da je poruka upucena tebi.

Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
12-20-2006 07:38 AM
Al_Galone
Member

Pa sta se vise desava s tim prepucavanjima,dajte prestanite vise za dobrobit svih koji posjecuju ovaj forum,ne stajem ni na ciju stranu niti imam pojma o cemu se radi.

http://bmwklub.net/
12-20-2006 07:51 AM
Find all posts by this user
fastmf
Hota Racing

PG ide dalje. A ti dottore nisi derle i kreten da neznas sta je posrijedi s obzirom da Te svi znamo ko jednu pozitivnu licnost bilo bi lijepo da odolis indoktrinaciji onih ljudi koji su upravo zeljeli postici ovakav efekat.

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
12-20-2006 08:10 AM
speed_racer
Senior Member

a počeli su se brisati postovi...koji ne odgovaraju,jer su istiniti...šta si dopustio čovječe...svi stari članovi odoše,oni od čijih postova je čovjek možda mogao i naučiti nešto...ostaju samo likovi koji presipaju iz šupljeg u prazno...

http://img99.imageshack.us/img99/7300/novoir6.jpg
12-20-2006 08:33 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

svaki put ista prica. Cim neko dobije ban ide prica.
kad smo imali 1000-1500 posjetilaca, nakon sto bi neko dobio ban slijedilo je kako odose stari clanovi ovo ono,
kad smo imali 2000-3000 posjeta ista prica
kad smo imali 3000-4000 ista prica itd..
sad imamo 5000-6000.... i opet ista prica

AKo je dottore definitivno odlucio, njegova je odluka i ne mozemo je mi ispravljati. Meni je zao sto se dottore osjetio uvrijedjenim ili povrijedjenim, ali zaista niko nije nadzirao njegove poruke, nego su skenirane poruke od Procesora, zbog toga sto sam i ocekivao od procesora ono sto je i ucinio.

Ako dottoreu nesto znaci, ja mu se izvinjavam, ali cu opet naglasiti-tvoje poruke nisu skenirane.

@speed_racer
isto cu ti reci sto sam vec rekao. AKo ti se ne svidja ne moras biti tu. Nije tvoj site, i ti nista ne gubis sve da sutra ugasimo cijeli portal. Pa se ne sikiraj za nas jer nemas nist od toga

Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
12-20-2006 08:39 AM
herkules
Posting Freak

Ne znam sta bih rekao ali ova silna prepucavanja nigdje ne vode.Sto se vec dokalzalo..Krivo mi je sto Dottore odlazi ali sta se moze takve su okolnosti se desile...A nije trebalo dozvoliti da se do te mjere razvije,ova situacija.Ipak smo svi mi ovdje zbog druzenja i ljubavi prema automobilima i automobilizmu.Driving
Ne bih vise nista komentarisao,svima je sve jasno.:palizaconsilla7eo:
Ali mislim da ne treba dopustiti da se ovako rastajemo...Dottore ne daj se!!!Crying or Very sad

...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
12-20-2006 08:41 AM
fastmf
Hota Racing

speed_racer Wrote:
a počeli su se brisati postovi...koji ne odgovaraju,jer su istiniti...šta si dopustio čovječe...svi stari članovi odoše,oni od čijih postova je čovjek možda mogao i naučiti nešto...ostaju samo likovi koji presipaju iz šupljeg u prazno...

ja vidim da si ti odabrao da "presipas" vec krcato. ovdje buraz nema varijanti istok i zapad ni za mene ni za ostale ljude istog ovog mentalnog sklopa molio bi te da dodatno ne dopisujes to tvoje prazno i suplje.

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
12-20-2006 08:55 AM
Morpheus
Posting Freak

Eto tako uvijek pocne jebote EJ ko da si CIA mislim citas ljudima poruke mislim da je to bas nisko ali hajde de, jebiga sada ce i ostali paziti sta pisu u svojim porukama nije to fer prema ostalim eto ja svom srecom nemam vas mail pa da se moram nesto bojati Very Happy. O ja vidi sada da se radi o pp o mjaku mu da pregledam sta sam pisao Very HappyVery HappyVery Happy... Eto nisam nista posebno nemam ja nista protiv nikoga to mi je rahat sto manje znas vise vrijedis u ovom slucaju. Eto i ja od danas moram da prekinem da koristim pp Very HappyVery HappyVery Happy.

Uglavnom daj spustite svi vase gardove majka mu stara svi stali ko zapete puske i svi hocete nesto na svoju stranu. Dajte nesto da konstruktivno se dogovorite a ne jedni na vrijedjanje a drugi na banove jer to stvarno nema smisla. Eto sta je bilo bilo je sada se rukujte i hajdemo dalje. Stvarno svake godine se desi po neka ovakva svadja zbog koje odu pojedini clanovi isto je ovako otisao i Tepsija lik je bas bio ok, pored njih ima jos ali zbog gluposti i zbog toga sto ne moze da se kontrolisu sa obje strane.

This post was last modified: 12-20-2006 09:38 AM by Morpheus.

12-20-2006 09:35 AM
igyracer
Member

nisam bas dobro upucen u ta desavanja ali mi je ipak zao sto Dottore odlazi, ipak smo svi mi ponesto naucili od njega i imao je dobrih puno dobrih postova i pomogao je mnogim.

catch me if you can
12-20-2006 10:16 AM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: