|
EU
|
| Author |
Message |
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
RE: EU
Nebi da budem dosadan, al moze li u EU da se doda jos njemacka, francuska, italija i tako da jos po zemljama razvrstamo?
Da bude preglednije.
Ali onda bi trebali dodavati i cesku, rumunsku, svedsku, spansku, englesku podgrupu... Mozda malo previse za EU koja se sve vise ujedinjuje?
Automotodrom...
|
|
| 12-18-2006 09:40 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Nebi da budem dosadan, al moze li u EU da se doda jos njemacka, francuska, italija i tako da jos po zemljama razvrstamo?
Da bude preglednije.
Ali onda bi trebali dodavati i cesku, rumunsku, svedsku, spansku, englesku... Mozda malo previse za EU koja se sve vise ujedinjuje?
Pa moze ovako recimo, njemacka, francuska, italija, engleska, kao zemlje iz kojih dolaze najvise marki, nadam se da nisam neku izostavio, u svakom slucaju nije namjerno i petu kao ostale zemlje jer ostale nemaju vala toliko kao i ove. Eto to bi bio moj prijedlog dakle 5 grupa unutar EU jer EU ima najvise a one dvije mogu ostati kako jesu jer nemislim da bi bilo toliko guzve i da bismo se mogli snaci.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 12-18-2006 09:45 PM |
|
 |
Vector
Administrator

Status:
|
Da bude preglednije.
Ali onda bi trebali dodavati i cesku, rumunsku, svedsku, spansku, englesku... Mozda malo previse za EU koja se sve vise ujedinjuje?
Pa moze ovako recimo, njemacka, francuska, italija, engleska, kao zemlje iz kojih dolaze najvise marki, nadam se da nisam neku izostavio, u svakom slucaju nije namjerno i petu kao ostale zemlje jer ostale nemaju vala toliko kao i ove. Eto to bi bio moj prijedlog dakle 5 grupa unutar EU jer EU ima najvise a one dvije mogu ostati kako jesu jer nemislim da bi bilo toliko guzve i da bismo se mogli snaci.
OK, razmotricemo i taj prijedlog, ali najprije da vidimo kako funkcionise ovaj krajnje pojednostavljeni sistem
Automotodrom...
|
|
| 12-18-2006 10:11 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Treba da si happy dobio si pohvale za ovo
|
|
| 12-19-2006 09:48 AM |
|
 |
Vector
Administrator

Status:
|
Ma ja sam happy samo ako smo svi happy, a evo i nova godina stize... Uzivajte
Automotodrom...
|
|
| 12-19-2006 10:47 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ma ja sam happy samo ako smo svi happy, a evo i nova godina stize... Uzivajte 
Ma normalno da smo svi happy
|
|
| 12-19-2006 10:51 AM |
|
|
Vector
Administrator

Status:
|
zao mi je al ovo ne valja, ne svidja mi se nikako...sad ja treba da pamtim da je volvo na 1 str, a astra na 2, itd...preplicu se teme...
Fakat, ima i ta mjesta (onaj smajli sto koluta ocima)
Automotodrom...
|
|
| 12-19-2006 11:42 AM |
|
 |
|
|