|
FIA KAZNILA MCLAREN !
|
| Author |
Message |
Faya_M5
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
RE: FIA KAZNILA MCLAREN !
Vala su ih trebali diskvalifikovat i sljedece sezone...mada sam zadovoljan i ovim...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 09-13-2007 06:44 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Ma presuda je prilicno pravedna, al mislim da bi bilo bezze da ferari izgubi jos jednog dostojnog protivnika.
Iskreno, bilo bi mi zao da ih diskvalifikuju. Posebno sad kad Hamilton ovako dobro vozi. A inace navijam za Ferari.
Licno mislim da se nece zavrsiti na ovome,jer je FIA sad uzela McLaren na zub i samo ce traziti razloge da ih istjeraju, a ako je fakat istina da su spijunirali i treba ih istjerat zauvjek.
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 09-13-2007 07:01 PM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Konacno nesto posteno , svidjela mi se odluka u potpunosti , znaci vozaci nek se bore a bogme McLaren ce krv propisat a tako im i treba samo da se ja pitam ja bi Rona istjerao iz McLArena ima on tu previse svojih prstica upletenih, mislim cinjenica je da ni Zan Tod nije cvjecka ali je puno bolji ,neznam koliko vas prati formulu u zadnjih 12 godina koliko ja pratim detaljno ,ima jako puno tajni koje se i dan danas cuvaju a bice ih jos jer ipak nije sve za javnost jer ode onda sve u pm , samo oko ovog svega jos nije iskljucno da li ce jos neke momcadi dobiti po usima recimo jedna Tojota , Honda
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 09-13-2007 10:25 PM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
a sta mislite, da li je fer da se Alonso i Hamilton i dalje bore sa ovakvim Ferraclaren bolidom?
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 09-13-2007 10:31 PM |
|
 |
eXmAn
Senior Member

Status:
|
|
| 09-13-2007 11:02 PM |
|
|
McLarenovka
Member

Status:
|
|
| 09-13-2007 11:07 PM |
|
 |
eXmAn
Senior Member

Status:
|
|
| 09-13-2007 11:14 PM |
|
|
McLarenovka
Member

Status:
|
ovo je žalosno. pogotovo kad vidim šta se sve ne lupeta ovdje. do sada nisu pokazali nijedan dokaz da se mclaren stvarno okoristio tim podacima i da je nesto primijenio na bolidu. šta se to novo pojavilo od jula, baš me zanima, što m je priskrbilo oduzimanje bodova i kaznu od 100m$ ?
stepney dao dokumente coughlanu, lowe i neal znali za to, rekli mu da se riješi toga i nisu ništa dalje učinili po tom pitanju. i to je to? to je neki dokaz ono kao. sci fi emailove (za onaj navodno objavljen sadržaj mailova u gazzetti čovjek je već rekao da je sam izmislio) ni ne spominjite.
ferrari relativno dugo nije ništa osvojio pa evo im načina. baš kako su navikli
http://mclaren.blogger.ba
|
|
| 09-13-2007 11:49 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
@Skyline: ja mislim da je pravedno da nastave, jer oni (bar kako kazu) nisu imali veze s ovim...
@McLarenovka: ako se dokazalo da su govna i najveci prevaranti u F1 nek im se onda oduzme...iskreno, nekad sam mrzio Ferrari, a sad tolko mrzim McLaren zbog ovih prevara i sto gledaju kako da zaceraju dje samo...ja bi ih da se mene pita diskvalifikovo skroz, pa im se to ne bi vise nikad ponovilo...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 09-14-2007 06:16 AM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Mislim da je pošteno dozvoliti vozačima da zadrže bodove (iako mi to kao Ferraristi ne odgovara), na kraju, nisu oni krivi za muljaže tima. A kazna za McLažem je opravdana i zaslužena. Što kaže narodna - lako je tuđim qrcem gloginje mlatit'.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 09-14-2007 06:26 AM |
|
 |
|
|