http://www.hraweb.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=45
http://www.hrquartermile.com/forum/viewtopic.php?t=4287
DARIO
Pa svi su brzi od Žaje
Dario Ljubičić
zastava 750 S
DARIO's Garage
--------------------------------------------------------------------------------
Situacija je bila slijedeca
Vozim trening i ne vjerujem kakva je staza jer je nas zeleni val autoput.
Opalim nitro auto pođe skakat, prevrti mi turu i izgori svijecica. Prva voznja ja sa lancijom integrale i idem opet probat jer sam u drugoj traci i ono jos gore, i pustim gas na 150m i odustanem od svega, a Zac Pavičić sa kadetom skoro se ubije i lik natjera kađu na prikolicu i ode kuci dok nije nekog ubio.
Edo je pokupio sve sto se dalo, namamuzo 7 auta, pocastio nas vecerom i eto me doma.
Hocu rec da me Banja Luka nece vidjet na istoj stazi vise nikad i drago mi je da se niko nije ubio. Edo ni sam nezna kako je vozio
Publike je bilo mali milion i zbog njih mi je zao sto nisam ni 200m vozio ful gas da vide kako fico ide, jer su svi dole popizdili za filetom
Paljo je bio drugi, Novosel 1, Edo 1 generalno, Sanijel mislim isto da je 1 i to je to sto znam.
Potrosio sam 2 tisuce kn. da bi pogledao 20 rejsova. Cijela utrka je trajala mozda 3 sata, ako i toliko, s tim da je bilo pauza. Cesta je bila zatvorena od 12 do 4 i to je to .....
EVO KOME SE NE DA REGISTRIRATI NA HRAWEB-U JEDAN OD KOMENTARA.
Turbo Paljo
Big fish in a small lake
Marko Palijan
Fiat Uno t.i.e/Fiat 131 1.6TC
Turbo Paljo's Garage
--------------------------------------------------------------------------------
A kaj se sad buniš kak je Edo juril?
To je bio definitivno najgori race u Bosni na kojem sam bio , zbog toga kaj si rekel i zato jer je lik protiv mene startal 3 sekunde prerano i njega pustili dalje, da bi nakon 20 minuta "prijateljskog razgovora" mene pustili za finale protiv Novosela. Onda je on prerano startal pa smo ponavljali i pobijedio me za stotinku on 13,80 ja 13,81. Lakše bi mi bilo da je razlika pola sekunde, a ne da gubim za mušicu na odbojniku. No osigural sam naslov prvaka u Cupu trku prije kraja i sad u garažu da probam spustiti se blizu 13,00 , bez nitra naravno