|
fiat bravo
|
| Author |
Message |
cammeleon
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
fiat bravo
ljudi kupio sam fiat bravo 1.2 16v interesuje me sve o njemu gdje bi ga mogao jeftino a kvalitetno odrzavati u Sarajevu kakav je inace kao auto koje su mu mane i boljke on ima full opremu malo je sportski dotjeran ima spojlere sportske opruge remus auspuh sportski filter green twister onako dosta je utegnut ima nekih sitnica za srediti al polako uglavnom hvala ko god sta pomogne oko informacija za odrzavanje
|
|
| 08-24-2007 12:23 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
RE: fiat bravo
Prvo nam se predstavi u novi clanovi, i pazi gdje otvaras teme.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 08-24-2007 12:51 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Za odrzavanje u Jukicevu preko puta Bosna ljeka...sve ce ti oni reci...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-24-2007 12:55 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Joj Fele svaka ti je za memoara...nisam ni vidio da je novi...ne bih mu rekao za ovo u Jukicevoj da rade Fiata i da su dobri nema sanse...hahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-24-2007 01:00 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Joj Fele svaka ti je za memoara...nisam ni vidio da je novi...ne bih mu rekao za ovo u Jukicevoj da rade Fiata i da su dobri nema sanse...hahahaa
hehe
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 08-24-2007 01:16 PM |
|
|
cammeleon
Junior Member

Status:
|
sorry ljudi nisam znao da se treba prvo predstaviti novi sam na ovoj stranici i na forumu uglavnom sad cu se predstaviti pa cemo se vidjeti na forumu a hvala za jukicevu za servis to drzi onaj dino znam se ja s njim nece biti problema oko toga uglavnom hvala
|
|
| 08-26-2007 03:33 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Jeste Dino (Cinci)...i otac mu Ismet...legende ljudi...
|
|
| 08-26-2007 03:37 PM |
|
|