Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Ferodo pločice
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away

passenger57 Wrote:
meni ferodo iz avantija ne skripi, a na forumu imamo i jednog kojem su se lucas zapalile Shocked
cybernck...

Hehe...

11-01-2005 06:34 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
edinko
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Ferodo ploèice

lucas je dobar za sve osim za japance,puno im trosi diskove,jer je tvrd u odnosu na japanske proizvodjace pojma namam stoje tako ali eto za ostele je dobar i pouzdan.promijenio sam prvo lucas na svome autu a sada neke japanske i puno su meske za kocenje u poredzenju sa lucasom (i kada su nove bile) kod veceg kocenja nakon kojeg je slijedilo zaustavljnje na nizbrdici popustale su po malo dok se ne ohlade,sto sada nije slucaj sa ovim japanskim plocicama.a u samome startu znaci kada su 100% nove bile lucas je trebao puno vise kilometara da se prilagode disk sajbi,sto kod ovih nije slucaj.legle su "ko budali samar"

naravno samo sam htio da naglasim da japanska vozila vise vole domace potrosne dijelove nego neke druge,a ne da lucas nevalja!

RADIO 8 106.8MHz Sarajevo
03-04-2006 03:41 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: