Evo prvi utisci o autu nakon povratka.Jednom rijecju:strasan
Ali ono sto me najvise impresioniralo je profesionalan pristup ekipe.Sve se desava pod budnim okom Same Valanta.Tu su jos petorica vrhunski obucenih mehanicara koji u svakom trenutku znaju sta ko treba da radi.Svaki dolazak u boksove auta bio je prava demonstracija njihovih sposobnosti i organizovanosti.U dva prateca kombija bilo je toliko rezervnih dijelova da sam imao utisak da mogu sastaviti jos jedan auto
Odmah da kazem da se u ostalim boksovima desavaju slicne stvari.Ocito je da bez vrhunske podrske nema ni rezultata.
Jedini koji je kvario takav profesionalni izgled boksa bio sam ja sa rostiljem,sarajevskim cevapima i somunima.Ali nitko od onih koji su ih probali nije se bunio
Evo prvi utisci o autu nakon povratka.Jednom rijecju:strasan
Ali ono sto me najvise impresioniralo je profesionalan pristup ekipe.Sve se desava pod budnim okom Same Valanta.Tu su jos petorica vrhunski obucenih mehanicara koji u svakom trenutku znaju sta ko treba da radi.Svaki dolazak u boksove auta bio je prava demonstracija njihovih sposobnosti i organizovanosti.U dva prateca kombija bilo je toliko rezervnih dijelova da sam imao utisak da mogu sastaviti jos jedan auto
Odmah da kazem da se u ostalim boksovima desavaju slicne stvari.Ocito je da bez vrhunske podrske nema ni rezultata.
Jedini koji je kvario takav profesionalni izgled boksa bio sam ja sa rostiljem,sarajevskim cevapima i somunima.Ali nitko od onih koji su ih probali nije se bunio
Radije bise mnogi prikljucili ovom drugom dijelu neprofesionalnom,ali ugodnom.
Cuo sam da je odlicno vozio Draganovic,a da je Igor imao neke probleme sa Alfom.Na slikama se vidi onaj plamen iz izduva sto mnogo atraktivno izgleda,ali i vrlo lose za motor,a vjerovatno i za vrijeme.Znas li hoceli Draganovic voziti i ostale CEZ trke.Ja startam od Vodnog.Bio sam se spremio i za Lucine,ali mi Slavko D.rece da je staza grozna i da ST nece voziti pa ja rasperi.
Sa Draganovicem sam razgovarao o dolasku na Igman i rekao je da ce najvjerovatnije doci.Odusevljen je bio nacinom na kojem su ga prihvatili na reliju u Beogradu i nada se da bi takvo gostoprimstvo dozivio i u Sarajevu.Naravno,ja sam mu to obecaoVelike sanse su,a to su mi i obecali,da na Igman dodu jos Valant,Prek,Sasa......Sa Igorom nisam pricao na tu temu ali ja vijerujem da bi on vrlo rado dosao.Inace plamen iz njegovog auspuha je potpuno kontrolisana pojava jer su oni pojacali dovod goriva kako bi auto lakse palili.Koliko sam vidjeo to su radili samo poslje trke prilikom povratka u boksove.