|
Ekskluzivno; Skandalozno; Nevjerovatno,...
|
| Author |
Message |
herkules
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Ekskluzivno; Skandalozno; Nevjerovatno,...
Sto bi rekao Zenit, ONDA JE DO MENE...
Naravno da je do tebe vancago jedna...hehehehe
Cak si covjeku pozelio i dobrodoslicu...
Nije mi bilo mrsko da provjerim evo ti i link...hahahhaha
http://www.pungas.com/forum/pozzz-ljudi-t-17827.html
Druze sta su ti zene uradile...hehehe
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 06-08-2007 06:57 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma ona tvoja guzla me zaludila...E jos covjek vozi 190D Mercedesa...mogao sam bar po tome zapamtiti...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-08-2007 07:14 AM |
|
 |
edinko
Posting Freak

Status:
|
znate sta ovaj forum se pretvorio (kao i sve ostalo koda nas) u familijarni skup
RADIO 8 106.8MHz Sarajevo
|
|
| 06-08-2007 12:44 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-08-2007 12:53 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
dd na forum jos jedna "fanica" BMW-a...samo neka vas...slazem se s Rainmanom za Alfu, al Mecke ne voilm...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
This post was last modified: 06-08-2007 05:36 PM by Faya_M5.
|
|
| 06-08-2007 05:35 PM |
|
 |
vedhaad
Junior Member

Status:
|
pa dobro svako ima svoj ukus....sto se tice auta...a bogme i zena
|
|
| 06-08-2007 08:48 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
To jest savko ima svoj ukus vala al nemojte se ljuti FAYA ima pice za onu gore izjavu heheh, ma neka ba svi smo mi ovdje ko neka familija bas dobro je to Edimko formulisao, hehe sad ce mo opet pocet o dogovorima cevapi fazoni ebiga nista bez cevapa
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 06-08-2007 09:00 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
*ebo zivot bez cevapa i sevdaha, bez komsiluka i nasega jezika...kaze Edo Maajka... Ali ved je upravu svako ima svoj ukus evo naprimjer meni je Mercedes na prvom mjestu, Fayi BMW, Rainmanu Alfa, kao i Ajdinu...bilo bi i glupo da vozimo svi ista auta...
|
|
| 06-09-2007 08:33 AM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Heheh ej sad ce meni rodzendan jos "malo" u devetom mjesecu pa pocnite skupljat pare hocu ja da vui meni kupite ALFU Breru ,hehehe ma salim se ,o jesam lud nesalim se heheheeheh, maovo je najbolji forum na Svijetu i najbolja raja pa nek prica ko sta hoce ,ako bogda moramo napravit jedno veliko generalno okupljanje i to da bude zapazeno i u medijima ima nas masala ko sto Edo MaJJka rece
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 06-09-2007 08:38 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Heheh ej sad ce meni rodzendan jos "malo" u devetom mjesecu pa pocnite skupljat pare hocu ja da vui meni kupite ALFU Breru ,hehehe ma salim se ,o jesam lud nesalim se heheheeheh, maovo je najbolji forum na Svijetu i najbolja raja pa nek prica ko sta hoce ,ako bogda moramo napravit jedno veliko generalno okupljanje i to da bude zapazeno i u medijima ima nas masala ko sto Edo MaJJka rece
A red bi bio da se nesto organizuje ali dajte neku lokaciju da svima bude tamantaman sve mi se manta kad vidim te.....hahahaha kakvo je ovo danas ludilo navalilo ...Ma ja izlazilo se sinoc....
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 06-09-2007 10:12 AM |
|
 |
|
|