U novom nastavku Fast and Furious, ponovno je stara postava glumaca, a javnosti je dozvoljeno i da pogleda prvi bolji trailer.
Vin Diesel je opet u svom elementu, a egzotičnih automobila ponovno ne manjka. Za posljednji dio kultnog filma angažovani su skoro svi glumci iz prvog dijela, tako da se očekuje da ovaj nastavak bude barem približno iste gledljivosti kao original.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Samo ova cisterna ima bar milion i 400 konja kad na stotinjak km/h u pola metra dobije takvo ubrzanje da odigne zadnji kraj onog auta kad ga udari! Pa to nema ni u Star Treku...
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
a i ovi sa ovim malim kaminetima, bas se tako prezicno okrenu, da tacno ruda legne na kuku, bez greske
Sta ti je ba skola je to sve je to proracunato...:palizaconsilla7eo:
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...