|
Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
|
| Author |
Message |
opc freak
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
|
|
| 09-27-2007 09:35 PM |
|
|
BigSmoke
Member

Status:
|
|
|
| 09-28-2007 02:33 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-28-2007 03:58 PM |
|
 |
BigSmoke
Member

Status:
|
haha kakav li ce bolid sutra da bude
|
|
| 09-28-2007 08:56 PM |
|
 |
Sajo_Turbo
Posting Freak

Status:
|
oooooo majko sta rece i osta zivvvvvvv,........
Kaze motor razvija 182 KW sto znaci 184 "konja",... o *ebem ti neka mu neko onaj mikrofon u usta zabije,...
Sto se tiče golfa, sve u svemu svidja mi se, naravno ima dosta stvari koje bih izbacio (kao npr, neonsko osvjetljenje "nogu" , ručicu mjenjaca bih zamijenio standardnom, volan bih stavio standardni, ne svidja mi se ona "sexyyy tetovaza", previse je spusteno auto zbog cega nema plasticnih zastita oko tocka, ne svidjaju mi se stop svjetla, ne svidja mi se plava unutrasnjost, ne zbog mog navijačkog opredjeljenja te još neke sitnce,...)
Respect za ulozeno u automobil samo mi je zao sto nismo dobili tačne podatke o snazi motora, vidio sam samo da ima namontiranu "gljivu" medjutim to ne moze doprinijeti nekom vecem povecanju snage stoga mislim da ima 175 - 180 konja kao i stock verzija,...
Naravno nastavljena su divljanja i preticanja po punoj i nama koji to gledamo ce postati normalna slika na "kerozin emisiji", kao i ekstremno ne znanje i ekstremne provale Borisa,... o majko, cini mi se da je samo on psovao
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
|
|
| 09-29-2007 03:07 PM |
|
 |
cuore sportivo
Junior Member

Status:
|
ona mu je najjaca vozim ga tri dana u sedmici.
haha
a cigler je njonjo samo takav
la bellezza non basta-beauti is not enough
|
|
| 09-29-2007 05:11 PM |
|
|
kremenko
Member

Status:
|
Covjek je htio reci 128 kw,pa se otelo na 182. Hahahaha. Inace kompletna emisija FUUUUUUJ!!!
FORMA JE TRENUTNA,A SLAVA VJECNA
|
|
| 09-29-2007 06:17 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Nisam gledao emisiju; TO OPET GOLF BIO???!!! Ma kad bolje razmislim neću je više nikad ni pogledati!
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 09-29-2007 09:26 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Suti ovaj je i dobar kakav je onaj prosli. Ova trica nije bila losa...Ima nekih par sitnica ali dobro...Auto mnogo bolje, voditelj i samo koncepcija emisije mnogo, mnogo gora. I fakat mi idu na zivce sa onim divljanjem preko pune...jest da je to put prema Igmanu, ali i gore ima zivih ljudi...Dobro je ide na bolje sto se tice auta, mozda sljedeca emisija bude nema Alfa, BMW, Yugo 45 iz kojeg ce "izvlaciti maksimum"...hahahahahaa...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-29-2007 09:46 PM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
Stvarno sramota, pa da je ovo drzava kako treba, oni bi sad zapucali onom balavcu na vrata i uzeli mu vozacku min. 6 mjeseci. Ej, pa imal to igdje, on i jos nekakav seljacic isto sa G3 voze jedan iza drugog i u po frke se pretjecu 5-6 puta i svaki put preko pune linije...
P.S. Prevario sam se, nisu reklamirali Allways Ultra nego pilanu
HEMI Power
|
|
| 09-30-2007 04:08 PM |
|
 |
|
|