|
Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
|
| Author |
Message |
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered
Status:
|
RE: Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
hmm koliko sam ja skonto da se mogu gledat cijele emisije ovdje kada kliknete na datum pored auta... a momci neznam sta da vam kazem koliko god ljudi pljuvali po ovoj emisiji ipak je gledamo svi  neki iz razloga da se dobro nasmiju a cak nesumnjam da neki i uzivaju  ali opet je gledamo koliko god losa bila  pozz
Kako se mogu gledati cijele emisije??? Što se tiče toga kako mi svi gledamo emisiju tu si grdno pogriješio Primjera radi, ja sam gledao samo jednu epizodu i završio, a sad me zanima samo da vidim onu Astru što je KRVOLOK majstorski čipovao 
pa dao sam ti link gore...kad ti izlista auta malo nize na stranici kliknes na ovaj datum emisije pored ili na sliku auta i cekaj da ti otvori u nekom tvom playeru koji je defaultni...ako ti je kakav sporiji net, onda ces se nacekat.....
Uh, ma ovo RM file, ne koristim ja Real Player i neću tako da nema ništa od gledanja, evo upravo sam vidio malo onu Calibru. Kič, šta drugo reći, poštujem trud, ali nije čemu...
Mirza K.
|
|
| 11-24-2007 04:07 PM |
|
|
Pike_46
Junior Member

Status:
|
hmm koliko sam ja skonto da se mogu gledat cijele emisije ovdje kada kliknete na datum pored auta... a momci neznam sta da vam kazem koliko god ljudi pljuvali po ovoj emisiji ipak je gledamo svi  neki iz razloga da se dobro nasmiju a cak nesumnjam da neki i uzivaju  ali opet je gledamo koliko god losa bila  pozz
Kako se mogu gledati cijele emisije??? Što se tiče toga kako mi svi gledamo emisiju tu si grdno pogriješio Primjera radi, ja sam gledao samo jednu epizodu i završio, a sad me zanima samo da vidim onu Astru što je KRVOLOK majstorski čipovao 
pa dao sam ti link gore...kad ti izlista auta malo nize na stranici kliknes na ovaj datum emisije pored ili na sliku auta i cekaj da ti otvori u nekom tvom playeru koji je defaultni...ako ti je kakav sporiji net, onda ces se nacekat.....
Uh, ma ovo RM file, ne koristim ja Real Player i neću tako da nema ništa od gledanja, evo upravo sam vidio malo onu Calibru. Kič, šta drugo reći, poštujem trud, ali nije čemu...
heh dobra je astra svidja mi se pravo... favorit s moje strane... a sto se tice emisije pogresno si shvatio sto sam napisao ili se ja pak nisam najbolje izrazio... jbg htio sam da to zvuci onako ironicno... a jbg jest smece emisija ali bi stvarno volio da se poprave i da bude prava tuning emisija koju cu iscekivat svaki puta kao sto sam iscekivao svaku novu epizodu pimp my ride jbg nada umire zadnja peace...
|
|
| 11-24-2007 04:54 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
HehehEHEHEHHEHEeeehe, tako je...
Mirza K.
|
|
| 11-24-2007 07:44 PM |
|
 |
faya69
Senior Member

Status:
|
ma i pimp my ride je krkanluk u jednu ruku...das auto, dobijes lunapark...
...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
This post was last modified: 11-24-2007 09:28 PM by faya69.
|
|
| 11-24-2007 09:27 PM |
|
 |
Pike_46
Junior Member

Status:
|
|
|
| 11-26-2007 12:34 PM |
|
 |
arijanica
Junior Member

Status:
|
Veceras moj brato...u Kerozinu...Sve vas pozdravljam...
zasto ne mogu da stavim novi avatar....ovaj leteci pingvin nisam jaaaa :(
images/avatars/supertux.gif
|
|
| 12-15-2007 03:08 PM |
|
|
Death_beat
Member

Status:
|
pa u kojem terminu je sad kerozin? vidim u pola 5 je bila neka utakmica..
|
|
| 12-15-2007 03:39 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ja nikako da upratim vise kad je, kad neke bezveze termine daju.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 12-16-2007 09:12 AM |
|
 |
freak
Member

Status:
|
Gledao sam ja, bio je onaj ford cougar, sto sam ga prije predstavljao na "tuning styling" iz cazina, al' koliko sam vidio prodan je u mostar...
Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
|
|
| 12-16-2007 11:34 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Veceras moj brato...u Kerozinu...Sve vas pozdravljam...
Gledao sam...trebala si se pohvaliti da si i ti bila ...super ste bili svi. Auto je beton...muzika me je odusevila...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 12-16-2007 12:26 PM |
|
 |
|
|