Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
E evo specijalno za mog prijatelja...Malo sam preko vikenda osedlao konje pa reko red je i da ih uslikam, mada su se sakrili ispod ove plastike...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
This post was last modified: 10-02-2007 02:58 PM by pajero1987.
u *ebem ti...eto mene u sarajevo da vidim ovo uzivo...hehe, a stvarno cudno da nije Mercedes...hehe
da ti je bogdom duze u rukama, ne bi ti vise mercedesa ni pogledo...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
Najgore je to kad covjek sa bmw ode na mercedesa e to je zajeb u zivotu koji se skupo placa. Takva sam ja budala ali se nadam da cu se uskoro vratiti u prave vozilice.
BMW je pravo dobar nema dalje masina,oprema sve naj... naj.. ovaj jos drzi finu cifru.