|
Drag u Zalužanima
|
| Author |
Message |
passenger57
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ili ide u kontra smjeru kao Pass 
trackday-zvuci previse dobro da bi bilo istinito...daj boze. 8)
Forza Ferrari!!!
|
|
| 09-25-2004 12:14 PM |
|
 |
Eyesburn
Member

Status:
|
Dragi moji sve sto vam je Cybernck rekao o stavkama po 300KM, je na nasu zalost gola istina.
Naravno da svaki clan ovog nama dragog foruma, prizeljkuje ovakvu vrstu manifestacije, ali...
Jednog dana kad MI, ljudi koji vole ovaj sport, preuzmu klubove, staze itd. bice nesto...do tada mozemo samo sjediti skrstenih ruku i gledati u likove koji su sjeli u auto samo do prodavnice i posla, kako pricaju o ciframa i uslovima. Ljudi mi cemo u evropu i radost, tek kada se ovi sjete da i mi takmicari pridonosimo klubu, pa svi zajedno kao Leteci medvjedici, prihvatimo slogu zvanu kompenzacija...mi vama srecu i bodove, vi nama radost u medvjedic gradu (stazi). Isto tako ima ljudi koji bi se provozali stazom, kao sto se to naprimjer radi u Rijeci (Grobnik).
Ali, ovdje moras sve preklapat...itd. ne znam vise ni sta bi rekao, ali mora neko stisnuti M***, pa organizovati nesto svojom rukom...ako necemo mi zajedno ko hoce?!?!
Ljudi...dogovarajmo nesto...i predlozimo nadleznim...i nemoj da nekoga prodje organizaciona huja kroz par dana pa da kaze...*ebo to!
Nego...huh...Procesor...ajmo mi osigurace stavljat na bolid.
P.S. !!!EYESBURN FOR PRESIDENT!!!
...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
|
|
| 09-26-2004 01:34 PM |
|
|
tepSIJA
Banned
Group: Banned
Status:
|
|
| 09-26-2004 04:44 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Status:
|
Ljudi sto se tice kluba koji je nazalost nadlezan za upravljanje stazom ,spala je knjiga na jedno slovo tj.Milana. Licno mislim da klub trenutno nije u stanju organizovati bilo kakvu trku jer je u finansijskoj dubiozi. Pozivam sve clanove kluba na sastanak sutra (ponedjeljak) u 20.00 u kancelariji kluba na Malti pa da tamo porazgovaramo o svemu. Hitno je potrebno sazvati skupstinu i raspustiti postojeci upravni odbor koji definitivno nista ne radi na afirmaciji, razvoju i unapredjenju auto-moto sporta na ovom podrucju.
|
|
| 09-26-2004 05:08 PM |
|
 |
Eyesburn
Member

Status:
|
E pa mili moj komso...od ovog posta pa do sastanka je ostalo jos sat i po...sto znaci da sam sjeo za net u pravo vrijeme.
Dolazim u klub u 20:00h, pa da vidimo sta se desava i sta imaju reci.
Mislim iskreno da na ovom sastanku treba iznjeti sve cinjenice vezane za sport (to bi trebali raditi u AMS, ali...) i sve ostalo vezano za stazu...jer nam nece jos dugo potrajati.
Sto se tice investiranja u stazu...mi takmicari znamo koliko je para otislo na zastitnu ogradu i nanosenje sljunka na uvale oko samog asfalta, a na isti nije potrosen ni fening. Isto tako ne mislim da je uvodjenje zastitne ograde bila pogresna investicija, ali ako grad i klub nastave sa ovakvim organizaciono-finansijskim planom uredjenja staze...imacemo stazu do 2032. godine.
Eto...sI JU Et tHe MITING
...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
|
|
| 09-27-2004 03:46 PM |
|
|
Procesor
Banned
Status:
|
I jeli bi i sastanak i na sastanku 4 stalna sastancara (tj mi) .VRIJEME JE ZA PROMJENE. TREBAMO ZOVNUTI I CYBERNICKA PA NAS CETVORICA DA MALO SJEDNEMO I POPRICAMO!!!
|
|
| 09-28-2004 05:48 PM |
|
 |
Eyesburn
Member

Status:
|
To ti je izdajnik iz AMD Krajina Banjaluka
Ali mogla bi iskrsnuti neka pametna sjednica uz kafu, kavu, kahvu.
Pa zovi...i zovi...a mogo bi i nazvat.
Zivjeli
|
|
| 09-29-2004 02:39 PM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
|
| 09-29-2004 11:16 PM |