Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?
Author Message
faya69
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?

interesuje me jel neko ima kakvog iskustva sa Elit uredjajima? kvareli se i to? Mene konkretno interesuje neki Elit mp3 player za auto sa USB ulazom i citacem kartica...sigurno ste to vidjali po cjenovnicima...130-140KM...godina garancije...sta mislite o tome? ipak ja mislim da nije neka mudrolija napraviti da cita sa usb-a i kartice a da ne preskace recimo...dok za citanje mp3 sa cd-a je vec druga prica...e sad ima tu i pregrijavanje i tako to....

...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
11-07-2007 04:42 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sajo_Turbo
Posting Freak

RE: Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto?

130 KM, kupi ga neka radi dok je pod garancijom, kada izadje iz garancije kupi drugi i eto,.... a ako bude radio i iza toga,... dobro za tebe,.....
nemas sta misliti,... Wink

My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
11-07-2007 05:02 PM
faya69
Senior Member

bas kontam mogo bi...istina da mogu polovan sony ili pioneer za te pare...al prije ili kasnije oni svi trzaju...a sa kartice nema sta trzat...roknem karticu 2GB stane oko 1000pjesama i rahat sam...bog zna kad bi i upalio neki CD....ajd vidicemo sta ce ljudi jos rec...meni rekose neki da nema problema s tom robom iako je jeftina, jedino kod dvd-a i kucnih kina zna zakovat laser...

11-07-2007 05:05 PM
MK516
BMW MOD 516

Ima u MIMS-u Sony cd/mp3 za 160 KM nov, isto tako i JVC. Mislim da je kud i kamo bolja opcija.... Ja sam sebi uzeo neki Sony za 200KM i zadovoljan sam do sad...

Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!

11-07-2007 06:05 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
faya69
Senior Member

ma ne kazem ja da nije bolji sony al kazem da ovaj ima taj USB prikljucak i card reader...uzmem cestitu karticu i na nju mi stane na 2GB preko 3 CD-a mp3 muzike...i to je ono sto mi valja...a plus i svidja mi se sto je izgledom jednostavan, bas ide uz Corsu, znaci nikakvog sarenila, nekih screensavera....ko da je star 20godina...Very Happy

11-07-2007 06:51 PM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

faya69 Wrote:
ma ne kazem ja da nije bolji sony al kazem da ovaj ima taj USB prikljucak i card reader...uzmem cestitu karticu i na nju mi stane na 2GB preko 3 CD-a mp3 muzike...i to je ono sto mi valja...a plus i svidja mi se sto je izgledom jednostavan, bas ide uz Corsu, znaci nikakvog sarenila, nekih screensavera....ko da je star 20godina...Very Happy

Daj neki link.Kako to izgleda?

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
11-07-2007 07:53 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
faya69
Senior Member

ajdin_ze Wrote:

faya69 Wrote:

Daj neki link.Kako to izgleda?

ma ja nikako da skontam *ebemu ko poizvodi taj Elit...nema slika nigdje na netu...kud ja ne znam tacnu oznaku...al vidio sam cini mi se u MobilMedia ili Robot katalogu....ima i u Merkatoru i u TZ i u SA...crn znaci cijeli...nijedna tipka nije druge boje...jednostavno osvjetljenje...ako uspijem nac postavim...ili iz kataloga ako nadjem slikam il nesto....

11-07-2007 08:03 PM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

Ma najgore je ajdo sto te marke nigdje na netu nema...to je ja mislim marka, koja se samo u BiH nalazi, i ima nekog svog zastupnika...kao npr. NEO koji radi iste proizvode kao BEKO i sl. Znaci tesko je nac link, jedino da slika u nekom katalogu Techno Mag-a i sl...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
11-07-2007 08:07 PM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Nedavno sam ja uzeo renoa 25 3.0V6.U njemu dobio original muziku sa pojacalom i svim ostalim dodacima(dolby,8 zvucnika,itd.) pa cak i komande na volanu.Zbog svega ovoga mi se nevadi ta muzika nego bi uzeo nesto sto moze citati karticu i spojio na original muziku jer ima audio ulaze.Moze stati u kasetu.Toliko je velika da mozes sakriti vrecu cimente unutra.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
11-07-2007 08:09 PM
faya69
Senior Member

ajdin_ze Wrote:
Nedavno sam ja uzeo renoa 25 3.0V6.U njemu dobio original muziku sa pojacalom i svim ostalim dodacima(dolby,8 zvucnika,itd.) pa cak i komande na volanu.Zbog svega ovoga mi se nevadi ta muzika nego bi uzeo nesto sto moze citati karticu i spojio na original muziku jer ima audio ulaze.Moze stati u kasetu.Toliko je velika da mozes sakriti vrecu cimente unutra.

ne znam koje ti je godiste taj renault...dali na tom fabrickom ima onaj ulaz za CD Changer npr....tad bi se sigurno moglo spojit...a sad mozda ima i kakvog drugog nacina da se izmajmunise....i ovaj da stavis nebi odudaro, al grehota je ba vadit fabricki...zato je bolje u kasetu...a i da ti neko ne obije...Smile slikacu sutra ba u ovoj prodavnici gdje ima ili u merkatoru, a mozes i sam otic ako budes imo vremena ako ima merkator u ZE...vjerovatno onda ima i ovo, jer ima i u TZ i u SA...

11-07-2007 08:21 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Peticija za Bebu P. ! tibor987 1 145 11-18-2008 09:07 PM
Last Post: lucozade
  Zahvalnica za BMW-E30 Liga 12 530 09-30-2008 12:16 PM
Last Post: Schumi
  auta za zene i pijace Civic 16V 115 1,450 09-21-2008 01:37 AM
Last Post: ajdin_ze