|
Evo prvih slika od novog "look"-a
|
| Author |
Message |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
svejedno, brisac ide. Branik ce se mjenjati a hauba se zove "bad look" (mrki pogled).
Ja sam cep vidio kod momka na trici. I kad ti volja ti lijepo svoj brisac pa nazad a ne ovo... haha, hvala u svakom slucaju
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 07-28-2004 07:26 PM |
|
|
sixpack
Banned
Status:
|
pa mozda se nismo razumjeli kad se kupi bad look od metala i zagituje na haubu dobijes taj izgled to je kod njega radjeno u mene ima bad look ali je dodano na haubu samo
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-28-2004 07:31 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
GRESKA, tvoj Turbo-dizel + chip tuning ide jednako brzo kao i benzinac koji nema ni turbo ni chip. Eto usporedi sada VW motore 2.0 TDI i 2.0 FSI, oba imaju i turbo i direktno ubrizgavanje goriva. TDI ima 140KS, a FSI 200KS, nema tu priče uopšte.
Dasna, kad si ti cuo za golfa MK3 sa FSI motorom. Ja sam svojim postom aludiro na auta tipa Golf II GTI, Opel kadett GSI, BMW 3 2.0 i slicna auta koja su u rangu s golfom 3.
Nemoj se praviti pametan kad nisi.Nevidim poentu tvog posta. Rangujes mog golfa koji je 96 godiste sa autima koja imaju FSI motore tj. auta 2003-2004 godiste.
Shame on you
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 07-28-2004 07:32 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
aha, nismo se razumili. 8)
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 07-28-2004 07:35 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
bad look od metala je 50 eura a prednji branik 199 eura ovaj sto je on stavio naravno bez lakovanja
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-28-2004 07:41 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
kad si ti cuo za golfa MK3 sa FSI motorom. Ja sam svojim postom aludiro na auta tipa Golf II GTI, Opel kadett GSI, BMW 3 2.0 i slicna auta koja su u rangu s golfom 3.
Nemoj se praviti pametan kad nisi.Nevidim poentu tvog posta. Rangujes mog golfa koji je 96 godiste sa autima koja imaju FSI motore tj. auta 2003-2004 godiste.
:
Govorim uopsteno po principu diesel vs. benzinac
Golf 3 nema FSI motor, nisam ni mislio na g3
Usporedi audija A3 novog ili Golfa 5 sa tim motorima pa ces vidjeti.
Dobar ti je auto, ali nije najbolji, pogotovo sto se performansi tice.
|
|
| 07-28-2004 07:48 PM |
|
|
sixpack
Banned
Status:
|
dobro kalas znamo sto mrzis a reci nam sto to vozis da se divimo tvom stroju
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-28-2004 07:51 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
bash.
Ja ti nisam od onih koji se hvale a slika nema nidje, znas.
Derventa ima udruzenje koje se zove
Derventa Tuning Team

Trenutno pokusavamo da nagovorimo jos ljudi da pristupe nasem drustvu ali samo u okviru naseg grada. Vidimo se na sledecoj izlozbi pa da vidimo "Kalas" ci ce bolid da pobjedi u Stylingu, moj ili tvoj.
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 07-28-2004 07:59 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Govorim uopsteno po principu diesel vs. benzinac
Golf 3 nema FSI motor, nisam ni mislio na g3
Usporedi audija A3 novog ili Golfa 5 sa tim motorima pa ces vidjeti.
Dobar ti je auto, ali nije najbolji, pogotovo sto se performansi tice.
E vidis, ja nisam govorio uopsteno tako da nismo na istoj valnoj duzini.
Moj golf sa 140 KS moze na liniju sa bilo kojim 2.0 benzincem (probano) od vozila koja sam napomeno, GTI, GSI i slicno smece.
Kalas, jedva cekam da vidim sliku tvog "bolida" pa da uporedimo. Mislim da je bas malo ljudi koji mog golfa ne favorizuju na svim takmicenjima.
Novi sad- Trece mjesto
Gradiska- Prvo mjesto
Pa ti sad gledaj...
... a da, umal da zaboravim. Moj golf nije pravljen za trke. Da jeste onda bi to bio MK3 sa GTI motorom ili G60 ili u krajnjem slucaju VR6. Ja sam svjesno trazio taj motor jer sam htjeo da mi Styling bude na prvom mjestu kao sto i jeste... 8)
A da, "kalas", uporedi onaj 1.9 TDI iz seata leona sto ima 174 ks i 2.0 benz koji nije FSI pa skontaj onda.Taj benz od 2000 ccm je 115 KS. Sta sad ?????
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
This post was last modified: 07-28-2004 08:12 PM by ThunderBird.
|
|
| 07-28-2004 08:03 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Moj golf sa 140 KS moze na liniju sa bilo kojim 2.0 benzincem (probano) od vozila koja sam napomeno, GTI, GSI i slicno smece.
Kalas, jedva cekam da vidim sliku tvog "bolida" pa da uporedimo. Mislim da je bas malo ljudi koji mog golfa ne favorizuju na svim takmicenjima.
Zato sto i jesu smece
A zasto cekas sliku moga bolida kad je to obicno auto?
Inace, ja volim i respektujem sve zalljubljenike u atomobile i auto-moto sport, ako sam malo i kritikovao tvoj auto nemoj se ljutiti. Evo da ti kazem, mislm da se tvoj Golf izdvaja iz ostalog golfovskog sljama, i to kako se izdvaja. Zelim ti puno uspjeha i srece sa tvojim sutomobilom i mnogo osvojenih trofeja i nagrada. Pozdrav
|
|
| 07-28-2004 08:12 PM |
|
 |
|
|