|
Fabia Pepito
|
| Author |
Message |
pirebar
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Fabia Pepito
Druze sretno ti bilo...ima muda da ti otpadnu od rintanja...mene jos sapa boli hehehe 
Rame sam izvalio trljajuci, ali jbg kad sam zavrsio i vidio da je sve ok, e onda mi je bilo lakse. Hoce uskoro kakva nova slika?
|
|
| 05-11-2008 03:53 PM |
|
|
tibor987
Member

Status:
|
Hoce i slika i video.....sutra tapeciram ovu kutiju nabrzaka, provlacim kablazu i kopcam muziku...
|
|
| 05-11-2008 09:31 PM |
|
 |
tibor987
Member

Status:
|
Evo, ne da Brzom vrag mira, pa si brzi za 150 marki nabavio krovni spojler, original od Skode...na njemu zig, i kataloski broj...nisam siguran samo jel ovo iz Skodinog programa tuninga, ili sa neke Fabie GT/Sportline ili nesto slicno...kako god, nabavna joj cijena 239 marki, tako da sam dosta stjero...i da, spojler je pun, znaci nalijeze na metal krova cijelom sirinom, ne samo ivicama kao kod plastikarli spojlera recimo od Janko Style-a...

Ovo je bilo namjenjeno nekome sa crnom Fabijom, tako da ovo moram prefarbati u moju boju....samo sad ne znam da li bi zlatno zutu kao auto ili perla sivu kao sto mi je na haubi...sta vi mislite ?
|
|
| 06-11-2008 04:54 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
jel sad ide brze fabia?...hahahaha
ma u boju auta, to je najkulturnije i clean look.
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 06-11-2008 05:10 PM |
|
 |
tibor987
Member

Status:
|
|
| 06-22-2008 09:57 PM |
|
|
tibor987
Member

Status:
|
jao hajvanluka majko mila, potrosio 20 marki goriva da nadjem crne mrezice, kako bi si napravio usise dole izmedju maglenki, i nigdje mrezice nema, samo sam redovito nalazio onu zelenu mrezu za ograde i one 6-rokutne za kokosinjca..c.c.c.c na kraju sam popi.dio i otisao i kupio si Milotec-ove za 140 marki...bezze bacene pare, ali nemam zivaca vise ici po prokletim radnjama zbog pola kvadrata crne mreze....fuj !

...mrezice su ljepljene za okvir nekim ljepkom, i to drziii samo tako...

Rubovi plasticni mrezica ce se isto farbati, ove male kdo maglenki u zlatnu, ova srednja u sivu ko hauba, da prati crtu koja ce ici od haube preko branika
I da, opet sam bio dole kod plasticara, tek sutra ce pocet na braniku radit...nerviram se debelo !
|
|
| 06-30-2008 04:02 PM |
|
 |
|
|