Inace nije u planu, ali Buzet je jako primamljiv. Sve zavisi, ako bude dodatnih sponzora u toku sezone.
To bi bilo jako jako ljepo od vas.... da malo izadjete i dodete do buzeta....
Ipak je to atrakcija za gledati... kod nas u HR jos se nezna ni dali ce biti 2 ST auta ove sezone... mislim da nece bit niti jedan ali nadam se da se varam....
Drzim fige da vas vidimo u Buzetu!!!
Jutros(nedjelja)rano na stazi Mobikrog u Logtcu pocela testiranja.Prema prvim telefonskim informacijama sve protice u najboljem redu i svi su zadovoljni i autom i novim vozacem.Na autu ce se raditi jos neke sitne korekcije(spustanje zadnjeg kraja,regulacija sile kocenja,pomjeranje volana naprijed i sl).Nadam se da ce NeRo ili jakaracman postaviti neke slike
This post was last modified: 03-26-2006 10:16 AM by tata.
Prvi utisci su strasni. Odusevljen nad autom. Nisam ni ocekivao, da cu se tako brzo uklopiti. Naravno, nemam ga jos u malom prsu. Najteze se je naviknut na sekvencialni mjenjac, jer je toliko nekih sitnica na koje treba paziti(obrtaji, osjetljivost rucke mjenjaca, doziranje gasom...). Sve to naravno, dok razmišljaš o idealnoj liniji na stazi. Onda kocnice. Strasno jake kocnice bez servo ojacivaca. Premalo kocim sa kocnicama i previse sa motorom. Ali na kraju sam nasao ritam, kad g.Valanta nije bilo sa mnom u autu i nije bilo nekog pritiska od učitelja
Malo cemo jos doradit neke sitnice pri podesavanju auta, inace je to to.
NeRo, sve najbolje u novoj sezoni i novom autu. Daj, ne zezaj. Dolazi i ovamo kod nas.
Hvala cika Ismete
Radimo na tome, da dođemo. Moram reci, da sam malo u Sloveniji reklamirao trku i pojavilo se dosta interesa o dolasku trkaca. Naravno, tu ce trebati organizator malo pomoci i omoguciti malo ugodnosti stranim trkacima(sjetimo se prosle godine su stranci platili duplu startninu). Nadam se, da je organizatoru u prvom planu napraviti trku zanimljivu, sa puno dobrih auta i ne forsirati domace trkace i da na racun toga trpi vozni park.
Znaš, možda nebi bilo loše da vidiš otprilike ko bi sve došao, pa da nešto pokušamo napraviti za strane trkače. Koliko sam čuo, ove godine startarine neće biti duplo skuplje za strance. Raspitaću se pa ću ti javiti.