Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Filter za moja kolica
Author Message
tepSIJA
Banned

Group: Banned
Status: Offline
Filter za moja kolica

Ocu vas samo pitati sta bih dobio ugradnjom Sportskoga Filtera na Fabiji 1,2 HTP 64KS, ona jača varijanta sa crvenim P Smile ,

Platio bih ga 100 Km. pa isplati li se to kupovati na ovako auto ..
Mislim da bih se zvuk motora koliko toliko promjenio, a i ovako nie losh kada se tjera u visoke obrtaje.

U jednom sam casopisu ( mislim Auto Plus ) citao da ima zvuk kao Japanske zujalice Laughing , heh.

Nego da li bih dobio ista na performansama, da li ce se osjetiti barem malo .
ILi to ne radi kako treba dok ne promjenim i izduvnu granu !?

ajd da cujemo koju na ovu temu..

i molim vas bez Niskih udaraca, znamo da je ovo SKODA i da ima manje od 1200 kubika , kojoj treba vjecnost do 100 km/h, ali sta je tu je . da imam para kupio bih ja skodu od 1400 kubika Laughing

pozdrav i unaprijed hvala

http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
12-09-2004 11:16 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Group: Registered

Ništa.
Zaboravi.

12-10-2004 01:19 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cile
Member

Group:

Oli moj filter Very Happy

:) :) :)
12-10-2004 05:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Pa nije bas da nebi dobio nista , odnosno malo bi dobila zvuka na usisu a ti bi ostao bez 100KM Very Happy Very Happy Very Happy a sto se tice performansi ako to ugradis sada kad je hladno bice gore nego standard zbog prehladnog vazduha...

12-10-2004 08:08 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

dobio bih zvuk prilicno dobar,a performanse zaboravi.Pitanje je da li to zadovoljstvo vrijedi 100 KM Wink

http://www.smchiptuning.com
12-10-2004 10:33 AM
DYNO
Senior Member

Group: Registered

nes dobit ni zvuk ako nemas exhaust system....prodaj to auto i kupi sebi nesto malo starije al bolje

Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
12-10-2004 02:21 PM
Guest
Unregistered

Tepsija ako hoces zvuk na Fabiji stavi woofere u gepek pa snimi zvuk kakvog BMWa kako turira pa to snimi kao pjesmu i odvrni. To ja radim hahaha Laughing

Sala mala. 8)

12-10-2004 02:36 PM
Quote this message in a reply
tepSIJA
Banned

DYNO Wrote:
nes dobit ni zvuk ako nemas exhaust system....prodaj to auto i kupi sebi nesto malo starije al bolje

Auto nije licno moje, nego od staroga mi , pa zato ova opcija otpada,, ja bih rado ovo prodao i kupio sebi nesta 5 puta jace ali jeb ga...

A starom da je trebalo brze mogao je kupiti neku mashinu od otprilke 18000 KM koliko je platio ovu fabiju , mogao je uzeti recimo VR6, ili Civic TypeR i jos uloziti i dobiti zvjer ali opet jeb ga...

...
Heh odlucih da ovo ne uzmam, jos sam se raspitao za ovo i svugdje su negativne reakcije.

ali zato sam skontao gdje cu da ulozim pare sto sam kontao na ovo i jos nesta ... vidjecete samo polako .. to je dugogodisnji plan Smile , samo polako Wink

P.S.

Cile ... cujes ti ovo ?... sreca pa nisam nista narucio, a ti se nemoj ljutit, mada ne vidim razloga za to ..

pozdrav Wink

Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
12-10-2004 10:10 PM
Guest
Unregistered

tepSIJA Wrote:
ali zato sam skontao gdje cu da ulozim pare sto sam kontao na ovo i jos nesta ... vidjecete samo polako .. to je dugogodisnji plan Smile , samo polako Wink

Muzika? Laughing

12-11-2004 02:33 PM
Quote this message in a reply
tepSIJA
Banned

JD Wrote:

tepSIJA Wrote:

Muzika? Laughing

Ako kazem nece biti tajna. al ajde da ti sapnem Smile

DA muzika, sklopio sam dogovor sa starim za muziku , ubacim CD palyer i 4 zvucnika i pojacalo , a wofere stavljam kada ja vozam auto , preko ljeta su uvjek u gepeku ne vadimo ih ...

pozdrav.

P.S:
Samo sto sam 600 KM potrosio na mobitel , pa ih moram ponovo skupit , jeb ga..

ocel ko kupiti mob ' Laughing

Nokia 6600 star 12 dana, za 500 KM fiksno ! sve papiri garancija, softver, i sva sranja , ima i karticu id 32 mb. ma mob ima sve , a nije mob nego kompjuter vala Very Happy

ajd ako ko hoce da pazarimo , trebauju mi pare za wofere

12-11-2004 11:04 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Dodatak na zadnji branik za Golf 2 pirebar 2 646 04-09-2008 09:17 PM
Last Post: AUTOFREAK
  plave led diode za instrument tablu? wedo 19 3,128 06-18-2007 09:17 AM
Last Post: damir000
  34 (za Skyline i one kojima se svidja) dr 10 379 04-26-2007 12:21 PM
Last Post: Skyline
  Za ljubitelje Corrada C_A_T_T_O 11 358 12-22-2006 04:43 PM
Last Post: d0ga