Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Fico a'la Abarth
Author Message
ZEX-tuning
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Fico a'la Abarth

Danas sam "duzio" fotoaparat i poslikao Ficu kojeg je slozio kolega pre nekih dva meseca(inace clan je ovog foruma pod nickom dejo-flojd).Zamolio me je da okacim slike na pungas.com i evo ispunjavam obecanje Wink :

Rubovi su prosireni za nekih 9cm,napred feluge ATS 7,a nazad 9J (jota),trenutno je na Avonovim slikovima jer je gumu te sirine 13" skoro nemoguce naci (mada je na felugama bila jedna verovali ili ne 215/13" ?!). Za sada je standardni motor u njemu a uskoro bi trebala uleteti 45-ica.
(Ima i nekih slika dok je bio u fazi slaganja,tako da kad to pokupim postavljam i to)

(klik na sliku da je vidis u punoj velicini)

P.S. Samo da napomenem,ovaj prosireni izgled te boja nemaju apsolutno nikakve veze sa Dariom,momak ne visi na netu, a i poceo ga je raditi pre nekih skoro godinu dana tako da je svaka slicnost slucajna  Very Happy  .

This post was last modified: 08-24-2006 11:14 PM by ZEX-tuning.

08-24-2006 11:13 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
muslijam
Pedal To The Metal

Status: Away
RE: Fico a'la Abarth

U sustini nije lose ali je malo (malo vise) pretjerao sa je zadnjim blatobranima, felge od 9J su ostale duboko unutar blatobrana a prednje nije ni dohvatio pa felge od 7J strse vani.

Retrovizori, bijeli zmigavci, felge i boja su OK!

P.S. Naljepnice na vratima i "ponjavice" preko sjedista necu komentarusati

Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
08-24-2006 11:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
edinko
Posting Freak

slazem se sa musljamom u potpunosti, ja sam izbirljiv pravo ali mi se ovaj svidja jos samo da uradi prednje blatobrane ili nije zato imao ideju da uklopi ili realizaciju adekvatnu

RADIO 8 106.8MHz Sarajevo
08-25-2006 06:02 AM
Dottore
Jel te baca..!?

CUo sam za Fiću al ga nikako da vidim na ulici Smile
Dobar dobar, cijenim trud Dejin... Svaka čast... Smile

08-25-2006 09:41 AM
BoB
Senior Member

Tockovi mu nikako nisu sjeli...ne mogu da vjerujem da je ostala onolika rupa nazad iako su felge 9j (covjece znas li koliki je komad felge 9j, strava!) a naljepnice je lako skinuti Wink

08-25-2006 09:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZEX-tuning
Junior Member
**

Na slikama izgleda tako,gledajuci ga uzivo to izgleda mnogo mnogo bolje.Fico kad se spusta tockovi uvek idu pod rubove i kose se,to je nemoguce izbeci.
Nalepnice su stavljene pre neki dan i koliko znam skida ih nakon ispita spretnosti u Jajcu (09.09.)

08-25-2006 09:53 AM
muslijam
Pedal To The Metal

Znam i ja imam ficu samo malo veceg Smile
Onda nek mu isto uradi i sa prednjim blatobranima i onda prednji dio spustit kao sto zadnji vec jeste Very Happy

A to nije neki posao kad je sve ostalo vec uradjeno Wink

Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
08-25-2006 12:39 PM
BoB
Senior Member

RE:  Fico a'la Abarth

ZEX-tuning Wrote:
Nalepnice su stavljene pre neki dan i koliko znam skida ih nakon ispita spretnosti u Jajcu (09.09.)

U Jajcu ce se voziti i brzinski ispit koliko znam... Wink

08-25-2006 04:08 PM
DVV
Member

ZEX-tuning Wrote:
... Rubovi su prosireni za nekih 9cm,napred feluge ATS 7,a nazad 9J (jota),trenutno je na Avonovim slikovima jer je gumu te sirine 13" skoro nemoguce naci (mada je na felugama bila jedna verovali ili ne 215/13" ?!). Za sada je standardni motor u njemu a uskoro bi trebala uleteti 45-ica. ...

Da, 215/35 R 13. Ima i 225/35 R 13.

U Japanu postoji neka trka, koja je izgleda jako cenjena tamo, u kojoj je jedan od uslova da gume ne smeju imati veci precnik od 13 cola. Zato dosta japanskih proizvodjaca guma, ukljucujuci Toyo, Yokohama i druge, imaju u ponudi i takve gume.

Na zalost, u ponudi ih drze mahom u Japanu i Americi, ali vrlo slabo u Evropi. I naravno, posto se ipak radi o gumama koje se malo trose u odnosu na druge, ni cena im bas nije mala.

Uostalom, pogledajte, u vecini americkih auto casopisa ima dosta reklama prodavaca guma, obicno se nadju i takve, sa sve cenom.

Pozdrav,
DVV

08-25-2006 05:29 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

cijenim svaki trud na oldtimerima

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
08-25-2006 05:45 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Fico Tipo trizex 7 656 11-30-2007 06:15 PM
Last Post: trizex
  Mega-Fico... Dren 2 705 06-06-2006 02:40 PM
Last Post: Zuka_BMW

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend