Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Drag u Zalužanima
Author Message
Eyesburn
Member

Group: Registered
Status: Offline
Komso vs. Komsija

Procesor Wrote:
Cuj komso roll bar he , a 2xweber 40DCOE pa diskovi pa distanceri pa dobra volja Laughing Laughing Laughing

Zaboravio si gorivo...nego da ja sad u(ne)redim svoga Cliacha pa cemo se ganjat u Zaluzanima (pisi trening AMK BANJALUKA)...i ovaj mogo bi na kafu zovnuti kad si u Ajax-u Rolling Eyes

Nego da spucam ja onaj ala Joco roll-bar za kojih dana pa da jos ovjes stigne, pa cu te perem po Zaluzani Laughing

GRRRRRRRRRRRR!!! Twisted Evil

Dje komso prodje i drvece se krivi Laughing

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
09-20-2004 03:36 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

Group: Banned
Re: Komso vs. Komsija

Eyesburn Wrote:
Dje komso prodje i drvece se krivi Laughing

Da bar... Wink

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
09-20-2004 04:18 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Ma nije problem samo ti njega nasarafaj pa cemo da se djiramo , a sto je tice kafe dogovoreno , javim ti SMS-om kad sam tamo pa cemo se naci. A kod Joce vidi staces , cvrstocu ili ljepotu sto se tice roll bara.

09-20-2004 05:07 PM
Procesor
Banned

Ovaj zaboravih nasarafaj i motoric malo posto ovaj moj definitivno ide ko mutav , legli mu weber-i ko saka u nos , samo se bojim da sta ne pukne Very Happy Very Happy Very Happy

09-20-2004 05:14 PM
Eyesburn
Member

Polako komso...vidjecemo ko ce prije eksplodirati Laughing
Samo da ja roll bar sredim kod Joce, a motor je ko bombona, zar ne?!:

a na ovoj slici mi samo jos ti falis da zasarafash Wink

hehe...zemlja ce se lomi po Zaluzani...il to il ce biti:
DRZ SE PRIJO, STIZEMO U KOSJERIC!!! Laughing

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
09-21-2004 03:49 PM
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators

Eyesburn Wrote:
Polako komso...vidjecemo ko ce prije eksplodirati Laughing
Samo da ja roll bar sredim kod Joce, a motor je ko bombona, zar ne?!:

nisam znao da imas turbo i external wastegate Wink.

[205]
09-21-2004 07:00 PM
Eyesburn
Member

Haha...ma to ja inace lozim komsu da se poganjamo u Zaluzani Laughing
A mogo bi i ti bit drug pa ici sa nama...cisto da imamo konkurencije Wink hehe

BTW...mogao bi biti fini pa mi reci ko ti je ugradio osigurace haube, posto mi ne rece prosli put.

09-22-2004 10:04 AM
Procesor
Banned

Osigurace haube mozes ugraditi sam, samo kupis gotove za tvoj auto (sparco su cca 25eur) , sto se tice zaluzana i eventualnih trka i proba na cijelom krugu obavezno moras pojacati kocnice inace , oj livado rosna travo Very Happy Very Happy Very Happy

09-22-2004 01:50 PM
Morpheus
Posting Freak

Bice to zanimljivo izgleda bogami ovaj turbac to osigurava a reci nam imas li osjetnu rupu ili ti je pak turbina promjenjljive geometrije. A Procesor na sta si ti ugradjivao ove Webere ako se more znati nisam bio u toku kad si se ti negdje vjerovatno hvalio he he he svojim bolidom.

09-23-2004 05:20 AM
Kenan
Senior Member

Ova rasprava se priblizava jednoj dobroj stvari: Track day u Zaluzanima!

Jeste li razmisljali o tome? Vas dvojica, Procesor i Eyesburn, bi se mogli malo angazovati oko toga - da se dobije na koristenje staza jedne subote, par redara, ako u BL nema aparature za mjerenje vremena mogu vam ugovoriti timing iz Sarajeva, i da na stazu izlaze samo auta koja imaju broj. Obavezna oprema: sigurnosni pojas.
Naravno, broj bi se placao, recimo 50 KM. Za clanove foruma PunGas 35 Very Happy
Pa da vidimo koliko ce disk-plocice da traju Very Happy
Vrijeme desavanja, druga polovica oktobra-prva polovica novembra, od 9 do 16, broj krugova neogranicen, uz propisan maksimalan broj auta u jednom krugu na stazi, npr 25, ako odaziv bude histerican (sto cisto sumnjam Confused )

09-23-2004 06:20 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Drag u subotu Sike 53 1,824 10-07-2004 06:45 AM
Last Post: passenger57

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: