RE: Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
Edis Jasarevic Wrote:
pa covjek koji je skrsio 20 milja u tuning i styling, mogo je sebi kupiti jedno od auta koje sam naveo. Ali nije, jer nece, i bezveze mu je davati takvu nagradu.
zato i kazem,.
A jeftinije je napraviti posjet nekom velikom tuneru nego dati auto koje ce onda stajati u salonu pa kad se proda onda ce on dobiti pare.
A kao sto rekoh, dobija se strava materijal za tv, sve je to onda puno veci show i interesantnije. Meni bi bilo pravo interesantno gledati kako bi izgledao to kada bi pobjednik posjetio ABT i kako bi tekla ta njegova posjeta, da li bi promijenio svoje glediste na tuning i sta bi bilo nakon te posjete.
AKo se ganja reality i show onda je to rjesenje barem po meni. Ja bih tako, a oni nek rade kako hoce.
samo da kazem da je ovo jedna rijetkost da se slazem sa Edisom apsolutnih 101%
Fakat je glupo da frajer koji osvoji prvu nagradu, znaci podrazumijeva se da ima auto napucano do bola (osim ako ne bude stele pa ne pobijedi kakav dizelas sa nalijepljenim GTI i svjetlecim spricaljkama sofersajbe) do tog auta parkira nekakav Getz, Kiu, ili sta ti ja vec znam. Ideja oko tuning bona u nekoj glasovitoj tuning kuci je bas super
BTW. jel turbo il je obicni dizelas i matere ti imal boxerske rukavice na retrovizoru okacene kao dio tuning paketa??
dr Wrote:
Jel' dizel pticica?
Ne, ne...Ova pticica je strogo benzin, taj zivi sa parolom "na plin se kuha, na dizel se ore, a na benzin se vozi". Uzgred, poznajes doticnog
@Modeo i Pajero - Necemo sad biti tako sitnicavi. Dizel je dizel, ako govorimo o golfu 2 A turbo i bezturbo se razlikuju utoliko sto jedan samo brekce, a drugi brekce i pomalo zvizdi. Ostalo je isto. Za opremu na retrovizoru fakat ne znam, ne bi me cudilo ni da ima disko kuglu
This post was last modified: 07-07-2007 09:14 PM by BoB.
Po emisiji??? Ma daj...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Ja koliko znam pocinje u septembru...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...