|
e, da se i ja napokon predstavim
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
RE: e, da se i ja napokon predstavim
Jebote, kakvih sve retardi voze, treba im rodni list uzet', a ne vozačku! Sjeku krivine k'o da idu 800 na sat, a ne 40-50 i sj*bu te ni kriva ni dužna. Nije mi ih žao sekunde, nek' plaćaju i svima kažu koliko košta kad se glupiraš po cesti, možda se neko i spasi tako. A ti Sky, ako ti treba kakav dio da ga ne možeš naći javi, pa da vidimo može li se šta.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 06-02-2008 05:22 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
heehhe, hvala Damire
i hvala svima vama ostalima na podrsci
videcu, mozda oteram u Nissan servis da mi oni urade i zamene sta treba i da ispostavim njihovu fakturu osiguranju, kazu mi da je taji najmanje cimanje, a mozda i napravim predracun sa novim delovima, a Ajdin da mi pogleda neki S14 sto ima u Bosni, da uzmem ceo taj auto i da mozda jos i dobro prodjem
da me manje kosta sredjivanje, a da mimo svega imam i rezervni s14 u dvoristu
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 06-02-2008 05:36 AM |
|
|
dejanGTI
GTI Killer

Status:
|
cccc, a taman sam se nadao susretu u boru....
nista samo polako i sve ce se srediti...
Dejan Kuzmanović, Beograd
|
| 06-02-2008 06:13 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
jbg, bas sam ozbiljno razmisljao o dolasku
thanx
|
|
| 06-02-2008 06:35 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Samo Sky druze nemoj ocekivati ni od osiguranja da ce ti platiti puni racun servisa...primjer: Drug slupao Volva V40, nije kriv sekunde...dobro ga nabio u KIA Sorento, otvorili se airbag i sve sto ide uz to...Racun za popravak u Volvo servisu iznosio je 17 303 KM!!! Oni su procjenili da auto ne vrijedi toliko, odlucili da proglase totalku i ponudili mu 8 000...kasnije se izborio za 10 000 KM. Sreca njegova pa ga je uspio prodati tako razbijenog za 9 000KM. Tako da znas ako racun prelazi vrijednost automobila oni ce proglasiti totalku...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-02-2008 08:07 AM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Status:
|
ok, ok
prvo zapsnik, pa vestacenje (malo podmazano), pa onda da gledam sta mi je za ciniti
koliko god da procene, uvek imam Ajdin varijantu
|
|
| 06-02-2008 08:13 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Auuuuu pa drug, a u PM pa kako, uh a svakavi kreteni voze u PM, pa ja bi ga ubio dok se jos nije osvjestio mamicu mu njegovu , natjero bih ga da mojede svog yuga, *ebo li ga on. Nije mi ga zao ni truna mamicu mu njegovu, on se naso da reze krivinu sa yugom , joj Bože, pa normalan svijet ne može normalno da živi zbog ovakvih kretena!!!:palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo: 
Sky, drug, stvarno mi je zao, ne znam sta da ti kazem, znam koliko ti je drago to auto. Uh a u PM, sto se iznervira kad sam vidio slike!
Al eto opet je dobro da je ziva glava, sredit ce se auto. Al opet, jbg steta takve ljepotice. Ma ja bi i od osiguranja naplatio i njemu kozu sa ledja odero kad je takav kreten.
Drug, stvarno mi je zao, znam koliko si ceko to auto, nadam se da si ti psihicki i fizicki dobro i ako Bog da da sredis auto sto prije i da izgleda jos bolje. 
Ipak, najvaznije je da si ti dobro!
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 06-02-2008 06:00 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
znas kako, pre svega je bitno da smo svi dobro, a lim ce se srediti
medjutim, sad kad znam da smo svi dobro, na red dolazi auto, koji svima nama ovde nije samo auto, vec nesto posebno, obozavano...
pre svega je to komplikacija, cimanje, trosak, cekanje i na kraju, sto to vise nikada nije isti auto
sto se ovog lika tice, verujem da se i on sasvim dovoljno usrano oseca i da bi vratio vreme unazad da moze, pre svega sto je svestan svog stepena krivice i svote novca koju ce morati da nabavi, a reklo bi se da nije bas pri kinti
|
|
| 06-03-2008 05:27 AM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Svi bi se oni vratili unazad kad naprave sranje, a dok voze svi su Šumaheri i to bahati i puni sebe. A kad skontaju šta su napravili i šta ih čeka manji su od makovog zrna. Nekim ljudima treba oduzeti rodni list, a o vozačkoj da ne govorim! I meni se desilo slično par puta, kreten mi oduzme prednost iako vidi da ne može izaći ispred mene ni da ima formulu 1, a ne golfa čađu i opet on negdje žuri, a iza mene 300 metara nikog nema. Džaba što će on otplaćivati svoju glupost kad meni propadne godišnji odmor ili poslovni put, da ne pričam o svoj zajebanciji oko limara, mehaničara, zapisnika, osiguranja, žalbi i ostalih ne potrebnih sekiracija. Zato ih ne žalim pola posto. Treba kupiti valjak il' buldožer i samo po propisima, a kad izleti kakav retardo niti ne pomišljati na kočenje ili izbjegavanje istog, pa nek' vidi kako je palačinkama! Omiljena rečenica im je: "Nisam te vidio!" Pa GLEDAJ imbecilu retardirani, na cesti si, a ne u kafani!!! Nisam providan!
Sad mi je lakše...
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 06-03-2008 07:20 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
heheh, Damire, apsolutno razumem tovju ptrebu da otvoris ventil i sav stres izduvas napolje
i meni jako cesto dodje da od ortaka uzmem njegov Dodge WC63 i da se vozikam po gradu, u potrazi zamozgovima koji e isparkiravaju, prestrojavaju, ulecu.....
ova makina je u pitanju
|
|
| 06-03-2008 07:54 AM |
|
 |
|
|