|
Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
|
| Author |
Message |
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered
Status:
|
RE: Emisija "Kerozin" na FTV - Osvojite NOV Automobil!!!
HAHAHAHAHAHA... Rodi me majko jos jednom molim te, da zaboravim da sam gledao "Kerozin"... hahahahaha... E ko ono rece (nemogu sada da trazim post, al siguran sam da je tu, na ovom topicu) da ce prvo auto biti G2 dizel, ima od mene pice 100%. Tu je sva moguca oprema, plave lampice, plastic tuning, naljepnica na poklopcu rezervoara, dvostruka rora na obicnom auspuhu, pa cak i "plinski amortizeri da auto ne skace", "siroke gume nazad" i kondenzator.
Aferim, Borise, oborio si me sa nogu prvom emisijom, ali od smijeha
Kakvi nadrealisiti ljudi dragi, gledajte Kerozin produzit cete sebi zivot. 
Joj stari kao da mi čitaš misli!!! Šta je ovo čovječe, Boris nema blage o autu, Kenan je naravno kultura lik koji koristi orig. sirenu u autu za pozdravljanje "papaka", a neku svoju mješavinu hitne i murije za pozdravljanje "raje", a tek one slike na početku!!! WWWOOOOWWWWWW
Definitivno za izložbe u Tarčinu (bez uvrede) jer sve je tu; plastika, plave diode iz "upaljača" (vjerovali ili ne), "boja koja mijenja boje", "kristalni" farovi i žmigavci, naljepnice i naravno; njegovo preuzvišenstvo - 1.6 diesel motor koji "daje maksimum" od svojih 40-tak kW pod komandom momka koji nam je demonstrirao svoje vozačke sposobnosti praveći osmice kroz grad. Da se razumijemo, ništa ružno ne mislim tom momku, ali mislim da njegovom autu nije mjesto u emisiji koja za temu ima to što ima. Ako bude još ovakvih slučajeva emisija ne zaslužuje ime Kerozin nego Kičozin. Bilo kako bilo, suočavamo se sa tunning i styling maestrima koji sve više vuku zapadnom sistemu. Uh, kad se samo sjetim da je moje auto na pragovima imalo natpise "Sreet Performance Cars" i "TENZO RACING" žutim slovima na crnoj podlozi preko prednjeg vjetrobrana.... dođe mi da vrisnem, ali izdaje me glas
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
This post was last modified: 09-22-2007 04:56 PM by MK516.
|
|
| 09-22-2007 04:49 PM |
|
|
arijanica
Junior Member

Status:
|
Gledala sam emisiju i tlak mi je bio 300.......... iskreno govoreci voditelj je toliko uzdizao golfa (kao, okrecu li se raja kada prodjes, kakve su reakcije ljudi)...hmmmmm iskreno nikada se ne bih cudom cudila onakvom automobilu, pa moj je brat od 15 god. zatamnjivao stakla na tatinom autu, a sada koliko znam, to je vise izaslo iz mode... uglavnom da ne bih duzila, nadam se da ce i Alen Bašić odluciti da se prijavi i da pokaze cijeloj BiH sta znaci auto tuning i styling. On sve prerade, kako na automobilima tako i na motorima, radi iskljucivo sam, od izrade svih vrsta spojlera, lakiranja, mehanickih preprvaki itd, i to uz ogromnu dozu kreativnosti... Ne razumijem se mnogo u automobile, ali vjerujem da moj brat zaista zasluzuje paznju javnosti. On nije nikakav tatin sin. Sve je stekao svojm znanjem i ogromnim trudom, i pravi je profesionalac u poslu koji obavlja iz ljubavi prema uljepsavanju automobila. ABD vidjet cete o cemu govorim pusa svima i nemojte se sekirati....
zasto ne mogu da stavim novi avatar....ovaj leteci pingvin nisam jaaaa :(
images/avatars/supertux.gif
|
|
| 09-22-2007 05:07 PM |
|
 |
cuore sportivo
Junior Member

Status:
|
e bas me interesuje sta ce raceri pripremit za tu emisiju samo da nebude brukanja
|
|
| 09-22-2007 05:12 PM |
|
 |
Sajo_Turbo
Posting Freak

Status:
|
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
|
|
| 09-22-2007 05:14 PM |
|
 |
arijanica
Junior Member

Status:
|
a joj pa zasto mi nema slike....a stavila sam avatar....tek sam se uclanila..someone help please
zasto ne mogu da stavim novi avatar....ovaj leteci pingvin nisam jaaaa :(
images/avatars/supertux.gif
|
|
| 09-22-2007 05:19 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Gledao, i ne znam sta da kazem...Nisam nista bolje ocekivao...Svaki komentar je suvisan, jedino lik koji mu je vario (po njegovij zelji) auspuh sa nastavcima sa Stupskog kiceraja je super momak i preporucujem ga sto se tice auspuha. Sve ostalo bih nekako i svario da nije poceo "izvlaciti maximum" iz motora moji nije toliko jak ali ima zavidnu potrosnju...cccc
P.S. Arijanice i couore sportivo ima te rubriku za clanove pa nam se predstavite...I da sa slikom ti je sve ok, neki super pingvin letiiiiii
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-22-2007 09:22 PM |
|
|
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Čuj, čuj Turba i Limuna, hehehe koji ste vi :-P
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 09-22-2007 09:45 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Pa zar nije??? Izvlaci maximum iz nicega? Ali eto valjda se drze prvi se macici u vodu bacaju...nadam se da ce biti bolje...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-22-2007 09:50 PM |
|
 |
VR6_LION
Junior Member

Status:
|
|
|
| 09-22-2007 10:57 PM |
|
 |
Psycho
Member

Status:
|
Ma kakav Kerozin.. Ja mislio nastavak Zelene Panorame kad sam prebacio. Uzas. Tako dobra ideja za emisiju, a tako losa realizacija. Pocevsi od voditelja koji se u auta razumije ko' Mara u kriv qrac, pa do auta koje sam danas vidio. Samo se mogu nadati da ce u sledecim emisijama prikazati neke normalne aute i neke normalne vozace. Ovo danas.. Totalni kic.
Udario sam sa svojim vozilom o cestovni odbojnik, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom...
|
|
| 09-23-2007 12:05 AM |
|
 |
|
|