|
eto politie :)
|
| Author |
Message |
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
Status:
|
RE: eto politie :)
pa 120 KS bez problema moze svasta povuci. Nedavno sam u Italiji i uzivo vidio FIAt 500 i mogu vam reci da unutra ima sasvim dovoljno prostora
da al kad taljo napise 120 cv i jos kad uz to drzi cestu .....nidje kraja sreci
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 02-25-2008 06:52 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Status:
|
e ti su dobri ... stavis ih na auspuh dvice dizel i ko prsuta izadju
kalorije iz wolfsburga
bez zajeppancije
fićo vjerovatno ima i ekonomsku i tehničku opravdanost to što su ga stavili u patrolu .... tamo ba pismeni ljudi s kalkulacijama rade nabavke osnovnih sredstava (vozila itd...), a ne ko kod nas što su norme za nabavku auto kuće od amiđinog mi malog nedavno otvorio da vidiš onije golfova jesu dobri za pAlicije... a i daće nama u kešu višak što stavi na fakturu pa meremo na meso i mi i pAlicija.....
svi su za , niko protiv a suzdržani su na popuš pauzi potpiši oni teMder
|
|
| 02-25-2008 07:09 PM |
|
 |
MK516
Senior Member

Status:
|
AHahahaHahAHhahhA jašta ba, svaka ti čast...
Mirza K.
|
|
| 02-25-2008 07:20 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
ja teskasa...e ja imam 80kg 
a sto se tice tendera, jednom nije prosao VW ali je to kratko trajalo...skontali ljudi da je WAGEN najISPLATIVIJI ahaha
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 02-25-2008 09:27 PM |
|
 |
GoNgO
Junior Member

Status:
|
pa sad istina je da su VW-ova vozila najzastupljenija ali nisu svugdje. u hercegovini su sve opeli: corse,astre (vecinom karavani ali ima i onaj bjeli presretac obicni) i vektre nove a tuzli sam vidjao i par renault clio III
|
|
| 02-25-2008 09:42 PM |
|
|
Bibbi
Member

Status:
|
Mozda je ovo Animal Police, pa zato i nisu bitne dimezije patrolnog vozila.
"...nama treba neki biznis!"
|
|
| 02-25-2008 09:54 PM |
|
 |
goran16v
Posting Freak

Status:
|
Ja fakat ne kontam cija je odluka da policija u Srbiji vozi Punta (vjerujem da jos uvijek voze i stojadine buduci da se jos proizvode), kao sto ne kontam otkud ideja sarajevskoj policiji da '96 pokupuje Golfvove III 1.9d sa mocnih 64 KS (pogotovo oni bijeli sam kamerama su bili komicni), pa koju godinu kasnije Golf IV SDI! Pa sam tim autom i 2 x drot u njemu nisi dovoljno brz da sprijecis nasilje u porodici a kamoli da signes kakvog trkaca, jedino su mogli doci na uvidjaj kad je ono sto su trebali sprijeciti vec gotovo! Sad kad su kupovali Golfove V bio sam vise nego iznenadjem kad sam vidio da su TDI 105 KS, a ne 2.0 SDI sa 70-ak KS! I po HR sam dugo vidjao Golfove IV SDI, Fiate Punto i Fieste 1.8d, a uporedo sa presretacima na autoputevima (Passati 1.8T, Superb 1.8T, Accord 2.4i, Vectra V6 GTS) policiji su pokupovali Octavie A5. Poznata je stvar da recimo naoruzana policija (ne bobiji koji su vise redari bez oruzja nego policija) voze Subaru Imprezze WRX, EVO8 i Octavie RS, bas iz razloga da im rijetko ko moze uteci, svabe voze Porsche 911. Talijani i Englezi Gallarda, Holandjani pored Fiata 500 i BMW M3 itd itd, a sve uniformisana auta, pruge, rotacije itd itd...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 02-25-2008 10:02 PM |
|
|
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
eki sto se ova dijaspora folira sa kilazom. Dobro je ba, znaju svi da vi imate sta jesti nemorate se i ovdje kurciti
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 02-26-2008 02:45 AM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
pa sad istina je da su VW-ova vozila najzastupljenija ali nisu svugdje. u hercegovini su sve opeli: corse,astre (vecinom karavani ali ima i onaj bjeli presretac obicni) i vektre nove a tuzli sam vidjao i par renault clio III
sve ti to ovisi od kantona do kantona kako je ko koga uspio podmitit i kako je ko kome uspio namjestit
|
|
| 02-26-2008 08:28 AM |
|
|
Hyundai
Junior Member

Status:
|