Post Reply  Post Thread 
DS- odgovor(
Author Message
sreten
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
DS- odgovor(

za alat-stvarno neznam,samo znam da ju nemoze bas svako odrzavati,mislim,za to je potreban dobar majstor koji se razumije u te modele,a ta ajkula u slatini je jos uvijek i moja i nije moja,jer covjek je nije isplatio,a ja nikako da odem po nju i da se natjeram(i finansijski,a i voljom) i da je sredim za svoju dusu.Pregovarao saam nesto sa jednim majstorom koji se razumije u to(Milan dihtung ga zovu,mozda ga znas),da to sredimo zajednickim snagama,i da ju zajedno koristimo.To cemo najvjerovatnije i uraditi na ljeto.Trazio sam ja po cijeloj banjaluci,gradisci,prnjavoru i svim okolnim selima,ali nisam nasao ama bas nista sto valja,osim one jedne u gradu,koju momak nece da proda... jebiga... Ja cu sad u petak u banjaluku,tj. laktase,pa javi mi se na privat da se dogovorimo da se nadjemo i da popricamo na temu ds. Veliki pozdrav

03-29-2004 05:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZEX-tuning
Junior Member
**

ja trenutno nisam u banjaluci,a Milana mislim da znam,ima garazu u Budzaku i radi pretezno francuze,dosta dobro radi pugove,(ako je to taj).Garaza mu je na kraju budzakasa desne strane glavne ulice,malo je zavucena.
Inace Citroen DS je auto koje mi se jako svidja i ako vam bude trebala bilo kakva pomoc,ukljucujuci i fizicku,javi mi se na mail zex_tuning@yahoo.com stvarno bih vam rado pomogao,cisto iz ljubavi prema ajkulama,mislim da to auto to i zasluzuje.

03-30-2004 01:43 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sreten
Junior Member
**

ma nema frke,unaprijed hvala!Usput,to je taj milan,i stvarno je majstor svog posla!Pozdrav za tebe,i obecavam da cu se javiti

03-30-2004 06:24 PM
ZEX-tuning
Junior Member
**

ok,rado cu se odazvati na poziv,ne ustrucavaj se da zoves.

03-31-2004 01:30 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Citboy
Junior Member
**

Ljudi moji ako kome treba informacija o servisiranju tih stari masina javite se...

BOJ NEBIJE SVIJETLO ORUZJE VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!!!
04-01-2005 07:32 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Citroen DS ZEX-tuning 5 847 03-29-2004 09:01 PM
Last Post: dr

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: