E kao sto sam rekao negdje vlasnik je poslao nove felge i gume. Nisam skontao da su gume Nokian (nemam pojma sto je njih uzeo), a felge sami pogledajte. Meni izgleda mnogo bolje na novim felgicama i nizim gumama...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Pa procitaj temu od pocetka...ili ti je mrsko...hahahaha
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
uhhhhhhh pajero,pa vidim da i dupla stakla imas...hehehheh
ma auto ti je ko neka slatka stavr koju nisi okusio 10 godina pa ondar opet okusijo....... Ma 1 za tvoj bmw sta da ja sa svojom krntiom iza tvoga stojim ma bi se obruko hehehehhehehhehehee opet pozitiva za tvoje auto samo polahko
Hvala drustvo...auto je vise kod mene nego kod vlasnika nekako ti dodje omjer 9:3 u mjesecima za mene...hahahahahaa...samo drustvo nemamo mi ulica a ni standarda za ovakve vozilice...kako god ga stisnes (a 286 KS ne mozes da ne stisnes) ona kazaljka skace preko 25+l na 100km...Lud auto kako god okrenes, preko motora, konfora do elektronike...Jos dugo ce on biti u SA!
Hvala drustvo...auto je vise kod mene nego kod vlasnika nekako ti dodje omjer 9:3 u mjesecima za mene...hahahahahaa...samo drustvo nemamo mi ulica a ni standarda za ovakve vozilice...kako god ga stisnes (a 286 KS ne mozes da ne stisnes) ona kazaljka skace preko 25+l na 100km...Lud auto kako god okrenes, preko motora, konfora do elektronike...Jos dugo ce on biti u SA!
Gdje si ti na msn?Da dodam da cu doci ovo par dana dok se vrijeme popravi da te malo provozam u ovoj ladji.Znas ono malo kao i obicno.Hahahahahahaa.
Sad dosao doma...nemam ovde msn. Moze ovako, ja cu tebi dati auto pa ti idi vozaj se a ja imam nesto kuci raditi...hahahahahahaaaa
ona kazaljka skace preko 25+l na 100km
hehehheh neka to je samo momentalno nista za dugo ta potrosnja....
ma da ti kazem prije Njemacke i nemas nigdje vise da ga deres,svugdje 130km/h osim po nekim mjestima gdje je 120km/h ali inace oko 600km otvorenog puta,ja kad sam malko vozo 540i e34 po gradu ono bas kako treba min 16l na 100
ona kazaljka skace preko 25+l na 100km
hehehheh neka to je samo momentalno nista za dugo ta potrosnja....
ma da ti kazem prije Njemacke i nemas nigdje vise da ga deres,svugdje 130km/h osim po nekim mjestima gdje je 120km/h ali inace oko 600km otvorenog puta,ja kad sam malko vozo 540i e34 po gradu ono bas kako treba min 16l na 100
De ga malo meni u ruke pa da vidis sto nema kuda.Ima brate i to koliko god smijes.Druga je stvar ogranicenje.