|
*EBEM MU SLIKE
|
| Author |
Message |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
|
| 09-26-2004 12:44 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
o cemu pricas.....ja stavljam slike u rubriku fotografije.. slike iz mostara sam stavio u galeriju i na forum stavio samo link na slike..
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-26-2004 12:49 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Re: *EBEM MU SLIKE
Lako rjesivo.
Ne interesuje te i ne otvaras Fotografije i Auto fotografije.
|
|
| 09-26-2004 12:59 PM |
|
 |
Flik
Senior Member

Status:
|
Sta ces moj Procesor, docepali se ljudi digitalaca... Nije to 35mm film pa da pazis sta ces slikati jer imas samo 36 slika a onda to treba i platiti razvijanje i izradu. Ovako oni sad lupetaju sve zivo i onda mi to trpimo. Sta me briga sto si ti slikao trolejbus na stanici ili slicnu nebulozu, to mogu vidjeti ako pogledam kroz prozor. Necu placati internet zbog toga!
Ali nije takav samo PG, gdje god neko moze zaljepiti sliku zaljepiti ce sliku trolejbusa na stanici. I kad mu kazes "halo ba, pa sta si to slikao" odgovoriti ce ti sa "to je stvar ukusa". Jeste, ja znam likove koji se loze na trolejbus, fetis za njima imaju, i to se njima svidja ja ja kako da ne.
Nego ne klikci na linkove sa indexa... ma ne klikci na linkove ikako, ako je sta vazno vec ce ti neko prepricati.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 09-26-2004 01:27 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
A bas sam imao neke mocne trole.
|
|
| 09-26-2004 01:50 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Status:
|
Dragi moj Flik kako da ne kliknem kad se sluze perfidijama tj. daju zanimljiv naslov a ispod recimo stave slike na kojima se vide neciji tragovi spaljenih guma ko zna odakle i od kad!! PG je nekad bio inventivan , zanimljiv,konstruktivan , ja ne zelim da bude dosadan , prenatrpan glupostima , svadjama , prepucavanjem , blacenjem a narocito bezveznim fotografijama!!
|
|
| 09-26-2004 02:29 PM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Da bi ti bio zadovoljan, svecano se obavezujem da necu vise snimiti niti jednu sliku s tzv. SR-a, a ako je i bude, ovdje je neces vidjeti.
Nekima su se svidjale te bezvezne fotografije.
Sta jos treba da izbacim?
Fotografije uopste?
Moze - samo reci.
Meni lakse.
|
|
| 09-26-2004 02:34 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Status:
|
ma jok nego bi bilo lijepo da u naslovu pise da su u pitanju slike najvise zbog toga sto nemamo svi ISDN , ADSL , Wireless i slicne veze neko 56k modemcice
|
|
| 09-26-2004 02:41 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Ti si rekao svoje a ja svoje.
Zavrseno.
Bez prepucavanja i bezveznih fotografija.
|
|
| 09-26-2004 02:45 PM |
|
 |
Flik
Senior Member

Status:
|
Na ovom forumu vise nista ne smijes reci. Podjes reci "dan..." odmah neko uleti "ja tebi mater". Podjes reci "vid..." opet neko "i ja tebi sve po spisku". Sta vam je ljudi. Jeste vi pomahnitali?
Hajd ovako, ako ko salje slike neka ime posta, gdje god on bio, bude:
slike - ime_posta
ili makar
s-ime_posta
Da date ovaj prefiks slike ili s da se zna na indexu kad se izlistaju novi postovi. Jel moze tako? Tako bi smo mi sa 56k znali da su slike Street Racea i ako nas zanimaju kliknuli bi smo, ako ne ne bi smo. A ne bi pisalo "jarane da vidis ovo" a ono slika necega sta nas ne zanima. Znaci prefiks i koliko toliko opisan naziv topica. Ko je za?
I bez sjecanja na familiju, pokusavamo se dogovoriti.
A za sluzbenog pisara - nemam ja nista protiv trola, slikajte sta hocete sami ste platili tu memorijsku karticu samo nas postedite toga. Ako je fotografija informativna (fotografija street racea) u redu, ako je fotografija interesantna iz nekog drugog razloga opet u redu. Ali brate ako si uslikao trolejbus jer ti djavo ne da mira pa ko djete igracku moras pritiskati dugme i kad treba i kad ne treba... e onda nas makar upozori, moze?
Ovo nije napad ni na koga poimenice, ko se prepozna u tekstu sam se prepoznao, nemam nista protiv nikoga na licnoj osnovi da bih mu se svetio ovim. Ima kamenje za toga
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 09-26-2004 05:27 PM |
|
 |
|
|