Panda se među manjim gradskim automobilima posebno ističe prema svojoj izvedbi 4X4, posebno atraktivna i sportskoj verziji sa 100 KS.
Pandu pokreće 1,4-litreni 16V motor snage od 100 KS pri 6000 o/min i najvećeg okretnog momenta od 131 Nm pri 4250 o/min. S obzirom kako je riječ o malenom automobilu mase od 1050 kg, nije teško pretpostaviti da je navedenih 100 konja i više no dovoljno za dinamičnu gradsku vožnju. Ovaj motor ugodnog, reskog zvuka pružit će najbolje od sebe ukoliko ga držite iznad 4000 o/min u čemu će vam pomoći i više no solidan mjenjač. Naime, motor je uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem kojem dajemo doista dobru ocjenu. Prosječna potrošnja je oko 9,8 l/100 km.
Fiat uz Pandu nudi još tri motora male zapremine. Dva su benzinska zapremine od 1,1 i 1,2 litre te snage od 54 KS i 60 KS, a tu je i jedan dieselski 1,3-litreni JTD snage od 70 KS. Što se Pande 4x4 tiče, nju u Fiatu drže vrlo zasebnim modelom!
Samo skupa kod nas u PM...ta 4x4 izadje preko 34 000KM...sto rekao moj buraz mozes pravo auto kupiti za te pare...hahahaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Al` Fiat je skup... Neznam zasto... Onu novu Lineu tesko natjerat ispod 30k KM... Kao i svaki model, pa i grande punto sa dostojnom opremom... a kamoli sedici...
bezveze im to...