drugari, evo me sa najnovijim updateom, ni malo slatkim
danas oko 17h sam imao bliski kontakt trece vrste sa Yugom
krenuo sam sa ortacima na kupanje i u jednoj desnoj krivini mi je momak sekao krivinu, nabio sam na kocnicu, ali je auto zbog klizavog asfalta i pored ABS-a otisao preko nosa....
kontakt je, nazalost, bio neizbezan
ja sam bio vezan, tako da nisam ni osetio udarac, ortak na suvozackom je udario malo glavom u krov ( nije se vezao) i vozac Yuga je glavom malo razbio soferku, takodje nije bio vezan
E u PM...pa *ebo mu yugo mater sta on sjece krivinu??? Malo mu puta, siroko auto jeblo ga ono...ccccc...Druze jesi li popizdio??? Znam da je on kriv i da je steta velika ali nemoj gubiti zivce, sve ce se srediti ako Bog da. Obavezno i ti i drug veceras u hitnu, sve vas boli, glava, povracate, vrti vam se, strah vas je auta...E *ebo mu ja mater kako mi je krivo i zao kao da je moje...Znam koliko si muke prosao dok je ova ljepotica dosla u tvoje ruke...Sta vise da ti kazem...:palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo:
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
This post was last modified: 06-01-2008 08:12 PM by pajero1987.
E *ranje zivo... Znam kako je kad ti se neko "usere u cejf", pa te tako ni kriva ni duzna udari! I ja sam imao bliski susret s Yugom koji je, takodjer, sijekao krivinu, al` sreca u neserci, bio sam s ocevim autom...
Al` hajde, bit ce bolje, popravit` ce se, nista se ne sekiraj...
uh, kako da besim coveka koji nakon sto se odbio od mene sedi par sekundi bez svesti u Yugu
a i mucenik u radnim pantalonama i vozi Yuga 45
verujem da je skenjan sasvim dovoljno i bez mene, jer je svestan koliko ce to secenje krivine da ga kosta
u stvari, ne verujem da ima predstavu koliko ce ovo da ga kosta
doslo mi da mu kazem "brate, stvarno ti nije trebalo da se zabijas u Nissan S14"