Ma ne bih ja nikog tražio, samo vozim k'o i svaki dan, 100% po propisima, idem kud bih išao i autom, samo nema kočenja, izbjegavanja, sirene i sekiracije. Pa nek se hvataju za glave. Jučer retardo crveni taxi s golfom 3 obilazi dva auta koji već stoje na crvenom i iz trake za lijevo ulijeće desno k'o u filmovima, sreća pa pratim sve što se dešava inače bi me pogodio u desnu stranu i džaba što bi on bio kriv. Vozim za njim da vidim da ko ne umire kad toliko žuri, a on lagano do štanda (koji se nalazi u blizini moje zgrade) da popriča s rajom... E, takve bih hladno pregazio i pitao ima li još. A ovaj tvoj sa slike je laka kategorija, više sam mislio na nešto ovakvo:
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
Damire hajmo ba na kafu da se malo smiris...budala je bilo i uvjek ce biti sta god da vozis...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Dogovoreno...Mirza i ti bujrum nemoj da kazes poslije da smo te nazvali 5 do 12...hahahahaaa...E Sky da si blize da sa nama tugu zalijes...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
zvao sam ovlasceni servis i izlistao im listu delova koji mi sigurno trebaju, a verujem da ce se tu nabrati jos stosta kad se skinu delovi spolja
dakle, hauba, krilo, intercooler, branik, nosac branika, maska, vezni lim, far, pozicija, maglenka, migavac, soferka = 5500e
u to nisu uracunate ruke i farbanje
kataloska vrednost auta je ( po jednoj agenciji ) 5000e
auto placen 7000, neudaran
dusa me boli kada vidim kakvog je kvaliteta lim ispod farbe
Rekao sam ti ja...oni ce proglasiti totalku jer racun za popravak iznosi vise nego kataloska vrijednost auta...Skontaj jos jednom sta ti je raditi...jer tesko da ces dobiti tih 5000€ + da ces auto tako kako jeste prodati za 3000€ barem da pokrijes troskove prevoda i servisa do sada...