|
Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?
|
| Author |
Message |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
RE: Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?
Nedavno sam ja uzeo renoa 25 3.0V6.U njemu dobio original muziku sa pojacalom i svim ostalim dodacima(dolby,8 zvucnika,itd.) pa cak i komande na volanu.Zbog svega ovoga mi se nevadi ta muzika nego bi uzeo nesto sto moze citati karticu i spojio na original muziku jer ima audio ulaze.Moze stati u kasetu.Toliko je velika da mozes sakriti vrecu cimente unutra.
ne znam koje ti je godiste taj renault...dali na tom fabrickom ima onaj ulaz za CD Changer npr....tad bi se sigurno moglo spojit...a sad mozda ima i kakvog drugog nacina da se izmajmunise....i ovaj da stavis nebi odudaro, al grehota je ba vadit fabricki...zato je bolje u kasetu...a i da ti neko ne obije... slikacu sutra ba u ovoj prodavnici gdje ima ili u merkatoru, a mozes i sam otic ako budes imo vremena ako ima merkator u ZE...vjerovatno onda ima i ovo, jer ima i u TZ i u SA...
'89 godiste i ima dva ulaza i to cincevi.Razmisljao sam da uzmem onaj sto se ubode u upaljac.Sad kako ti ovo rece promijenio sam misljenje.A steta ga je vadit iz vise razloga.Morao bih prepravljat kuciste jer bi onda mogla stati dva cd-a.Ovaj velik ko dva neka obicna a i mimo toga najinteresantnija stvar je to sto ima zvuk strava.Kad odvrnes napolju kontaju koliko li pojacala ima unutra.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 11-07-2007 08:34 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
ako vec ima cinceve, ja bi prije na cd changer iso...jer on ide u gepek i sve ti ostane original...kupis onog za 12 il 16 cd-ova i rahat si...a najvjerovatnije na radiju imas tipke da biras cd-ove...
e sad je jedino pitanje jel ti hoces karticu...?
a mozes i ovo, nije nikakav problem, jos je lakse kad imaju ti izlazi...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 11-07-2007 08:43 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
ako vec ima cinceve, ja bi prije na cd changer iso...jer on ide u gepek i sve ti ostane original...kupis onog za 12 il 16 cd-ova i rahat si...a najvjerovatnije na radiju imas tipke da biras cd-ove...
e sad je jedino pitanje jel ti hoces karticu...?
a mozes i ovo, nije nikakav problem, jos je lakse kad imaju ti izlazi...
Nemogu ici na changer jer nemam komande za changer.Imam samo tipku za prebacivanje ulaza tj.mogu birati da li hocu kasetu,radio ili audio ulaz.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 11-07-2007 08:52 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
aha, e to je vec problem...onda ti ovo dodje ko najbolje opcija, jer ne moras stalno mijenjat cd-ove, ubacis samo karticu i to je to...
|
|
| 11-07-2007 09:08 PM |
|
 |
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
Ja ipak ne bi uzeo taj Elit. Nije stvar u tome da ima USB i da si miran. Stvar je u kvaliteti reprodukcije. Mislim da ces se pokajati ako ga uzmes. Ako si tanak sa lovom, radije trazi neki polovnjak ali kvalitetniji.
Ja ti mogu reci jedan primjer kvalitete reprodukcije: Ranije mi je bio u autu Pioneer deh4650mp, super radi, nema greske, ne preskace, sve u svemu odlican. Nedavno ugradim JVC KD-G721. Iznenadjenje je ogromno, ovakav kvalitet reprodukcije nisam jos cuo. Vokal kao da sjedi na zadnjem sjedistu. Ma, 16 klasa je iznad ovog Pioneer-a. Cak cujem neke zvukove koje nisam cuo na Pioneer-u. Sve u svemu, hocu reci da cak i od nekih poznatijih firmi ne moras dobiti ekstra kvalitet. A od tog Elit-a, nisam siguran sta ces dobiti.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 11-08-2007 12:27 AM |
|
 |
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
Ma proizvodi se u Kini. Uvoznik Techno Mag iz Orasja. Mislim da nije los proizvod. Na neke svoje proizvode daju vecu garanciju nego Sony, Samsung i drugi.
|
|
| 11-08-2007 05:52 AM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
Ja ipak ne bi uzeo taj Elit. Nije stvar u tome da ima USB i da si miran. Stvar je u kvaliteti reprodukcije. Mislim da ces se pokajati ako ga uzmes. Ako si tanak sa lovom, radije trazi neki polovnjak ali kvalitetniji.
Ja ti mogu reci jedan primjer kvalitete reprodukcije: Ranije mi je bio u autu Pioneer deh4650mp, super radi, nema greske, ne preskace, sve u svemu odlican. Nedavno ugradim JVC KD-G721. Iznenadjenje je ogromno, ovakav kvalitet reprodukcije nisam jos cuo. Vokal kao da sjedi na zadnjem sjedistu. Ma, 16 klasa je iznad ovog Pioneer-a. Cak cujem neke zvukove koje nisam cuo na Pioneer-u. Sve u svemu, hocu reci da cak i od nekih poznatijih firmi ne moras dobiti ekstra kvalitet. A od tog Elit-a, nisam siguran sta ces dobiti.
al skontaj sta covjek trazi...znaci hoce da ima karticu i USB...a kvalitet mu je manje vise nebitan, jer nema ni zvucnike kako treba, a treba radio kupovat...njemu je samo bitno da dobro reprodukuje, a to znaci bez preskakanja i trzanja, sto se na USB-u ili kartici ne moze desit...
e sad je jedino u pitanju kvalitet radija, kao aparata, ne kao zvuka koji on reprodukuje...
|
|
| 11-08-2007 08:15 AM |
|
 |
faya69
Senior Member

Status:
|
al skontaj sta covjek trazi...znaci hoce da ima karticu i USB...a kvalitet mu je manje vise nebitan, jer nema ni zvucnike kako treba, a treba radio kupovat...njemu je samo bitno da dobro reprodukuje, a to znaci bez preskakanja i trzanja, sto se na USB-u ili kartici ne moze desit...
e sad je jedino u pitanju kvalitet radija, kao aparata, ne kao zvuka koji on reprodukuje...
razumijemo se...
...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
This post was last modified: 11-08-2007 09:18 AM by faya69.
|
|
| 11-08-2007 09:18 AM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Ima u MIMS-u, Merkuru, i Sony i JVC sa USB ulazom, stereo ulazom, a za Card Reader nisam siguran. Pogledaj šta ima, jer su sigurno najniže cijene. Ovaj sa USB i Sony i JVC su 169 KM...
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 11-08-2007 12:10 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
ja sam danas u Techno Magu gledo Sony sa USB-om za 270 KM, ne bi bas rekao da ima za te pare...
|
|
| 11-08-2007 05:34 PM |
|
 |
|
|