Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Drag u subotu
Author Message
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline

I zaluzani se mogu dogovoriti preko AMK Banja Luka , mozete se meni javiti na 065/518-914 (Bozo) pa da dogovorimo sa upravom kluba. Iako licno mislim da na zaluzanima nema 402m cistog pravca (govorim iz iskustva sa staze Very Happy Very Happy Very Happy )

09-18-2004 12:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Group: Registered

Confused Confused Confused Ne znam. Da nije malo preuska staza ?
Nemam pojma, ako se ostali slažu meni odgovara.

09-18-2004 12:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Eyesburn
Member

Zaluzani jedna prica :)

E sad da vam ispisem tekst radosti...

Kao sto je Passenger rekao imamo mi licence, sve to stoji...ALI...

Da bi usli na stazu u Zaluzane morate imati odgovarajucu opremu. Sto se tice samog ulaska ne zahtjeva se mnogo...SAMO kaciga i Roll-Bar.

Dalje...nema tog sredjivanja moj Bozo. Ti mozes srediti termin kod kluba i to je OK. Samo isto tako ni ti ni ja ne mozemo srediti da ulazimo na stazu sa civilnim automobilima bez roll-bara u istom i kacge na glavi. Na ulazu je nas kolega iz kluba gospodin Ante Anusic, koji ce ti kad dodjes tamo samo reci...bjezi mali, iako je u klubu sa tobom na "O kako je kolega, kako smo danas?"
Tako da svi mozemo zaboraviti na bilo kakav drag na tom podrucju, ako nemamo ono sta nam se tamo trazi, tj. ako ne ispunjavamo pravilnik koristenja staze Zaluzani (TRENING - slobodan termin - ugovoren termin).
Ovo ti pisem iz licnog iskustva dovozenja automobila bez roll-bara na stazu...termin je bio upisan, tj. ugovoren preko Milana Mackovica i Gorana Jeremica. AMK BANJALUKA.

p.s. U Zaluzanima nema 402,31 m. ravne podloge, a i da ima toliko opet nema gdje zakociti Smile

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
09-18-2004 01:25 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

u Zaluzanima nema 100 % 402 m to je provjereno ali ovi moji prijatelji iz kluba koji nemaju licencu isli su nekoliko puta sa civilnim autima bez kaveza i bez kacige i nikad nije bilo nikakvih problema.Ja sam isao par puta da vozim karting i iako imam licencu i RS i Bihamka niko mi nije nista trazio,a dovezli samo 7-8 kartinga.Neznam tacno ko je za nas to dogovarao ali nikad niko nije rekao da je nesto extra problem bio dobiti pristup stazi.

Provjerite vi to ipak preko AMK BANJALUKA

http://www.smchiptuning.com
09-18-2004 03:09 PM
Procesor
Banned

Sto se tice Ante u zadnje vrijeme ga ima sve manje (mislim da je zapelo oko plate) a sto se tice predloga da se organizuje interni drag mislim da se moze rijesiti , pravilnik upotrebe staze su napravili ljudi pa ga oni mogu i izmjeniti). A sto se tice vozaca sa licencom koji dolaze da treniraju na stazu mogu stati na prste jedne ruke tj: ja , Smjesko , djecaci sa crvenim golfom , ponekad daco i to je to .Ostali ili ne zele trenirati ili umisljaju da su bar Schumacher. Dalje mislim da je vrijeme da se organizacijom auto manifestacija u BL pocnemo baviti mi , zaljubljenici u auto-moto sport a ne birokratski fosili iz proslog sistema , jer jedino mi u BL imamo donekle uslovnu stazu stim sto se bojim ako odnos kluba ostane ovakav , necemo je dugo imati. Predlazem da se bar mi koji smo iz BL i okoline a dolazimo na pungas.com dogovorimo i odrzimo sastanak-okupljanje sa cijljem stvaranja neke nove sportske organizacije-kluba. Pozdrav , Bozo

09-18-2004 06:51 PM
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

Ja sam takodje za okupljanje,bar nas iz blize okoline BL...

http://www.smchiptuning.com
09-18-2004 08:01 PM
Sike
Posting Freak

Znači moglo bi se nešto organizovati ?

09-19-2004 01:41 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

NEMOJTE U OVU SUBOTU. Ajte u sledecu da i mi dodjemo da se upoznamo...

Ove mi idemo na okupljanje u Beograd pa nemožemo...

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
09-19-2004 01:04 PM
ThunderBird
Banned

DTT- rulez... Mr. Green

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
09-19-2004 01:07 PM
Eyesburn
Member

E Sike ja sam rekao sta sam imao...a ti sad vidi.

Bice ovo isto kao i ono sa Mikicem. Ja ti govorim a ti me cujes tek kad se desi...nemoj da ti se gluposti odbijaju od glavu...poslusaj druga. Smile

A sto se tice kaveza i kaciga...zar nije pametnije imati opremu, nego glumit vozaca pa nanjet stetu sebi i drugima koji su odgovorni za samu stazu i sigurnost na istoj.

Pamet u glavu a u motor sta kupis Laughing

p.s. Volio bih i ja da se to tako lako organizuje. Bozu zaboli ona stvar ima roll bar u Golfu 8)
Puno srece, ako ja mogu pomoci tu sam.

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
09-19-2004 03:41 PM
Pages (6): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Drag u Zalužanima Eyesburn 27 910 09-29-2004 11:16 PM
Last Post: cybernck

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: