|
DS- odgovor(
|
| Author |
Message |
sreten
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
DS- odgovor(
za alat-stvarno neznam,samo znam da ju nemoze bas svako odrzavati,mislim,za to je potreban dobar majstor koji se razumije u te modele,a ta ajkula u slatini je jos uvijek i moja i nije moja,jer covjek je nije isplatio,a ja nikako da odem po nju i da se natjeram(i finansijski,a i voljom) i da je sredim za svoju dusu.Pregovarao saam nesto sa jednim majstorom koji se razumije u to(Milan dihtung ga zovu,mozda ga znas),da to sredimo zajednickim snagama,i da ju zajedno koristimo.To cemo najvjerovatnije i uraditi na ljeto.Trazio sam ja po cijeloj banjaluci,gradisci,prnjavoru i svim okolnim selima,ali nisam nasao ama bas nista sto valja,osim one jedne u gradu,koju momak nece da proda... jebiga... Ja cu sad u petak u banjaluku,tj. laktase,pa javi mi se na privat da se dogovorimo da se nadjemo i da popricamo na temu ds. Veliki pozdrav
|
|
| 03-29-2004 05:35 PM |
|
|
ZEX-tuning
Junior Member

Status:
|
ja trenutno nisam u banjaluci,a Milana mislim da znam,ima garazu u Budzaku i radi pretezno francuze,dosta dobro radi pugove,(ako je to taj).Garaza mu je na kraju budzakasa desne strane glavne ulice,malo je zavucena.
Inace Citroen DS je auto koje mi se jako svidja i ako vam bude trebala bilo kakva pomoc,ukljucujuci i fizicku,javi mi se na mail zex_tuning@yahoo.com stvarno bih vam rado pomogao,cisto iz ljubavi prema ajkulama,mislim da to auto to i zasluzuje.
|
|
| 03-30-2004 01:43 PM |
|
 |
sreten
Junior Member

Status:
|
ma nema frke,unaprijed hvala!Usput,to je taj milan,i stvarno je majstor svog posla!Pozdrav za tebe,i obecavam da cu se javiti
|
|
| 03-30-2004 06:24 PM |
|
 |
ZEX-tuning
Junior Member

Status:
|
ok,rado cu se odazvati na poziv,ne ustrucavaj se da zoves.
|
|
| 03-31-2004 01:30 PM |
|
 |
Citboy
Junior Member

Status:
|
Ljudi moji ako kome treba informacija o servisiranju tih stari masina javite se...
BOJ NEBIJE SVIJETLO ORUZJE VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!!!
|
|
| 04-01-2005 07:32 AM |
|
 |