Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 Next > Last »
1 Votes - 5 Average   Fiat kit Car
Author Message
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Fiat kit Car

Sve spremno za Lucine.Sutra jos ljepljenje brojeva i reklamnih natpisa i ......Wink

04-06-2006 05:39 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tata
Posting Freak

Evo prvi utisci o autu nakon povratka.Jednom rijecju:strasanTwisted Evil

Ali ono sto me najvise impresioniralo je profesionalan pristup ekipe.Sve se desava pod budnim okom Same Valanta.Tu su jos petorica vrhunski obucenih mehanicara koji u svakom trenutku znaju sta ko treba da radi.Svaki dolazak u boksove auta bio je prava demonstracija njihovih sposobnosti i organizovanosti.U dva prateca kombija bilo je toliko rezervnih dijelova da sam imao utisak da mogu sastaviti jos jedan autoVery Happy
Odmah da kazem da se u ostalim boksovima desavaju slicne stvari.Ocito je da bez vrhunske podrske nema ni rezultata.
Jedini koji je kvario takav profesionalni izgled boksa bio sam ja sa rostiljem,sarajevskim cevapima i somunima.Ali nitko od onih koji su ih probali nije se bunioTwisted Evil

04-11-2006 10:44 AM
josipovic
Member

RE:  Fiat kit Car

tata Wrote:
Evo prvi utisci o autu nakon povratka.Jednom rijecju:strasanTwisted Evil

Ali ono sto me najvise impresioniralo je profesionalan pristup ekipe.Sve se desava pod budnim okom Same Valanta.Tu su jos petorica vrhunski obucenih mehanicara koji u svakom trenutku znaju sta ko treba da radi.Svaki dolazak u boksove auta bio je prava demonstracija njihovih sposobnosti i organizovanosti.U dva prateca kombija bilo je toliko rezervnih dijelova da sam imao utisak da mogu sastaviti jos jedan autoVery Happy
Odmah da kazem da se u ostalim boksovima desavaju slicne stvari.Ocito je da bez vrhunske podrske nema ni rezultata.
Jedini koji je kvario takav profesionalni izgled boksa bio sam ja sa rostiljem,sarajevskim cevapima i somunima.Ali nitko od onih koji su ih probali nije se bunioTwisted Evil

Radije bise mnogi prikljucili ovom drugom dijelu neprofesionalnom,ali ugodnom.LaughingLaughingLaughing

04-11-2006 11:37 AM
tata
Posting Freak

josipovic Wrote:
[quote=tata]Radije bise mnogi prikljucili ovom drugom dijelu neprofesionalnom,ali ugodnom.LaughingLaughingLaughing

Mnogi su se i prikljucili.Iz Sarajeva je otislo 10 kg cevapa i 30 somunaShockedNetko je to pojeoWinkNista nisam vratioVery Happy

Uzgred,postao sam veliki postovalac Opel Vektre ST kada sam vidjeo kako to ide.Draganoviceva je otprilike kao tvoja i ono je stvarno monstrumShockedShockedShocked

Attached File(s) Thumbnail(s)

This post was last modified: 04-11-2006 12:03 PM by tata.

04-11-2006 11:56 AM
josipovic
Member

Cuo sam da je odlicno vozio Draganovic,a da je Igor imao neke probleme sa Alfom.Na slikama se vidi onaj plamen iz izduva sto mnogo atraktivno izgleda,ali i vrlo lose za motor,a vjerovatno i za vrijeme.Znas li hoceli Draganovic voziti i ostale CEZ trke.Ja startam od Vodnog.Bio sam se spremio i za Lucine,ali mi Slavko D.rece da je staza grozna i da ST nece voziti pa ja rasperi.

04-12-2006 05:23 AM
tata
Posting Freak

Sa Draganovicem sam razgovarao o dolasku na Igman i rekao je da ce najvjerovatnije doci.Odusevljen je bio nacinom na kojem su ga prihvatili na reliju u Beogradu i nada se da bi takvo gostoprimstvo dozivio i u Sarajevu.Naravno,ja sam mu to obecaoWinkVelike sanse su,a to su mi i obecali,da na Igman dodu jos Valant,Prek,Sasa......Sa Igorom nisam pricao na tu temu ali ja vijerujem da bi on vrlo rado dosao.Inace plamen iz njegovog auspuha je potpuno kontrolisana pojava jer su oni pojacali dovod goriva kako bi auto lakse palili.Koliko sam vidjeo to su radili samo poslje trke prilikom povratka u boksove.

04-12-2006 06:18 AM
racingboy
Junior Member
**

Plamen nije ništa dobro, morali smo jačati dovod goriva da je avto uopšte radio i zato je bio i takav FireTwisted Evil

04-12-2006 07:11 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tata
Posting Freak

Po boksovima je pocela da kruzi prica da je tvoj auto odlican za paljenje cigareta.Najskuplji upaljac na svijetuVery HappyVery HappyVery Happy

04-12-2006 07:21 AM
racingboy
Junior Member
**

Ako vam treba drugi put vatra za čevape ti samo pozovi Laughing

04-12-2006 07:42 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
boris
Member

RE:  Fiat kit Car

tata Wrote:
Odusevljen je bio nacinom na kojem su ga prihvatili na reliju u Beogradu i nada se da bi takvo gostoprimstvo dozivio i u Sarajevu.

Pitaj ga ko mu je prvi stao kad je po snijegu izletio na Avali.

04-12-2006 10:02 AM
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serbian and Central Europe Touring Car Championship 2008. John 4 509 08-22-2008 04:09 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: