Slobodno, Pajero, daću ti ja Hondu, začepićemo joj usis do pola da bude napetije.
Ma nema frke ja cu bez mjenjaca da budemo ravnopravni....
@Pajero kuku samo da dodjes ima da BMW izgrize tog Svedjana...
P.S i jos nesto nikad ne potcjenjuj protivnika....
Ma nisam ja ni mislio Svedjaninom...nego Njemcem...A klasa 1,4...hahahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Sta ima domaci...ovo sam ja samo na filmu vidio...
Tacno vidim kako ti ova kazaljka od goriva opada brzinom preko 220 km/h...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
This post was last modified: 06-14-2007 12:43 PM by pajero1987.
Uh suti ako je rodica na babu , a babo joj je jedom uspio da polomi haladnjak od BMWa sta je od njega radio nijemu samo dusu izvadio nego i duh i tijelo, onda nek vam je bog napomoci samo sva sreca sto ce ona da vozi citroena c3 i to dizela inace da uzme BMW bilo bi to opako ja mislim da joj ni ALFE, ni HOnde , ni ovi Svedzani ni niko nebi mogli nista