|
FIAT 500 EXCLUSIVE ZA FERRARI
|
| Author |
Message |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
FIAT 500 EXCLUSIVE ZA FERRARI
Ferrarijevi dealeri u Velikoj Britaniji kupili 60 crvenih Topolina za potencijalne kupce

Ferrarijevi dealeri u Velikoj Britaniji kupili su 60 komada ograničene serije automobila Fiat 500 Exclusive obojanih u Ferrari crvenu boju. Talijanski supermini automobil poslužit će kao ‘customer courtesy car’, odnosno automobil koji će biti na usluzi kupcima Ferrarijevih automobila za razne potrebe dok čekaju isporuku svog skupocjenog ljubimca iz Maranella. U Europi je isti takav crveni Fiat 500 Exclusive naručilo 200 Ferrarijevih dealera za iste potrebe. Ovaj model neće biti u slobodnoj prodaji, a mogu ga kupiti samo službeni dealeri Ferrarija.

Specijalnu Ferrari crvenu verziju Fiata 500
Exclusive kupilo je 260 Ferrarijevih dealera iz Europe
Specijalna verzija Ferrari Fiat 500 Exclusive izrađena je na osnovi modela Fiat 500 Sport čija je karoserija obojena u Ferrari crvenu, a pokreće ga 1,4-litreni motor najveće snage 100 KS, a dobio je tuning i specijalno prilagođen zvuk ispušnog sustava koji je vrlo sličan sportskom duhu automobila sa propetim konjićem na prednjem poklopcu. Svu dodatnu opremu isporučila je tvrtka Magneti Marelli koja i inače opskrbljuje Fiat i Ferrari sa high-tech komponentama. Da izdvojimo neke od detalja, crvene kočione čeljusti, set sportskih pedala, specijalni crni obruč upravljača sa crvenim detaljima, 16 colski laki naplaci sa gumama 195/45, a tu je i automatski klima uređaj, električni krov, maglenke i pločice na kojima piše da se radi o Limited Edition verziji.
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
|
|
| 07-19-2008 10:31 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: FIAT 500 EXCLUSIVE ZA FERRARI
Znaci trebam naruciti Ferarija da bih se provozao u Fici...interesantno. Tesko da cemo vidjeti tu zujalicu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 07-20-2008 07:58 AM |
|
 |
Bocky
Junior Member

Status:
|
RE: FIAT 500 EXCLUSIVE ZA FERRARI
ajd pajero, sta je to za tebe...