Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?
Author Message
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered
Status: Offline
RE: Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?

Ima, ne znam tačno ima li trenutno, ali inače ima. Ja sam uzeo ovo: http://www.electron.bg/images/CDXGT300.jpg
Ovaj moj je koštao 199 KM, a ovaj sljedeći je bio 169: http://www.sony.ba/view/ShowProduct.acti...+CD+Tuners

Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!

This post was last modified: 11-08-2007 05:58 PM by MK516.

11-08-2007 05:57 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pike_46
Junior Member
**

eh ovako cu ti rec... u proslom autu sam imao isti ovaj sony cd player kao i mk516 i mogu reci sve najj... daljinski usb... taj card reader ti i netreba kada imas usb... mislim uzmes neki od 1 gb i rahat... ja sam ga uvijek nosio na kljucu i uvijek u kuci dodam po pjesmu dvije... a sto se tice tog elit... evo jedan primjer: prije neg sto sam stavio ovaj cd player imo sam neki obicni nikad cuo marka itd itd i kad pojacam bio je zvuk ocajan i sve ocajno i ja odem na kredu uzmeme ovaj cd player koji je tad bio 250 km zatm prednje zvucnike sony explode i zadnje zvucnike sony explode jer u zadnjim vratima nije bilo zvucnika... kada sam stavio ovaj drugi cd player na tim istim zvucnicima koji su bili zvuk je bio odlican perfektan tako da sam ubacio samo zadnje zvucnike i prodo one male prednje... ako nisi skonto sta je pisac htio da kaze Very Happy da prevedem hehe moje misljenje da ce ti kvaliteta zvuka i glasnoca s elitom bit obicna pusiona u usporedbi sa sony-em tako da ne stedi nego otidji u technomag uzmi ovaj sa usb na 2 rate il na 3 kao sto sam i ja neces se pokajati Smile

11-24-2007 05:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pike_46
Junior Member
**

e da i mislim da je card reader obicna pizdarija u usporedbii s usb stickom s kojim je lakse rukobat i brze i sve... a jos nesh od kad sam koristio taj usb stick za muziku niti jedan jedini cd nisam snimio ni ubacio u taj cd player Very Happy izvuci pouku Wink

11-24-2007 05:05 PM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

ma nije niko reko da je on ko i sony, nego haj zvuk da je dovoljan i da kvalitet i nije toliko los...usb inace ima vecu brzinu citanja od kartice, tako da je bolje usb...e sad ako ima ovaj sony-jev za 170, onda je to dobro i valja to jos malo pogledat...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
11-24-2007 05:49 PM
faya69
Senior Member

Faya_M5 Wrote:
ma nije niko reko da je on ko i sony, nego haj zvuk da je dovoljan i da kvalitet i nije toliko los...usb inace ima vecu brzinu citanja od kartice, tako da je bolje usb...e sad ako ima ovaj sony-jev za 170, onda je to dobro i valja to jos malo pogledat...

ljudi taj sonyev je malo predzidzan i sjaji u 50boja na sve strane...izgledom je ovaj elit savrsen...nebi ja mogo taj usb da mi strsi 5cm iz playera pa da ga *ebes...vazda bi mi bolo oci...Smile dok je kartica bolji fol...a sto se tice kvaliteta...imam trenutno neki mp3 SuperTech marka koji mi trza na rupama (sto se ne moze bas desit kad cita s kartice ili usba), pa sam zadovoljan sa zvukom...samo nek svira kolko tolko...nemam ja namjeru da mi hralja na sve strane da ogluhnem...a imam ja i precih stvari da kupim od muzike neke skupe...

...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
11-24-2007 09:34 PM
prelude za lude
Posting Freak

Nisi skontao.
Kad se spominje kvalitet, ne misli se na glasnocu.

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
11-26-2007 07:57 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Peticija za Bebu P. ! tibor987 1 145 11-18-2008 09:07 PM
Last Post: lucozade
  Zahvalnica za BMW-E30 Liga 12 530 09-30-2008 12:16 PM
Last Post: Schumi
  auta za zene i pijace Civic 16V 115 1,450 09-21-2008 01:37 AM