Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Edis Jašarević
Author Message
LIMIT
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Edis Jašarević

Nisu mi baš neke stvari jasne zato otvaram ovaj topic i naravno nadam se toplom odgovoru.

Ne mogu reći da sam oduševljen njegovim prenosom utrke (Na svu sreću opet imamo HRT2 pa sam sad bolji na živcima) Posljednja utrka koju sam bio primoran gledati je bila Monaco. Kakva majstroija od izjava. Provala za provalom, od onog videa gdje Kimi pada i potpunih dezinformacija o jahti pa do izjava da su Kanada i Monaco slične konfiguracija staza. Došlo mi je da čupam kosu sam sebi, a da ne kažem koji sam majmun ispao psujući sve živo i mrtvo.

Na stranu to čovjeku mrsko pratit vijesti i bit upućen u sport, ajde bogati kao da je to bitno, ali što je nepismen to je jedno čudo. stvarno me zanima kad će prestat Kimi "fatat" Alonsa, "đe" će Alonso izać i tako te stvarčice koje nas časti iz utrke u utrku i naravno da ne zaboravimo slavno Ronovo obraćanje Lewisu Hamiltonu. Dragi Edise to za Lewisa obavlja Steve Hallam.

Naravno volio bih da jednom potrefi repley jer čovjek svaki put fula i počne se ponovo derat kako Massa napada HamiltonaLaughing

Ima tu i pozitivnih stvari jer recimo čovjek nije neki mulac, već ima fin glas taman za jednog F1 reportera no pogledajte gore maneLaughing

Naravno moj prvi post pa ipa drek. Nadam se da ću moć nastavit učestvovat u daljnim rasprava i da neću dobit ban ili nedaj bože brisanje topica.

Pozz svima.

This post was last modified: 08-01-2007 10:10 PM by LIMIT.

08-01-2007 10:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

RE: Edis Jašarević

Ma neces...samo nastavi gledati na HRT2...i rijesio si problem...nama kojima je OK, nastavit cemo gledati na Mrezi ko i do sada...

Bez veze ti je prica...Image11

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-01-2007 10:14 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators

pajero1987 Wrote:
Ma neces...samo nastavi gledati na HRT2...i rijesio si problem...nama kojima je OK, nastavit cemo gledati na Mrezi ko i do sada...

kako ce pratit HTR2 kad ne razumije pola stovanog jezika ili vec kak se to veli kod vas ... jesu ovi vala dosadni ... morat cu im cengu svezat na vrat sviju mi

idemo ja moja treba i njen frajer
on me pita :"imas li dvije marke?"
reko:"nemam, a i da imam odakle mi"
08-01-2007 10:22 PM
edinko
Posting Freak

pa sta koga kude tamam bude. jel tako pitarozder-u?

edinko
08-01-2007 10:25 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
PITAROZDER
Super Moderator

edinko Wrote:
pa sta koga kude tamam bude. jel tako pitarozder-u?

U4jchina

idemo ja moja treba i njen frajer
on me pita :"imas li dvije marke?"
reko:"nemam, a i da imam odakle mi"
08-01-2007 10:30 PM
daki
Posting Freak

Pa sto se tice replya, i na hrt isto tako se zbune, samo sto su njih dvojca, pa se nadopunjavaju i nesto se smiju kad ovaj drugi provali i to tako i prodje. A sto se tice vase izjave gospodine postovani da Edis nije upucen u sport, ej... evo me vristim od smjeha, evo ispod stola sam upo, na SABAHU Smile

Heheheheh, a ko radi taj i grjesi, i naravno uvjek mozes gledati HRT.

08-02-2007 05:03 AM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Još da ti je prvi post bio u rubrici Članovi možda bi te i ozbiljnije shvatili.

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
08-02-2007 05:23 AM
Skyline
Super Moderator

a sta ja da kazem kad ovi moji debili, koji nemaju veze sa prenosom pocnu mlatiti

u stvari, nije da nemaju veze, ali su ovi sa HRT-a bolji

e, ali sad mozete zamisliti moje odusevljenje kada pomenuti debili skrembluju HRT tokom trke, jerbo za to imaju zakonsko pravo, a onda umesto da te pocaste trkom, oni se ukljuce 2 minuta pred pocetak, ponekada ne sacekaju ni podijum, a trku iseku reklamama

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
08-02-2007 06:02 AM
fastmf
Hota Racing

Civic 16V Wrote:
Još da ti je prvi post bio u rubrici Članovi možda bi te i ozbiljnije shvatili.

da pošto je običaj ovdje da dodješ predstaviš se zajedno sa svojim vozilom pa tek onda da eventualno blatiš i kritikuješVery Happy uostalom svi vi manje više znate doći i kritikovati samo je činjenica ipak da je Edis novinar i da Edis prenosi utrkei da Edis poznaje autmomoto svijet i automobilizam i da je bio na više utrka od sviju nas zajedno...... a svi vi manje više kakite.

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
08-02-2007 06:38 AM
pajero1987
Posting Freak

PITAROZDER Wrote:

pajero1987 Wrote:

kako ce pratit HTR2 kad ne razumije pola stovanog jezika ili vec kak se to veli kod vas ... jesu ovi vala dosadni ... morat cu im cengu svezat na vrat sviju mi

Ja pak tvoju spiku uopce ne kuzim...da nisi fulao nadnevak???

To majstoreeee samo ti njima cengu pa ce vidjeti posto Musa dere jarca...Yupi3tiWinner_first_h4h

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-02-2007 06:57 AM
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  2 Edis & Mersad Hybrid 9 532 09-12-2005 05:53 AM
Last Post: esso_sa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: