Thread Closed  Post Thread 
Edisova Izjava?!.
Author Message
pingvin666
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Edisova Izjava?!.

Dragi Edise!
Ne postoji nikakva regionalna podjela licenci za INA 402 SR nego je svaki klub tj. organizator individualno trazio dozvolu za pravo odrzavanja i ukupnog bodovanja!
Ali vidim da ti imas neke druge ideje pa kad si vec podijelio BiH Street scenu na Republiku Srpsku i Federaciju, da te pitam ima li licenca za taj Sarajevski rulet?
Mislio sam da ga organiziramo i u Mjesnoj zajednici Dolja Blatnica ili je licenca za Federaciju vec dodjeljena Sarajevu?
Znam da nemamo semafor ali donijet cemo jedan iz Mostara!
Imamo veliku podrsku od nacelnika opcine i folk dive Cece, koja ce pjevat na otvorenju "prodji sa mnom kroz crveno"! Evil or Very Mad
A sto se tice licenci za INA 402 SR, Banjaluka i Mostar su ove godine vec radili pod njihovim nadzorom ako mozda nisi znao?!.Driving
Mozda bi i ti mogao dobit licencu za Sarajevo da si pitao na vrijeme, ali direkt covjeka a ne ovako...
Ili napravi barem jedan SR u Sarajevu! Joj oprosti ja zaboravio da je su u Sarajevu vec odrzana 2 veoma uspjesna i primjecena Street Race-a!
Ali ti to vec vrlo dobro zna?! Samo nastavi tako...

This post was last modified: 12-18-2006 12:25 AM by pingvin666.

12-18-2006 12:18 AM
Find all posts by this user
speed_racer
Senior Member

Group: Registered
RE: Edisova Izjava?!.

pingvin666 Wrote:
Mislio sam da ga organiziramo i u Mjesnoj zajednici Dolja Blatnica ili je licenca za Federaciju vec dodjeljena Sarajevu?
Znam da nemamo semafor ali donijet cemo jedan iz Mostara!
Imamo veliku podrsku od nacelnika opcine i folk dive Cece, koja ce pjevat na otvorenju "prodji sa mnom kroz crveno"! Evil or Very Mad

lud si hehehe

Hyundai Accent 1.5 MPi
12-18-2006 12:46 AM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

Aha novi nick se registrovao samo za kenjanje jeli?

Ili si priglup ili neznas citati... ili mozda oboje? Gdje je to Edis dijelio SR scenu?

Komentar je bio na procesorov post i to ovaj boldirani dio.

Quote:
Poštovani

sa posebnim ponosom i zadovoljstvom Vas obavještavamo da AMK/SRC Banja Luka iduće godine organizuje trku regionalnog (Austria ,Slo,HR,SICG,BIH) šampionata u Street Race-u kao nosioc 402 Streetrace licence za područje Bosne i Hercegovine-Republike Srpske.Termin trke je 08-09.09.2007 godine a mjesto održavanja kao i prošli put aerodrom Mahovljani. O ostalim detaljima ćemo Vas blagovremeno obavještavati.

Topic ide pod kljuc, a Edis nek ga odkljuca ako mu se da natezati sa tobom.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
12-18-2006 12:52 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

a ne da mi se natezati, rekoh vec dao sam svoje misljenje i cijela stvar me vise ne zanima.
Pise fino da su licence dijeljene na RS i na F BiH. Nisam ja nista novo rekao, nego samo prokomentirasao takvu podjelu.

Nelogicno je imati BiH 402 Kup, koji je podijeljen na RS i F BiH, a upravo je sad podijeljen. Nisam ga ja podijelio, ja sam samo prenio i prokomentarisao ono sto je vec receno na forumu, a to je SRBL- Licenca za RS (BiH) i AMK NITRO-licenca za FBIH (BiH).

Sto se tice trke u Sarajevu, u Sarajevu nema adekvatnog prostora i ja licno necu nikad uci u organizaciju trke na Dobrinji ili slicno.

Ko hoce nek izvoli, ali ja necu. Ako bude adekvatnog prostora i ako vidim da to ima perspektive, onda cu razmisliti.

Ko voli da organizuje trke na stazi sa sahtovima, bujrum, ne bude ''vrlo zamijecen.''

Quote:
A sto se tice licenci za INA 402 SR, Banjaluka i Mostar su ove godine vec radili pod njihovim nadzorom ako mozda nisi znao?!.

Mozda ti nisi znao. Ja jesam, obzirom da sam pruzio medijsku potporu i jos kojesta. Cak sam bio i u nekakvom upravnom odboru. To mozda ti nisi znao?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-18-2006 11:01 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Izjava u fokusu tataratira 31 1,306 05-20-2005 09:21 AM
Last Post: Mondeo

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: