|
Edis Jašarević
|
| Author |
Message |
nismo
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
RE: Edis Jašarević
ma levat bacio kost i pobjegao a vi se raspravljajte...
Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve
http://www.bhtuning.com
|
|
| 08-02-2007 09:42 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 08-02-2007 09:57 PM |
|
 |
nismo
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
ma joooook ne treba BAN ni slucajno, dobar je za zajebanciju
Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve
http://www.bhtuning.com
|
|
| 08-02-2007 10:03 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
ma joooook ne treba BAN ni slucajno, dobar je za zajebanciju
Doduse...
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 08-02-2007 10:04 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Mozda nabije postove ko onaj za onog specijalnog golfa...hahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-02-2007 10:07 PM |
|
|
lauda
Junior Member

Status:
|
Cek ljudi
mozete fino reci g Edisu problem i nadam se da ce se potruditi da ih rijesi i otkloni
meni smetaju reklame u vaznim trenutcima trke i sto ne zna da kaze slovo H (Ralf Sumaer) a i mogao bi se malo bolje informisati oko trkaceg vikenda jer oni na HRT daju puno vise informacija
e da jos bih molio Edisa da se malo potrudi oko sajta pungas tj da ga cesce osvjezava novim informacijama nesta ste mi zatajili u posljednje vrijeme
i to je to
ok
vidimo se na sledecoj trci F1
|
|
| 08-08-2007 07:12 PM |
|
 |
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Cek ljudi
mozete fino reci g Edisu problem i nadam se da ce se potruditi da ih rijesi i otkloni
meni smetaju reklame u vaznim trenutcima trke i sto ne zna da kaze slovo H (Ralf Sumaer) a i mogao bi se malo bolje informisati oko trkaceg vikenda jer oni na HRT daju puno vise informacija
e da jos bih molio Edisa da se malo potrudi oko sajta pungas tj da ga cesce osvjezava novim informacijama nesta ste mi zatajili u posljednje vrijeme
i to je to
ok
hoces li u keshu sta jos ?
idemo ja moja treba i njen frajer
on me pita :"imas li dvije marke?"
reko:"nemam, a i da imam odakle mi"
|
|
| 08-08-2007 07:23 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Cek ljudi
i to je to
ok
Potpuno sam i apsolutno siguran da izgovaram H u prezimenu Schumacher. Kakva je kvaliteta zvuka kod gledalaca to ne znam.
Reklame idu prema utvrdjenoj shemi: svakih 20 minuta (plus minus jedan minut) ide jedan blok reklama.
Zao mi je ali na reklame ne mogu uticati, ja ih samo moram najaviti kada dodje vrijeme za to.
Sa HRT se ne zelim usporedjivati iz vishe razloga, a jedan je i moje subjektivno misljenje da kolege sa HRT-a ne rade nista specijalno sto ja ne bi radio da sam na njihovom mjestu ili sto ne radim. Razlika je samo u budzetu, i u tome sto su njih dvojica ili trojica, a ja sam sam. Osim toga potpuno sam siguran da cesto ja dam neke informacije koje oni nemaju, ali isto tako kolege sa RTL daju vishe informacija od HRT zar ne?
Sto se tice pungas.com, cim nadjemo adekvatan dizajn i to poslije zasluzenog godisnjeg odmora, dat cemo vise od sebe da budu redovne vijesti, analize, fotografije i sve sto ide uz to.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 08-08-2007 07:35 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
bitno je mozda naglasiti za one koje prate F1 putem Alternativne TV iz Banja Luke, da ne mijesaju mene i komentatore koji rade na ATV.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 08-08-2007 07:37 PM |
|
|
ajdin_ze
8.2 V12 60v

Status:
|
Cek ljudi
i to je to
ok
Nisam skontao sta je poenta posta.Prvi post pa neke kritike o kvalitetu sajta.Mislim da bi trebao prvo da se predstavis u clanovima pa tek onda nesto da komentarises.Iz tvog posta se vidi da nemas blage veze o komercijali i reklami ili uopsteno o TV.Da imas znao bi da komentator nekog(bilo kojeg)programa iliti emisije(prenosa F1 u ovom slucaju) nema uticaja ama bas nikakvog na programsku semu i reklame.Za te stvari su zaduzeni drugi ljudi.Uzimajuci u obzir da je Edis sam smatram da odradjuje svoj posao i vise nego dobro.Za tebe i takve kao sto si ti koji samo znaju kritikovati i nista drugo uvijek postoji extra rjesenje.Prebaci na HRT i gledaj.
bitno je mozda naglasiti za one koje prate F1 putem Alternativne TV iz Banja Luke, da ne mijesaju mene i komentatore koji rade na ATV.
Ma sto se druze pravdas.Ovih zadnjih par dana pravo navalili nekakvi novaci sa kritikama.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 08-09-2007 07:47 AM |
|
 |
|
|