Nakon blokade zgrade parlamenta u Parizu od strane McLaren Mercedesa.,CNN Inetrachional je napravio intervju sa Jean Todtom i Michaelom Schumacherom koji planiraju da sa punim sastavom ekipe Ferraria (rukovodstvo,vozači,mehaničari,pit babes,ljubavnice,Max Mosley,Bernie Ecclestone,čistačice...) okupiraju sjedište McLarena u Wokingu i spriječe rad i dalje testiranje MP4-19 bolida.
Cjelokupnu emisiju vam prenosim na(ne)pismeno!
Jean Todt:
Čuj ti šta hoće ovi iz McLarena...hoće da na stazu izađu sa bolidom jačim 10 puta od našeg.,a to mi nećemo dozvoliti...
Oni hoće da nas u potpunosti potuku iduće sezone.,uzeli su nam Montoyu ispred nosa i to ne kakvog nosa,već mog...
Oni hoće zdravu konkurenciju,a mi eto već 5 godina plaćamo i potkupljujemo FIA-u i upravo radimo na podrivanju dosadašnjeg normalnog i poštenog sportskog i takmičarskog duha Formule 1...
Pa zar poslije toliko primljenih dolara.,Max hoće da nam okrene leđa...ajd' što on okreće nego me iznenađuje Berni...Berni me iznenađuje...on neće više sa mnom da priča ni o sitnim podvalama a kamo li o krupnim...šmrc, izdajnici!
M.Schumacher:
Čekaj Todte.,stipu mene loma...
Pa ja sam se trkao protiv aviona...EJ..AVIONA..i to ne kakvog.,već onog što može da leti!!!
Voditelj programa:
Ček.,ček...pa kakve sad avion ima veze sa blokadom Wokinga???
Jean Todt:
Čuj kakve.,pa mi smo izgubili...ej izgubili.,PA TO NEMOŽE TAKO!!!
Voditelj programa:
A blokada???
Jean Todt:
Kakva sad crna blokada.,pa to će biti okupacija Wokinga!!!
Ima da nam predaju svu tehnologiju.,da bih je mi stavili u svoj bolid...
Voditelj programa:
Ček..ček.,pa to bi onda bila pljačka???
Jean Todt:
Pa jesi ti gluv ili glup...pa o čemu ja ovde pričam već pola sata...pa mi krademo od 1999-te., i šta je tu novo...
Nego ovi hoće da nas potuku do koljena...čuj Mihael da ne bude šampion.,pa to moje srce ne bi preživjelo...
M.Schumacher:
A tek ja...pa ja koji sam pulen Ferraria.,mlada nada i doživotni vozač Ferraria.,da ne pobijedim...a toliko me puta siroti Rubens pustio i da to sada bude uzalud...e to ne može nikako!!!
Voditelj programa:
Čulo se čak do ovog studia u Atlanti.,da vi hoćete da im ukradete Raikkonena...imal' išta od toga???
Jean Todt:
Oćemo.,al' ko što smo i Montoyu ukrali...jedino da mu nabijemo džak preko glave.,pa ja za noge a Mihael za ruke...ček ne Mihael.,nego Rubens...RUBENS će da nosi kao i do sada...kakav Mihael.,on ne može ništa sam...
M.Schumacher:
Da Rubens će opet da poturi leđa za mene...dobar je on drug...samo što nakon toga on leti iz tima!!!
Voditelj programa:
Jeste vi surovi???
Jean Todt:
Surovost je moje drugo ime...do duše zovu me i Bob Rock.,no ne znam zašto ali nije ni bitno, pametan sam ja pa ću to skontati sam...
M.Schumacher:
Zbilja.,neznam ni ja...he he he , ho ho ho, he he he...
Voditelj programa:
Pošto nam vrijeme ističe.,a i skrenušmo sa teme...možete li reći nešto za kraj ove unaprijed plaćene emisije... šta se može očekivati u Wokingu sutra???
Jean Todt:
Čuj šte se može očekivati sutra...pa ono što su Sarajevski taxisti napravili.,to je mačiji kašalj.,šta će sutra da se desi...pa McLarenovcima neće ni hepek pomoći u našoj okupaciji...biće to okupacija koja će se pamtiti...ima da im otmemo i motor i bolid i vozače i Ron Dennisa i onu našu lolu.,što ko fol ode služiti vojni rok u Grčku.,pa razguli kod njih...
M.Schumacher:
Biće to sutra praznik za oči...u suštitni to neće biti ništa prljavije nego što smo radili do sada u F1.,ali biće to okupacija koja će se pamtiti... i ako im uspijemo ukrasti bolide,motore,vozače,rukovodstvo tima...itd. , ja ću ponovo da budem šampion!
Voditelj programa:
Hvala što ste platili da budete u našoj emisiji!!!