|
Ferrari protiv svih
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
RE: Ferrari protiv svih
Suncokreti. Oni su mi "najdraži".
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 02-20-2008 07:21 AM |
|
|
Gedoras
Junior Member

Status:
|
ali ovde nije rec o nama, freak-ovima, jer kod nas nema zabune zasto navijamo za ovaj ili onaj tim
mi nismo pomodari, vec nam je svima benzin u guzici, a umesto srca imamo klip i radilicu
ovde je rec o ljudima koji se priklanjaju najjacem timu u sezoni i prate F1 cisto iz zabave, tako da ove godine navijaju za Ferrari, pa sledece za Renault, pa im je onda Hamilton wunderkind i tako redom
Upravo to. Ne pada mi na pamet da omalovazim Ferrari i upucene navijace.
Iskreno, izuzetno me nervira taj Kimijev put od vozaca koji nikada nece biti sampion do apsolutnog megacara, Balkanskog idola, za samo jednu godinu.
Pozdrav,
Formula 1 Serbian Community
http://www.f1sc.net
This post was last modified: 02-20-2008 10:25 AM by Gedoras.
|
|
| 02-20-2008 10:25 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
i dan danas se secam tacno izleda krivine ( ne znam na kojoj stazi ) kada sam video potez i rekao da ce ovaj mali ( Kimi ) razbijati u F1
to je bilo sezonu pre nego sto je usao u McLaren
kasnije sam se konstantno divio njegovoj voznji i nisam se mnogo nervirao kada on dobije trku i veoma sam srecan sto je bas on dosao u Ferrari, mada nakod 10 godina navijanja, tesko mi je da se naviknem na Ferrari bez Schumija
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 02-20-2008 11:33 AM |
|
|
E30
Member

Status:
|
Ma nema tu ništa loše, ja sam od malena skupljao časopise i vadio isječke o ferrariju i pravio neke svoje novine... Ferrari pratim ima 100 godina, McLaren mrzim. Ferrari je sinonim za brzinu luxuz itd u početku mi je to bilo dovoljno a kasnije... Mi balkanci volimo da maštamo o nedostižnim stvarima. Što kaže jedan psilog: "Čovjek mašta do tridesete godine, nakon tridesete maštu trebamo pretvoriti u viziju", problem je ako iza tridesete nastavimo sa maštanjem hahahaha, ja još imam fore
|
|
| 02-20-2008 05:18 PM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Ma Aidza Sumi nam svima fali definitivno , al covjek je odlucio da ide zasluzeno u mirovinu mada ce i dalje testirati ponekad , pa eto barem me to tjesi vidzacemo ga za volanom propetog konjica
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 02-21-2008 06:23 AM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ma Aidza Sumi nam svima fali definitivno , al covjek je odlucio da ide zasluzeno u mirovinu mada ce i dalje testirati ponekad , pa eto barem me to tjesi vidjet cemo ga za volanom propetog konjica
ma dobro, ljudi dolaze i prolaze, i to je nesto na sta ne mozemo uticati
ostaje nam da se naviknemo na novonastalu situaciju jer crveni i dalje postoje i jos uvek su fantasticni, a Schumi ce, nadam se, i dalje puno znaciti Ferrariju, makar bio i sa druge strane pitwall-a
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 02-21-2008 06:42 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
|
Ja otkad znam za sebe navijam za BMW...pa kako i kad je 2002. i 2003. bio u vrhu, tako i u onim godinama kad je bio down...sad se evo polako vraca, proslu sezonu 2. moglo bi sad sta ozbiljnije bit...znaci, ja ne navijam za onog ko pobjedje, za koje vecina navija, nego za ono sto volim...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 02-21-2008 10:39 PM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."